måndag

stod i cafet idag med bella :) tack för det säger jag. satt och halvsov under hela dagen så det var min räddning för dagen hade aldrig orkat med en hel skoldag! men imorgon ska jag vara allert igen ja-ja. för efter skolan ska jag inte till city som jag inte vart på evigheter (?) och först strosa lite sen vid halv 3 ska jag klippa mig som jag inte gjort sen i oktober (omg) och sen ska jag hjälpa min syster med paket till oskar och vid 4-tiden står det fika-dags med tjejerna så det blir en väldigt farande-dag men kan vara roligt det med! och nu har jag lite pengar också och det gillas! snart börjar färjan 2 wieee och sen lite stål av ballar (haha) som jag sa idag till min syster.. roligt roligt. nej nu ska jag dra mig! HEJ.¨


 
bella i varv :)

söndag jävliga söndag!

åh tack och lov att min saknade vän ebba är hemma i kimstad välbehållen utan några brutna ben! ♥ så snart ska vi ta en promenad runt samhället och prata av oss! och i morgon får jag träffa johanni-lull som också vart i fjällen och roat sig (med ebba) åh ni har vart sjukt saknade ska ni veta töser!

går kvällen var lyckad :) blev lite käk och så hos mig först och massa prat sen så kom skjuts och efter ett tag så blev det trevligt och framför all roligt ihi. vi lyssnade på en favvo-låt som bara skriker sommar "kom så ska vi leva livet - GT" åh och en massa annat bra! när några hade fått i sig lite för mycket av det goda kom min syster och hämtade oss och så väl hemma fick vi natt-besök! trevligt värre he-he. vi höll oss vakna till 8-tiden då deras buss gick till skärblacka! och vi satte i gång och röja undan allt och sen efter någon timma så var huset fint igen och jag drog ut min madrass och b och m fick inta sofforna! hähä så somnade vi till halv 11 ungefär då vi tog en frukost och nu så har jag försökt sova bort huvudvärken utan vidare resultat.. så snart som sagt ska jag ut och ta frisk luft! hoppas ni haft en trevlig helg!

puss.
you learn from your misstake..

..

och nu är jag lite sur på dig

i think you sould know..

brrrrrrr!! fryser ihjäl ta mej fasan. snö och hela kittet också! tack för den. behövde sol och vår nu. har vart en riktigt jobbig vecka för cecilia lantz och så tog jag moppen imorse och snö-oväder på högsta grad när jag och bella satte oss för att åka hemåt.. vad hände inte då? om inte att cecilia och isabella ramlade med min käraste! puhhh.. kanske var lite klantigt att sätta sig på den från första början men jag väntade inte sådant oväder. men vad vi skrattade haha. det var helt sjukt, vi både märkte att det skulle sluta illa över sista guppet och så vi båda två började att vrål-skrika och stackars killen som gick där och undrade vad det var för två idioter som först skrek som jag vet inte vad och sen låg där med mopeden över och asgarvade! haha fy tusan. och nu kom min mor in och sa att mina käraste är sprucken?!?! va?? nej nu tamej fasiken blir jag arg.. bra fredag asbra! ikväll ska milla och jag (kanske b) till blacka och imorgon blir det party hehe.

PUSSS


fy fabian för vinter och slask!

nu så..

dör jag snart pga skolan! den dödar mig. orkar inte äns skriva ett inlägg om dagen! återkommer när krafter är samlade!

aum-ba-ba-ba

ihi! är lite glad idag för jag är färdig med min konsumentkunskap :D dö-skön dag också. vid 5 snåret gick tess och jag ut en runda, mycket uppfriskande och härligt trots kylan.. förra veckan satt vi utan jackor och solade på mat-rasten det kan vi ju glömma nu. i morgon har jag äckel-nationella prov uschhhh! denna gång engelska-uppsats. haha jag säger bara lycka till cecilila!(det lär behövas). om 10 minuter börjar den rätte för rosing, auwww hugo! dock kan jag tycka det är en smula överdrivet om hon ska gå och bli kär i han som är 19 år och hon är 35 ?! i morgon får jag pengar wi-wiiiiiiii. allt för mig!  hejsvej-på-dig.




jag hatar att tänka så mycket!

men dagen i sig har iaf vart bra bra bra :) lite rolig faktiskt konstigt nog. hade avslutnings-kort med klassen idag, "raggar-tema" som lyckades tillslut. jag vet inte om någon kunde se att det var det vi var utklädda men huvudsaken är att vi 9e vet eller hur?! ja nog prat om det. när jag kom hem så åt jag världens godaste thai-gryta mmmm. sen så skrev jag lite på min inlämningsuppgift och så gjorde min syster mig sällskap och drack lite kaffe. aw gillar henne extra mycket ibland ♥ nu ska jag dra mig till teve-lutten! ADJÖSS



och min klass kan faktiskt vara bra när dom är sådär söta :)



aw söta killarna!



och avslutligen en såndär'n bra bella jag gillar extra mycket när hon är så söt!

.thinking of you.

ae vilken jobbig dag jag haft. plugg-i-plugg all day. jag kommer aldrig bort från dom. kommande vecka ser hemsk ut fortfarande 2 skriv uppgifter, 2 världsdelar att göra, 1 nationellt prov och hela det köret. fy jag vill bara sova bort dom här 2 veckorna känner jag och vakna upp och det är påsklov :) :) skulle va hel-najs! men det går ju dock inte att göra så. nej nu ska jag lägga mig i soffan och se färdigt på sista beck. / tss..



ett stooort plus är att cecilia får pengar den här veckan wieee.


haha-kvällen

vi begav oss till alex vid 9 tiden och vi körde på en vit-kväll så kvällen blev inte roligare än så att dom åkte vidare och vi gick hem ett tag där efter. men skönt är det ändå :) för jag behöver hela morgondagen åt att skriva 2 uppgifter. som jag kunnat göra hela denna vecka men icke! alltid i sista minut. alltid. nu ska jag se på någon film och sova sova sova.



och ebba och johanna, ha det bäst i fjällen. kommer tänka på er ♥

ändrade planer

ändrade planer för kvällen. ska fixa mig lite nu och sen får vi se vad det blir av kvällen :) adios adiossss

jag skrattar åt det.

lördag 14.20! sov länge och har legat i soffan och slöat mig :) duschade precis och pratade nyss med milla-pilla. vi kanske åker in till stan till kvällen, vi fick kanske låna en lägenhet hi-hi! ska snart äta lite också och sen ringa några samtal va. om 10 minuter kommer M och lämnar moppen sin! pössi-lull-en



jag saknar denna kväll! ih-iiiiii

.when you say nothing at all.

mys pys pys pys pys kväll med bästa tjejer :) åkte till ica vid halv 7 typ. handlade lite och så kollade vi på så ska det låta därefter hundtricket och sen big brother. riktigt chill-kväll och jag gillar det. är ap-trött nu men jag tänker inte gå och lägga mig.. inte inte. blir nog en film snart eller två eller inte det. förövrigt är jag små irriterad på min data som hackar och har sig. den lever sitt lilla egna för kvällen. puss på dig idiot!

FREDAG PEPP-PEPP!

åhå äntligen äntligen fredag :) döööö-skönt. ikväll blir chill kväll hemma hos mig med brudarna minus johanna dock som ligger hemma och är sjuk. krya!! <3 längtar lite smått till nästa fredag när mamma och pappa är på spa-hotell ihi. men ikväll blir det lugnt. vid 6 tiden ska vi till ica och handla handla hä-hä. det blir en tjocka-kväll va?!?! haha. we like like. nu ska jag lyssna lite på musik och bara ta det allmänt lugnt tills klockan tickar 6. have a good day!



min söta zebbis som är lite fuuuk.



mitt tyg till bal-klänningen aww!


:)

torsdag torsdag torsdag. idrotts-dag och det var promenad och bad på schemat. bella och jag gick promenaden och sen tog vi mopparna hem, dö-skönt! var hemma framåt 10 i 2 för att bella godis-grisen nummer 1 skulle handla upp halva ica först haha. när jag kom hem tog jag en alvedon och somnade som en stock till halv 5 när pappsi kom hem. resten av dagen har jag suttit vid tv:n och sett på bästa SATC, top model osv osv! vid 8 är tv:n igång igen he-he. fredag imorgon och helg helg helg för min del :D wie.


tröttast nummer 1 1 1 1 1 1 1

oh sitter här och halv-sover. så ska snart lägga mig och sova sten-hårt! måste bara lyssna färdigt några låtar.. och jädrar vad skönt 2 dagar kvar tills helg. sjukligt skönt va :) nej nu drar jag mig.

i love my mopp

åh. sicken härlig eftermiddag det blev. milla och jag tog mopparna hem och det var så härliiiigt. hade lite håkan hellström och lars winner bäck i lurarna så då blev det allt mer härligare dessutom! och sista rasten satt vi även ute och hade det bäst. nu ska jag byta om och sen gå ut och gå med musiken i örona :) pussilullen



aw så bra bra bra bra bra bra bra bra ♥

väldigt irriterad!!

vilken skol-dag. är sjukt irriterad på vissa människor som inte kan bete sig! så jäkla larviga så jag vet inte vad jag ska ta mig till. och vår hemkunskaps-lärare är inte här men vi fick inte håltimma och så ska vi jobba med konsumentkunskapen men det skiter jag i just nu känner jag. till något bättre är ju vädret, aww vad glad jag blir :) ska nog ta en promenad sen när jag kommer hem och sen så ska jag även ta tag i mitt arbete om brasilien. nu ska jag blogg-läsa lite ihi. 

pösss-ilull ♥ 

tisdag



kort skol-dag. sen erbjöd jag mig hjälpa bella att vara barnvakt och det var avklarat vid halv 6-tiden :) riktig trevlig dag. riktigt sol väder också men vi satt inne all day men vi satt så vi fick solen på oss hähä! vi gjorde choklad pudding också aw mums! och plugga skulle vi gjort också men ae det orkade vi inte. tar jag imorgon istället!! snart börjar "den rätte för rosing" och därefter andra avenyn! i morgon ska vi inviga våra mopper för första gången i år riktigt najjs och då vill jag ha lite sol imorn! nu vete fasen vad jag ska göra tills tv:n börjar. pussisisisisisisisis


MÅNDAGGG

försov mig (för ovanlighetens-skull haha) 07.35. kors i taket var det sol så blev man lite piggare. sprang runt halva huset för att hitta mina pantie's och så va klockan 8 och så senare kom vi till skolan! jag kände första lektionen att det skulle bli 10.42 bussen hem men jag höll mig kvar tack vare min goda apelsin ;D fick reda på att vi ska ha nationella prov i fysik och synd att det kommer gå sämst för mig puhu. när jag var hem-kommen så var jag såå trött så la mig i soffan och drog en prat-strund med min syster puss på dig! nu väntar jag på min kära mamma som ska komma hem med en sak till mig (hi-hi) och är lite små-sur för att vi skulle fått vara lediga imorn pga trasiga ledningar som dom skulle fixa men icke-sa-nicke! skola imorgon för cecilia lantz.. skönt att vi har idrotts-dag på torsdag iaf då jag slipper jobbiga lektioner med mina jobbiga vänner. skämt å-sido! nej som sagt måste dra mig.

take good care / c-c-c-ceciliu.




film timeeeee

ska nog sätta på en film nu och invänta bästa one three hill. imorgon börjar ny vecka med nya tag och den här veckan har jag massa att ta itu med :( hemkunskap, SO x2. usch. jobbigt säger jag bara jobbigt.

stay the night



rackarns vilken låt! den skulle vunnit om jag själv fick bestämma men hur tänker sverige igentligen? opera? stort nej. efter melodifestivalen såg jag på wallander. dö-skön lördag kväll för att vara exakt alltså :) imorse vaknade jag vid 11 och städade mitt rum puh. och så tog jag lite frukost och hoppade in i duschen. skön dag idag med! he he. ADIOSS AMIGOS

...

nu blir det film och natti-natt för ceciliu.


.you make it real for me.

har suttit och nötit data hela dagen känns det som. ha-ha! det är nästan pinsamt. men jag har inte vart på något humör för något annat än att just sitta för mig själv, lyssna på musik och bara tänka. jag tog mig ann och sminka mig, tänkte att jag skulle prova gårdagens inköp som var lösögonfransar bara för att se om det blev bra men nej, limmet torkade aldrig och jag blev galen. om 20 minuter väntar räk-mackor och melodifestivalen för min del! mums. puss på det.



amanda berg



igår när vi gick på stan kom vi in på bik bok där världens snyggaste jeans-shorts hängde och det visade sig att amanda berg låg bakom designen. sjukt snygga :) 500-lapp dock men det kanske dom är värda?!?!

shut up and sing.

jag har så jävla ont i munnen så jag tror jag dör! fy faraooooooo

lördag - morgon

ja inte riktigt morgon är det väl men jag gick upp för en timma sen så det räknas som morgon :) slingningen blev lyckad tror jag? jovars. men ska nog köra en omgång till så blir det liiite ljusare men det får bli när min syster är hemma som hon inte är idag (kors i taket) ikväll är det melodifestivalen så det får väl bli lördagens roligaste om man äns kan kalla melodifestivalen rolig.. hä-hä. igår åkte vi till stan och sen hem till ebba och kollade på film (the notebook) vilket slutade med att vi alla somnade!! typiskt oss. var hemma efter 12 ungefär då jag kollade på big brother och sen gick jag och la mig. nu för dagen vet jag inte vad jag ska göra. men jag får lista ut något eller så blir det bara en såndärn lugn lördag med film och hela kittet =) låter bra faktiskt. PÖSSSSSSSSSS


...

NERVÖST!



ja jag sitter i snygg-mössan nu och väntar på att klockan ska slå 21.30
då ska jag ta ut färgen ;S IHH. pirri-pirr-pirr.

11 mars

hello there! sitter på mitt rum och lyssnar på janet leon! wihu vad jag gillar hennes röst och henns platta :) dagen i sig har vart rätt lugn och skön och den har faktiskt gått snabbt. skulle solat efter skolan men jag ville bara hem hem hem! så det får kanske bli i helgen? :) ja vi får se. ska fixa och dona lite i mitt rum nu tror jag. NUNU ska min syster slinga mitt hår, wi nu satsar vi på ljusbrunt. är trött på min as-gräsliga färg så fy farao! i morgon ska jag även till tandläkaren (usch) så jag slutar vid 2 imöra! dö-skönt. / pössen



:D

dagens

Dagens mående: rätt glad faktiskt
Dagens låt:  snälla snälla - caroline af uglas
Dagens smink:  det gamla vanliga
Dagens klädsel: stickadtröja,vitt linne, svarta jeansleggings converse o skinnjackan
Dagens händelse: tandläkar-besök
Dagens planer: ta mig in till stan igen :)
Dagens vill ha: vår-väder
Dagens saknad: att ha någon att prata med (någon av tjejerna)
Dagens bästa:  min mormor som är mycket generös! <3
Dagens behov:  införskaffa en ny hårfärg (ser ut som en råtta i skallen)
Dagens köp:  påfylling till mobilen
Dagens mat: vet inte ännu ? ..

tisdag 10 mars



kom precis "hem", är tillbaka hos mormor i hageby. tandläkar besöket gick så bra och sen så gick vi upp på stan och nu har jag gratis sms igen wi och sen så beställde jag tid på make up store också. kul och bli sminkad för själv är jag värdelös på att sminka mig med ögonskuggor och hela kittet :p så det ser jag mer än framemot. sen hann vi även med en kaffe på lindahls :D och nu försöker jag få tag i någon människa som verkligen inte går att få tag i såhär dags.. bella wake up! nej nu ska jag se mig omkring och äta lite godis också hähä.

puss så länge.

snälla snälla

Snälla, snälla, snälla, snälla.Jag ber dig snälla, snälla, snälla, snälla stanna kvar hos mig för jag behöver ju dig.Ja alltså snälla, snälla, snälla, snälla. Jag lyssnar snälla, snälla, snälla Ja, jag vet att det är lågt att be men jag skiter i det. Ja, för igår när du gick i sista blicken som jag fick Jag kunde se. Ja, jag kunde se. Jag såg du var på väg till en annan kvinna
bort från mig.
Så snälla, snälla, snälla, snälla. Jag ber dig snälla låt mig inte sitta näh, sitta ensam här. Ja, medans du är där. Så snälla hjälp mig fatta hjälp mig att förstå. Ja, vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå? Ja, för det är väl så.

Åh jag hatar, ja, att jag vet ja, jag vet ja, jag vet du kommer ge allt du gav, ja, allt du gav till mig allt det utgör vi till en annan kvinna och inte till mig.

alla kallar henne psyk-kvinnan men jag tycker låten är bra iaf! :D


dåligt med uppdatering


(vad gör vi? he-he)

har ont i huvudet, sitter hos mormor, är proppmätt, ska se på tv för resten av kvällen i morgon är jag super ledig, men otur har jag och ska upp tidigt men lika bra det för annars hade jag sovit bort hela dagen lång. blir nog en runda på stan också efter tandläkaren :) nu som sagt ska jag se på teve. pussen pussen

söndag och snö-blask

är lite extra glad just nu, varför? jo jag fick i gång min data som stått under flera månaders tid och inte gjort någon nytta, jag trodde den krashat men icke :) och internet fick vi igång också. kan ju inte bli bättre dock så försvann alla gamla bilder =( tummen ner för dom gamla goa bilderna! så nu måste jag fixa lite med "ny-gamla" -datan. återkommer med gårdagens shopping och gårkvällens bilder hos johanna.

en puss på dettt


:)

ikväll ska vi till johanna. nu ska jag hoppa in i duschen och sen så tar therese oskar och jag bilen till stan. får se om jag hittar något för min lilla summa pengar uhu.. jag hatar pengar!!


LET GO GO GO


fredag fredag

jag är trött och orkar inte skriva något intressant inlägg för dagen
sorry :)

tjollahopp!

vilken dag.. rätt skön! hade prov på morgonen, det gick inget vidare dock! men det tar jag med en klackspark he-he. resten av dagen var helt lugn, mina tänder gör ont och snart ska jag äta pizza, vi får se hur det går angående mina små gaddar :p imorgon är det fredag, som jag längtat! vi ska in till stan och hitta något till johanna och sen blir väl kvällen allmänt lugn. på tisdag är jag ledig fytusan vad skönt :) men otur har jag och ska till tandläkaren vid 9.20 så så mycket sovmorgon får jag, min vanliga tur.. nej nu ska jag duka fram till mammi och mig, ska nog se lite på den rätta för rosing haha hugo är för söt (haha)






onsdag- i skolan..

dåligt med inlägg dom senaste dagarna. var hos tandläkaren igår och satte dit gummisnoddarna och fy helsike vad ont det gör.. kan varken äta eller bita ihop! och i går när jag kom till skolan så fick jag/vi reda på att det var några vattenledningar som gått sönder så då fick alla gå hem och vad arg jag blev då.. så sen kom jag hem och pluggade lite och somnade som jag alltid lyckas göra när jag lägger mig lite ner och ska "läsa" he he. hoppar solningen idag och tar det i morgon i stället :) för annars har jag inte en chans att få ett G på so provet i morn. måste vrål-plugga idag alltså. och något jag ser fram emot det är lördag när vi ska till johanna och fira henne (en månad senare dock heh) så det blir trevligt. så på fredag ska vi in och köpa presenter till henne, frågan är vad vi ska köpa?!?! hum. förra året kommer jag ihåg precis vad vi köpte haha. jamen nu ska jag göra lite annat :) GOODBYE!

måndag-kväll

sitter och kollar på något om design på 3:an kommer absolut inte på vad det heter.. heidi klum är sjukt snygg iaf! ska snart sova och imorgon får jag lite sovmorgon hihi.

SEE YOU


måndag

2e mars och jag sitter hos en hostandes mormor. aw stackare! <3 ska som sagt sova hos henne. var riktigt söt och tog mig in på hc och köpte en blomma till henne, ibland är jag sådär snäll hehe. köpte även med avokado och creme fraiche för hon hade en taco-paj i ugnen. och vad det började snöa när jag gick där med fulla händer usch. jag trodde våren var på väg?!?! men vad fel man kan ha. nu ska jag ta en titt på so:n som jag har prov på på onsdag och sen blir det tv för resten av kvällen :)

adios-s-s



hittade ett par gamla bilder från i somras när mill jag och bella var på
magnus uggla och håkan hellström i bergs-slussar! det var verkligen en
kväll att minnas :)

gårdagens fynd

igår fyndade jag tyckte jag själv när jag var på stan



första bilden är ett par jeans/leggings som kostade 150
och den andra halvlång tröja för 100 kr. inte farliga priser 
det inte.

10 minuter kvar..

tills bästa oth! :D min helg har vart mycket händelserik. i fredags åkte som sagt ebba och jag in till stan och leta lite utan resultat sen så hade vi mys hos henne och bella kom och vi lyckades somna i soffan haha! i går så åkte ebba och jag in med mamma vid 09.00 och tog en fika på lindahls och sen körde vi en runda på stan tills mamma kom igen vid halv 3. vid 7 åkte vi till milla och sen kom macke ponta och alex! var där ett tag och sen tog vi halv 11 bussen in till stan och hamnade hos mack. vart inte så långvarit och milla och jag tog bussen hem och jag slocknade nästan på direkten! hehe. idag försov jag mig lite och så tog ebba och jag 10-bussen till city och vi var bjudna på bio utav ebbas pappas jobb och efter det vart det lunch på louie de geer. mycket trevligt :) händelserik helg och jag gillar det. imorgon är det skoldax och så ska jag sova hos mormor för på tisdag morgon ska jag till tandläkarn! :S usch. men nu börjar som sagt oth strax. kanske återkommer. PUSSS



helgens skit snygga bilder! haha

RSS 2.0