-

om det bara kunde hända
någon gång.

jag bara är så arg

åh. nu är allt upp och ner. det jag sist behövde nu. tack för allt. verkligen.men jag har också en jävla tur att jag har människor som bryr sig och som ställer upp och bara är så söta. (ni vet vilka ni är) jag vet inte om jag har orken att sitta och skriva allt som snurrar här inne. jag håller det inombords.

nu ska jag bara göra något!
eller så sitter jag kvar här

dålig star på tisdagen

min tisdag hade väl kunnat börja bättre. blev väckt vid 6 utav pappa för jag hade nämligen somnat med datan.. sen så nu har jag gått och blvit irreterad på min mamma. FAN. så fort dom åkte gick jag upp och ebba ska komma nu. vi ska ta oss till ica och köpa hårfärg. usch och världens huvudvärk har jag också! fasen vilken usel-dag. nu ska jag sätta på mig lite kläder och göra mig lite frukost!!

adjösssssss

sex and the city - time

therese och jag satte på satc-boxen nu. gud vad jag älskar det!!

mätt och belåten

kom hem från stan för ett tag sen, det blev en lååååååång-fika på coffehouse. vi pratade mellan allt från himmel och jord. och nu kan jag nästan säga att vi har planer för nyår. jag tänker inte sitta och hoppas på att det ska bli så otroligt bra, för stora tillfällen är så överskattat, jag säger som johanna- "jag tar det bara lugnt och ser vad som händer" .. vi hann även med en och annan affär. jag fick med mig ett par hår-nålar som jag har en stor tendens till att bara tappa bort. dom bara försvinner helt utan anledning, eller det finns väl en anledning.. slarveri. nog prat om mig och mitt slarveri. nu har jag ätit lite tacos från gårdagen och JÄKLAR nu börjar 90210 :O



gud måste springa
adjösssssssss

big-city life

vi tar oss in till stan i stället och tar en fika. mys. då ska jag på smyckes-sökande också.
stor-puss


your the closes to heaven that i'll ever be.

nu blir det att sätta på sig lite kläder och smink. sen blir det att ringa ett-två samtal.

2 dagar kvar till nyår!!
och i morgon måste jag in till
stan och köpa lite smycken
men frågan är vad är snyggt till
nyårsklänningen? det blir för mycket med
halsband tror jag.. jag vill nog ha en fin
ring men jag hittar aldrig någon??



jag älskar annanas.


god-morgon. min morgon började perfekt, jag gick ut och gick med zebulon i det helt underbara vädret. och nu sitter jag och halv-glor på tv:n och äter lite annanas. idag som sagt blir det att träffa tjejerna, så jag ska snart hoppa i duschen och göra i ordning mig.

adjösssadjöss

varför nu?..

nu har jag fått ett problem på halsen.. men det får jag ta med mina töser imorgon. (hjälp)
nu blir det att sova och komma bort från om-världen. blähä.

jag sitter och kvälls-drömmer


jag var bara tvungen att prova min päls.. (hehe)



det finns saker jag aldrig kommer att glömma.


varför är det så kul att ha pengar?

varför är det så kul att ha pengar när dom försvinner lika fort? åh jag hatar att så fort jag har pengar så vill jag bara in till stan och spendera dom. 

ibland har jag tur

gick och strosade för mig själv på ikano medans therese och oskar letade tv-bänk. och jag hittade det jag velat ha (så mycket) vilket var inte mindre än en päls, jag blev så glad när jag såg den på vila och ännu gladare blev jag när det var 50% på den. så ynka 80 kr betalade jag glatt. och jag fick också med mig ett jättesnyggt- nagellack från hm. jag letade också efter ett svart vanligt fodral, men det var helt slut. får åka in till monki och kika om det finns något på rean. tvivlar dock. jag gick även någon timma inne på ikea och virrade med dom där två, vilket är helt hopplöst må jag intyga. vi hann även med några korvar innan vi satte oss i bilen hem igen.

en bild får ni här, färgen på nagel-lacket är dock lite svårt att tyda men det
är mörklila, inget glitter och trams i. helt mörk-lila bara! så som jag ville
ha det :)

det blev ändring

ja nu ska vi visst åka till ikea/ikano. jag ska köpa lite smycken tror jag! ih
på återseénde.

det gick smidigt och lätt



Det blev inget ikea idag för min del istället åkte vi till media markt och ja det gick faktiskt smidigare än väntat. det var bara att byta den och få en ny. jag trodde det skulle bli krångligt och att den skulle in på lagning men somsagt jag fick med mig en ny som jag hoppas kan funka lite längre än ynka 3 dagar. nu blir det snart att äta lite tacos och bara ta det lugnt sen. imorn ska vi tjejer kanske ses.

adjöss

nu är jag hungrig



och nu ska jag sätta på en film eller göra något helt annat.

jäkligt arg

jag fick mig en liten laptop i julklapp och idag när jag vaknade så var den helt ur funktion. jätte-bra! så det blir bara att byta den imorgon.

gud vad trött jag blir på tekniska saker.


kort-lördag

ebba och jag sova hos bella, vi somnade framåt 5-tiden. vi kollade på film och körde gh! hih. och så åt vi grillchips också! (för att inte glömma) och vi vaknade framåt halv 2 och då får jag nästan panik, hela dagen är förstörd känns det som. men vi tog oss inte upp förns 3 och tog oss en frukost. sen blev det jönssonligan och sen någon annan jätte-bra film. det är en bra grej med jul att det går så bra filmer dagarna långa. sen blev det jätte-efterlängtad-mat. riktig sommar mat, grillad kyckling filé, egna potatisklyftor och grekis-sallad m.m! sen blev det lite irene-huss. nu har jag fotat mina senaste fynd från gårdagen. jag vill in till stan igen för jag kom på några mer grejer jag vill ha! :) imorn ska jag och therese, åka till ikano/ikea. vi ska försöka hitta en tv-bänk och så blir det troligen att gå i dom andra affärerna med.nu ikväll blir det bara att ligga framför tv och kanske börja på SATC-boxen! WI




annan-dag(jul)s rea

10.25 gick bussen och jag och ebba tog bussen in till stan och började med att ta 117 ut till maxi, för att köpa skorna som var helt slutsålda på stan. 350 kr fattigare! sen tillbaks till stan, möta bella och sen trängas på stan i alla affärer, vilket dock inte är så uppskattat när man ska köpa lite kläder! jag fick med mig 2 tröjor från monki och en bh (och otur som jag alltid lyckas ha när jag ska köpa ett par trosor som hör till så var dom helt slut). jag kanske visar mina små fynd senare när jag sitter på min lilla data. jag trängde mig även in i ginas "lilla" kö för att byta en tröja jag fått mammasi som inte föll mig i smaken men det fungerade smidigt och lätt att lämna tillbaka. nu sitter jag med nyfärgat hår (röaktigt) hemma hoss ebba och vi ska snart ner till bella och mysa till det rejält. nu skriker dom på mig att jag måste komma! ciaooooo

jul-dagen

2 ord förklarar min julafton: mysigast jul.
det var så perfekt, en riktig traditionell jul
som när jag var liten, alla var på plats och
det var så mysigt. och jag var så glad att
morfar var med oss! han har vart så saknad.
och jag fick det jag önskat mig och lite till.


och pengar fick jag som jag har att bränna imorgon. imorn ska jag försöka hitta lite tröjor fick monki-presentkort. och där hittar jag alltid något. och så fick jag även presentkort på en affär jag inte brukar handla stadium, först var jag lite skeptisk till att jag fått pengar där men då kom jag på att då kan jag handla converse där eller en adidas-tröja eftersom jag var mycketklantig nog att hälla stearin på en utav mina adidas som jag köpte när jag var i thailand. vill ha en svart med vita ränderabsolut snyggast. nog pratat om kläder. som jag sa så var min julafton mys på hög nivå. och kvällen var riktigt mysig. vi gick ut och gick hela släkten! och sen blev det mamma mia lite senare och jag somnade som en stock. idag började dagen med julotta med bella, tess och mormor. jag förstår inte varför jag följde med för jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonen uppe, det är väl inte så lämpligt att sova i kyrkan (haha) vi kom hem framåt 8 och tess och jag slängde oss genast i sängen och somnade i 2 timmar. sen blev det mys frukost och sen så blev det bara att ta det lugnt, nu på kvällen så kom bellis och sen gick vi till henne och satte oss och roade oss med guitar hero. och så kom jag hem nu för ett litet tag sen och nu sitter jag och kollar på film som jag fick av farbror! nu ska jag även måla mina naglar.

adjössssssssssssssssssss

film-dags

nu ska jag göra mig en macka och bänka mig framför tevisen och se på ett päron till farsa i las vegas. ha en fortsatt mys kväll det ska jag ha med ljus och hela köret!

och för att inte glömma, IMORGON ÄR DET JULAFTON!

åka och farande dag

dagen före doppare-dagen, tidig morgon hos herr- tandläkare! sen åkte pappsen och jag först till city gross och sen vidare till hc och handlade för i morgon. och jag vart vrål-hungrig under tiden vi gick där och försökte hitta. det är verkligen hopplöst att hitta något i en affär man aldrig vart i men vi lyckades, sen vidare till lite andra butiker! jag gick in på lindex där, i hopp om att få med mig "pälsen" hem men det fanns inte kvar! :( tusan. sen åkte vi till själva stan och försökte hitta något åt mamma, vi hittade evrest jackan på stadium men självklart var storleken slut. och sen hjälpte jag även pappa att hitta lite tröjor! sen skrek min mage så då satte vi oss på max och sen ut till maxi-området! där köpte vi jackan och åkte vidare till mediamarkt! och väl där blev jag helt kär i en "appel"-data. 11-tusen "bara". sen åkte vi hem (puh). en mycket åka och farande dag. men härligt med tidsfördriv.

om ungefär en 30. minuter sådär ska jag bort till Bella och färga hennes hår, och det vill jag med, men till vad? hum. till nyår ska det vara gjort iallafall.



åhå jul-afton imorn.


22:e december

en riktigt skön dag. vaknade vid 9-tiden men somnade om till 10, typsikt mig. tänkte att jag skulle gå upp halv-skapligt så att jag inte ligger tills klockan blir framåt 12. men jag tog mig upp och la mig i soffan och det blev en riktig film-dag för mig. först airbud, tomten är far till alla barnen och sist men längst utav de 3 filmerna ja såg, under solen! riktigt bra filmer. sen när min syster kom hem brummade vi i väg mot ica för att vi skulle baka knäck och jag min klant glömde att handla det kanske viktigaste (?) formarna. haha. jaja det var bara att ge sig i väg. och det var hemskt mycket folk på ica! puh. sen hem iaf och så blev det jag som dona och hade mig. men lyckade knäckisar blev det allt. och så tog vi in julgranen och therese och jag pyntade den så fint som alltid. och i samband med att vi stod och pyntade granen kom vi på att vi höll på att missa 90210 men "tur" som vi hade missade vid 10 minutes. och nu sitter jag här och bara yr runt. imorn ska jag till tandläkaren, ja vilken jäkla dag att gå till tandläkaren puh och en jätte rolig tid också 7.30! men gulllig far som jag har så skjutsar han in mig och efter det så ska vi handla det sista till julafton (mat) och även ta en runda på stan för min pappa som alltid, alltid är ute i sista minut ska handla något till mammsi. och jag ska även hinna med att träffa min underbara vän isabella imorgon. det gjorde vi förra året också träffades dan före julafton :) nu ska jag sätta på någon film.




fina julgranen mih.

20:e.

stan dag! åkte in med mamma,tess och oskar! så gick vi och gjorde våra ärenden och vi hann även med en fika på coffehouse. och nu kan jag med en storlättnad säga att jag är klar med alla paket! men jag är så fantasilös och det tog sin tid att hitta grejer till släkten. men jag klarade det. det sämsta med julklappar är att man blir av med pengar utan att något går till sig själv. haha men det får man bjuda på ibland. har inte köpt ett endaste plagg sen höstlovet och det är verkligen lång tid för mig. så sen efter jul och när det är slut på all rea då jäklar ska jag handla in nytt! :D och det kanske är lite tidigt att börja kolla på men jag ska ha ett par vita converse för det ska jag bara ha i vår! (nu skriker min mage) så snart blir det pasta och medelhavsgryta! planer för kvällen blir att kanske åka till stan eller något i liknande form! men ska slå ett samtal till mina damer snart. så nu beger jag mig. / everyday breathing your love.


pälskrage??


åh så snyggt att piffa upp en tråkig tröja med en pälskrage och lindex har/hade (?)en jätte fin som är under 200lappen.men på hemsidan står det att den är slutsåld och jag antar då att den inte finns på stan heller. otur-otur.

19:e december



skolavslutning som jag väntat på sååå länge och så nu är den här och nu har jag loov vilket känns helt underbart! betyg på det hela också med blandade känslor, jag kommer nog aldrig bli riktigt nöjd men jag får vara nöjd me det jag har och mamma vart glad också för min skull. jag skulle kunna sitta här och vräka ur mig också hur mycket jag hatar min so-lärare men idag är en lycklig dag så jag avstår min irratation just idag. och idag kände jag bara hur det skulle vara skönt att ligga hemma själv och kolla på film bara sådär men nej jag blir så lätt uttråkad så jag skickade ganska fort ett sms till bella-gull. och nu ska jag snart ut i slasket till henne och det blir en film där i stället. jag känner även att jag skulle behöva ta mig en snap! men nu har jag inte tiden att ödsla mer tid här. bort till bellurtan ska jag! =D och sen blir det pizza-dags!
/ 5 dagar kvar wie

endast en vecka kvar

en jäkla vecka kvar sen sitter jag nu och troligen väntar på mina paket! och om 2 veckor är det nyår och jag har inte några planer, puh. knäck-bakandet blev lyckat, mer än lyckat! fytusan vad gott. godis-gris som jag är. usch det är jobbigt att vara det :p men nu har jag ätit mysmiddag med pappsen och syster och snart blir det kanske en filmis. har hemsk huvudvärk och det blir dock inte bättre av att sitta här och stirra. nej soffan lockar. seee you.

åh mys med bästa bästa.



nu ska jag till isabella och vi ska baka, och nu blir det knäck! asmys.
så jag återkommer ikväll om jag tar mig tiden.
/ på återseénde.


8 dagar till julafton



åhå köpte lite julklappar idag. gick med johanna och isabella. härliga donnor! vi tog oss även en burgare på'donalds.sen mötte vi upp jimmy och pratade lite och så. sen så var vi inte kvar länge till på stan förns vi satte oss på bussen och åkte hem. och jag förstår inte hur jag tänkte imorse kallt+skinnjacka? åh gud att jag inte tänker längre än va näsan räcker ibland. blir så arg på mig själv och det är inte första gången jag tagit jackan trots kylan. men jag känner mig som en bulldogi min jackjäkel jag hatar detta väder. ge mig lite sommar och bruna ben. nu när jag kom hem tog jag mig en fika. och det kanske jag skulle undvikt pga jag känner att jag kan möjligen ha ett hål men det hoppas jag verkligen inte på för jag har lite tandläkarfobi tror jag fast jag inte vill erkänna det själv. och hål har jag inte haft sen i 4-års åldern så det tackar jag mer än gärna nej till. usch spränghuvudvärk fick jag nu. det betyder att jag måste kasta mig i soffan. julkonsert imorn blir mys, 8 jäkla dagar kvar till julafton åhhå. / just me


jag hatar orättvisa



åhå fick reda på några av mina betyg i bl.a svenska och so och fast jag kämpat som fasiken så når jag inte mer än ett G. så jäkla orättvist, dom måste verkligen ha något emot mig och detsamma säger jag sånt fall. sur som jag var tog jag upp min apelsin som jag tänkt ha till frukost som jag totalt glömde åt jag upp den och apelsinerna såhär års är så underbar sen hoppad jag på bussen med tjejerna till norsholm! :D oh det var så mysigt. vi åt tacopaj som var supergod och så bakade johanna och bella medans jag och dom 2 andra kollade lite i tidningar. super mysig eftermiddag/kväll. det är inte allt för ofta vi har sådana mysiga tillfällen. sen så fick även johanna jag och ebba goda nyheter! som gjorde oss lite sådär extra glada! :D och tack för att det finns snälla människor säger jag, men jag missade "9210" tusan men snäll pappa som jag har så har han spelat in det. han kan vara rätt så gullig ibland. men nu innan jag somnar så ska jag avsluta. och imorn ska jag in till stan och bränna pengar dock inte på mig själv.. det finns visst något som heter julklappar så imorn måste jag vara den "fantasifulla-cecilia". skönt med kort dag också. som jag sa jag måste avsluta (jag somnar vilken sekund som helst!) .. / ibland måste man tänka till lite.

here with me


i can not be until you're resting here with me.

in the end i was to blind to see.

åh en riktigt sådär mysig lördagskväll igår med dom bästa! det var verkligen inte igår.. vi hade så mycket att prata och så mycket som hänt. tiden bara sprang i väg, vi åt pizza och satt med massa tända ljus och bara pratade och pratade och det är verkligen underbart och för att verkligen inte att glömma, vi skrattade! :D :D åh det avr så mysigt. tess kom sedan och hämtade oss. och jag lade mig i soffan och kollade på bombay dreams.. jag somnade typ lika fort som jag satte på den och vaknade sedan.. det var hemskt mamma kom vid 05.30
- cecilia, vakna.
- eh ja okej .. ( så kände jag på min arm ) vad fasen är det här?

åh det var helt kletigt och det visade sig att jag hade somnat med
en chokladbit i handen som hade smält! hahaha usch det var verkligen äckligt. som tur
var hade jag inte smetat ner hela soffan men jag hade lyckats kladda ner
hela kläderna. och nu vaknade jag vid 11 och det var mer än skönt.
och så har jag kollat och gråtit lite till idol finalen i repris. uhu. :') :')
nu ska jag sitta här och bara ta det lugnt och sen ta tag i mitt vidriga rum som jag förövrigt städade och julpyntade igår men vad hjälpte det nu? det är ingen som skulle se det nu. jag blir så arg på mig själv att jag är en sån slarva. åhå.
nu ska jag hämta en apelsin. adjöss.



Honey I know, I know, I know times are changing
Its time we all reach out for something new
That means you to
you say u want a leader
But u cant seem to make up your mind
I think u better close it.

you and me, collide.

kvällen ser ut såhär i det stora hela: MYSA PYSA hemma hos johanna. m. massa gott tillbehör.
det blir hel soft! och medans jag är på g och skriver kan jag ju visa vad jag har fått på hjärnan
 

en sån söt liten laptop. som man kan ha i väskan kanske inte i en liten handväska men i en sån därn mellan åh så söt. 2000 lax kostar den och jag hoppas att den kan ligga under granen, skulle var så bra. den har inbyggt trådlöst nätverk och det skulle vara bra och ha den istället för att skriva ner allt på papper som bara kladdar! dax att duscha.


your true colours


åh bästa. verkligen värd vinnare. jag visste inte vem jag höll på igår, men jag hade bella och ebba hos mig så det blev att jag följde med deras tycke, alltså kevin och fasan vad vi skrek, och först i början när alla gamla idoler kom in, bella och jag höll på och skrika ihjäl oss.. haha kände mig som en riktig såndärn galning, när darin kom in åh! min gamla idol :D:D det var riktigt bra, synd att man inte var där. förra året var inte lika roligt, det var inte lika mycket folk och jag hade så dålig plats. nästa år ska jag dit kan jag lova. gårdagen var urskön, sista dagen på praon, väldigt tråkigt dock. sen hem vid 12 och gjorde i ordning mig och sen åkte jag in till stan med ebba,vid 7sen gick vi av vid kyrkan och kollade på lucian. sen var det bara att slå sig ner hemma hos mig och kolla på idol. myspys kväll. det blir det nog den här kvällen med, är sjukt seg och så ska vi bort till johanna tror jag och jag hoppas hon laddat med en hög med filmer och så har jag bestämt att jag ska hälla i mig godis, var så länge sen sist! (haha) nej nu kallar maten. / unbreakeble.


min mamma

kan vara snäll ibland.. jag ska få en god kycklingsallad med currysås nu, fyförfasen vad gott. en film på det blir ännu bättre. hejdå mumsan

jag blir väldigt besviken om du gör det valet

take me im yours

prao och massa fika = torsdag för cecilia den 11/12. och jag blir så trött på vissa människor. och så hittade jag världens snyggaste kjol på topshop men som min vanliga otur så var den slutsåld och så sitter jag här och försöker komma på vad jag ska köpa för paket till min släkt, känns riktigt svårt?! jag är så fantasilös så det bara sjunger om det, men ebba får vara min hjälp i morgon, påtal om imorgon så är det min sista dag på praon, och så ska jag nog även kolla på lucia och sen får man för f-n inte glömma FINAL IDOL 2008. åh heja kevin tror jag va.. :D:D nu ska jag fortsätta mitt letande/ adios skinksås.


dösnyggt

we can't go on, pretending day by day.


aw my love

mysig onsdag med en mysig eftermiddag med efterlängtade ebbert. hon var söt och "hjälpte" mig baka 2 kladdkakor och sen så blev det bara massa prat och det var mer än uppskattat. sen tog hon på sig "håret" och gick hem vid 6. och så nu åt jag jättegod mat, buritos. det var något helt nytt fast ändå inte på ett sätt. det var som fajitas och det var gott så nu är jag mätt och trött. praon flöt på, spenderade hela min dag i vånga och så "jobbade/fikade" jag övertid för mammasen slutade en timma efter och slö nog var jag så jag struntade i bussen höhö jag gick och tog mig en wiener melange, så jäkla gott och för er som inte vet vad det är är det en blanding mellan choklad och kaffe, jag höll på att storkna. så jäkla typiskt att det är bara två dagar kvar och jag kom på det nu, typsikt mig. jag får be mamma köpa en sån kaffemaskin. (haha) kommer jag säkert att få. nej jägarns om en kvart är det BONDE SÖKER FRU/MAN! och därefter grey's men nu ska jag göra min egna wiener melange ih. wish me luck. / tracks of my tears

negativt mycket negativt

fyfan vad jag är så irreterad, det skulle vara så skönt att ha en eget ställe att dra sig till för jag står inte ut med hennes förebannade tjat och gnäll och hennes disskutioner. känns att jag verkligen har umgåts för mycket med henne och resterande familjemedlemar. ska bli skönt och komma tillbaka till skolan och sen ha ett hemskt skönt lov. och som pricken över i:et så har jag fått en jäkla brev från min kärring till svenska som skrivit att jag inte har lämnat in min svenskaredovisning? (vilket jag har gjort plus att jag har vittne) jag blir så arg på slarviga lärare som kastar all skit på en själv. fasen vad arg jag är. och inte blir det bättre att inte kunna gå ut och gå när jag är så arg. det brukar hjälpa. (faktiskt) så nu har jag fått av mig lite ilska här, kanske inte är så roligt att läsa men det får ni ta. det är ingen som tvingat er att läsa! (det märks så väl på mig när jag ska ha min mens haha)  nej nu ska jag gå och ta itu med mina problem och imorn får jag väl pallra mig bort till skolan och skälla ut eva. hum. /I won't leave i can't hide I cannot be  until you're resting here.


its like a wated my hole life for this one night ..

fasen vad bra "9210" ahhh :D:D det blir att gå och lägga sig tidigt (ganska snart faktiskt) måste vara pigg och allert imorgon och jag måste planera in en dag så att jag kan åka in och handla julklappar! har lite smått-panik. jag vet inte vad jag ska köpa till min (kräsna) systeryster och till min pappa som tjatar om en jätte fin present men det är väl mest ironi :p nej nu fick jag fullt upp, hejsvaj

look back before you leave my life

prao prao på högnivå och det går utmärkt! dom är så goa åldringarna ;D slutade halv 2 och tog bussen hem och nu är jag helt paff så nu blir det att ta sig lite kaffe och kanske en lussekatt och kolla på ANDRA AVENYN som förövrigt är så hemskt bra. man blir helt fast i det. jag lovar! och något roligt är att det är endast 2 veckor och 2 dagar tills julafton, jag måste hinna fånga julkänslan innan dess. men jag kan inte komma på hur? jag har ätit julbord, jag har ätit lussebulalr och pepperkakor, jag har pyntat mitt rum och jag lyssnar på julmusik? vad kan jag mer göra? ae det jag kan komma på är väl julgranen men den blir att pynta 22:e så det är ett litet tag dit. men nu är kaffet klart /time to go on.


Det var evighetssekunder
tre korta andetag
hela livet vände
vem valde inte jag.

jag har aldrig saknat något så mycket;

som jag saknar sommaren
:(:(:(:(


riktigt slappig söndag och det var länge sen, ingen träning, god mat och andra avenyn! fy tusan vad bra. och snart snart börjar OTH! ännu bättre :D imorn längtar jag dock inte till, tidigt, jobb jobb! :( men det är en veckas slit sen så är det nästan jullov och jag vill bara hoppa runt wihu. och jag hoppas på en urbra jul med snö och massa julklappar och HELA släkten samlad. och jag vill få den där underbara julkänslan men den kom väl bara när man var mindre.. och något mer jag vill ha är en thailandsresa i februari sådär och bara sola och ha det mysipysi. vad ska jag nu glädjas med hela tråkiga vintern? jag kommer inte ha något att längta till inget att se fram emot inget att vara pirrig för inte ha någon väska att packa! ae det är för deppigt. nej nu jäklar börjar det måte hoppa i väg. HALLOJ!

the games we play

lördag har innebärt:
- lussebulle bakning med syster
- julbord med familjen lingblom
- stjärnor på is med samma familj.
känns konstigt att sitta hemma helt ensam utan någon utav dom bästa. men det är absolut inget fel med att sitta hemma en lördagkväll, rätt så bekvämt faktiskt! julbordet var uberbra! gick upp 5 kg tror jag men det var helt klart värt det. längtar till julafton faktiskt. och jag skrev även den traditionella önskelistan som löd ungefär såhär:


där är nästan allt förutom svart mysdräkt och lite mer smått.



it's just the heart afraid of breaking

.

"those days are the best and i miss them to much"


roadtrip



åh. det ska ju vara han som gör en sån låt till mig (ihi)

nyårsklänning

oh blev så glad när jag såg att den hängde där, så jag köpte den men nu känner jag mig lite tveksam men jag får prova den lite här hemma och så. dagen har vart så hemsk, prao, hem,stan, jäkla irreterad! usch. så jag orkar tyvär inte skriva mer men en bild kan jag bjuda på idag, men som sagt jag vet inte hur jag riktigt känner för den. nu beger jag mig hejsvej.



there it is.


försent försent

sitter och är asmycket duktig och gör min no som är (liiite) försenad. prao dag 3, "roligaste" dagen hittils. mycket intressant om man kan kalla det så. min mor var så söt så och bjöd mig på en räkmacka, tyvär har jag ätit godare men det är ju tanken som räknas. slutade vid 2 och satte mig med en kopp kaffe och försökte skriva lite på svenskan som också är lite försenat. men tack camilla och ebba bella som tog 2 timmar utav det och som tog min koncentration, jäkla telefon. först ringde milla och vi pratade i ca 25 min och sen efter någon minut sitter jag igen vid telefon och sitter med fröken ebba i 40 minuter och sen kom isabella (dock bad jag henne komma så jag är tacksam gullet <3) och vi fikade och pratade av oss. vid 6 vandrade hon hemmåt och hon ska visst lära sig och slåss! jag blir orolig :O (haha) men nu ska jag återgå till mitt arbete. jag är jäkla bra trött också. imorgon ska jag träffa min vän camilla efter praon. mys på dig, inte lika mycket mys på anledningen.. vi ska bygga bil och jobba matte! fan vad roligt. vid 9 sen är det grey's-dags yes. sen blir det sleeptime. på fredag har jag planer då ska camilla och jag åka och fika hos bella! blir trevligt. då har jag något att längta till plusa att jag ska på julbord på lördag. aw mys. blir en riktig mysapysa-helg. jag ska även ta mig tiden att skriva en önskelista .. jag har en grej: LAPTOP! åh. men varenda jäkel är ju svindyr! :( nu känner jag att jag hoppar från olkia ämnen men jag kommer på grejer hela tiden .. på fredag ska jag handla julklappar också OCH jag ska köpa en nyårsklänning. så tack o hej. på kärt återseénde.

/ nothings fine, im torn.

missing those days

no.ones gonna love you when you'r old.

2:a dagen på praon, helt okej. helt slut när jag kom hem så la mig och sov ett tag. sen har jag försökt bli av med lite av min hög av inlämningar. jag lyckades nästan. nu sitter jag och letar förfullt efter en nyårsklänning och jag blir galen, hittade en ursöt på gina igår men så är den slut idag?! så jäkla kasst.  jag ger upp snart mitt letande och slänger på mig en filt. gud vad sur jag blir på det hela, min syster har hittat världens sötaste. jag återgår till mitt sökande av nyårsdress. tack o hej för mej. vid 8 blir det BEVERLY HILLS och en god kvällsmat.
 /FÖR MYCKET.

nu förstår jag.

första dagen på praon. helt okej. är på skärblackas hemstjänst .. tro inte nu att jag vill bli det in framtiden men jag ville ha nära hem. det var lite segt att gå upp vid 6 jag som är van att hoppa upp vid närmare halv 8. men dagen gick, slutade halv 2 så det var riktigt skönt. jag borde ta tag i mina läxor men jag är helt slut. så blir nog att ligga framför tevelutten och ta tag i det senare. jag har matte,biologi och svenska tills fredag :( :( och inte att glömma det är ny månad och blä känner jag för det .. men ändå är det årets mysigaste månad. helgen som gått har självklart gått lite försnabbt och fredagen spenderades i blacka (som jag skrev i tidigare inlägg) och på lördagen så åkte camilla jag och bella in på kungsgårds öppet hus och stil och trend verkade riktigt intressant. sen blev det en runda på stan och sen hem och så blev bella och jag kvar i norsholm över natten. tidigsöndag blev det att gå upp och bli hämtad av sin syster som jag sedan gick på san med, på kvällen åkte ebba och jag till micke och jimmy och jag visade min "stora" talang i guitar hero (haha) nej nu ahr jag så mycket att ta itu med. så ingen ide att slösa tid här. HEJ!


when your eyes first met with mine ..


RSS 2.0