Sunday

Hade en super bra midsommar, först i krokhagen sen på kvällen blev det Blacka med bra folk! Igår vart det resturang med familjen! Och på kvällen åkte Ebba och jag bort till Johanna och planerade lite höstresa eftersom Öland inte blir av! Tyvärr. Bye

Sucks

Irriterad tjej, fortfarande sjuk, öroninflammation har jag lyckats få också!! Känns för underbart. Imorgon äre midsommar ser ut att inte bli en så jätte kul dag för mig pga den här skiten. Men men förut tog jag mig med mig Ebba och Bella till stan och tröstshoppa lite, fick bli ett par fins levis shorts ihi! Nu film time med ett ont öra!
Life sucks
 

word

people do lie, stab you in the back and there will be people who use you and dont love you even though they say they do. but you cant let that stop you from living. because there are people out there who do love you and would never hurt you. you have to find those people and keep them in you life forever.

bad ass

fortfarande sjuk, så legat i soffan hela dagen och nu för flyttat mig till sängen och satt på bridget jones diary, har sett den hundra gånger men tröttnar aldrig.

Hard work work

Hemma efter en lång jobb dag, plus att jag vakna upp i morse assjuk..jätte kul att jobba men whatever, värt, nu ska jag kolla på film och dö av min svullna hals!! Puss


21.29

här va länge sen, haft en så sjukt underbar studentvecka med mina fina vänner. har knappt hållt koll på vilken dag det vart, bara levt livet precis som man ska. det gick alldeles för fort och nu är det över. jag har slutat skolan, känns helt sjukt att säga det, nu är det bara att komma på vad jag ska göra nu efter skolan. rädd och ångest. men den här sommaren ska levas ut väl. även fast jag jobbar och fick hoppa in redan imorgon, 10-7! yei. nu ska jag kolla filmis iaf hejdå!

Fuck offffff Im done!!!

Alltså, vilken lättnad, jag är färdig med skolan.....finns inget kvar nu. Lycklig!!! Nu ska jag fira det med bb-final, heja hanna+godis! Hejdå ihhhhh


Boring

Pappa bjöd som sagt på resturang, på athena. Sen blev det en hemmakväll, ensam och det suger. Kollar på lite film och lyssnar på skön musik! Har även pluggat, en lördagkväll, sjukt. Ska fortsätta ha tråkigt nu. Hejdå.


The day after

image description

Snodd bild från Johanna, eftersom min mamma inte tog så många.

Helt död idag, har fått lite plugg gjort, men mycket kvar, ångest! Min fina pappa kom hem nu och sa att han bjuder på restaurang ikväll! Mysipys.

 


Promnight

image description

Idag har det som sagt vart bal, tjejerna kom hit innan och drack lite vin och snittar! Sen så åkte vi till balen, käka tre-rätters. Va trevligt, skjutsen kom vid runt 11 så vi va hemma rätt tidigt ändå, de räckte för oss haha. Hejrå.

 


Nightupdate

Va med tjejerna idag o efter lite om och men så hittade vi en stuga på öland, för oss tjejer. Kommer bli så roligt! Just sayin hihi. PUSSSS!


RSS 2.0