.

Hade en bra kväll igår med tjejerna. Förfestade hos Melinda och vidare till t3 och puls!! Helt förstörd idag så blir att ligga och kolla tv hela dagen!! Älskade bakis-dag haha. Hejdå!!!


.


monday

lördagen blev en spontan hemma-fes hos ponta. riktigt trevligt faktiskt!! igår mådde jag inte lika bra som lördagen men vad gör det? idag började dagen med en promenad med bellis och hundarna sen på eftermiddagen så åkte vi in till stan och köpte hårfärg till mig, så efter det blev det åka hem till mig på en fika och lite hårfärgning. nu kollar jag ensam mamma söker och ska slå på en film och sen sova, så jäkla trött! 

Onzdaaaaa

Hade en asbra onsdag! Började hos mig, vidare till Simon där vi firade John sen utgång på det! Idag är jag inte på topp så ska ligga i soffan all day. Imorgon åker mamma therese och jag till Ullared och trängs med folk. Pusssss


you can't run back to my arms

hängt på stan hela dagen med bella, ihopp om att hitta något fint tills imorn men fuck that, ge mig londons utbud av massa fint!!! till kvällen mötte jag upp ebba för en fika, mys! nu blir det att kolla på "heartbreak hotel" och sen sova. imorgon väntar en händelserik dag!! PUSS

26 maj.globen



26 maj PINK. jag ska dit. omg. hon är så grym!!

7 oktober

länge sen jag kikade in här, men finns inte mycket att skriva. arbetslös och uttråkad till max haha! det bästa på länge är iaf London-resan med ebba och johanna, så mysigt var det och mycket shopping! nu i veckan händer så mycket som, utgång och ullared. ser fram emot det hihi. hejdå.

RSS 2.0