resfebern härjar

vaknade utav att den där resfebern som jag inte trodde skulle komma faktiskt. mm idag åkerjag! yes det är sant wie. fan vad kul det ska bli. men hinner inte ödlsa mer tid här, har en hel lista som väntar på mig. packa skor, smink, lite mer kläder .. aagud! tänk på mig 17.20 när jag sitter på planet on my way to grekland :D :D

ha det.pussis




mhsfakjfhsahlaf

kul o få veta så bra saker om dig hela tiden. toppen.


chill hos ceciliu

ah bada grilla och chilla hos mig. asnajs med saknade killarna :) aop. och imorn ja då åker hon. sakna mig inte för mycket! ihhhhhh . släppper bilder. roligaste twister körde vi också. hähä.

(hampus är klant hahahahha)

1 dag 1 dag 1 dag

ah yes 1 dag kvar sen äre kreeeeeeeeeeeta!! gick upp tidigt, tandläkarn sen virra runt på stan, pappa växla lite pengar till mig aw bästa han. sen åkte vi runt lite och fixade lite ärenden vi hade :) senare blir det väl att träffa bella och mills typ en sista gång för en vecka framöver =( ojuste fick världens sötaste kort från ebbis från paris! gullehulle va jag saknar'na.

nu äre mat

godmorgon sverige

vaknade vid 11 av min söta mormor som väckte mig, aah hon sov över, goa hon! så nu äter jag frulle och ska dra mig till michan senare. chilla ba. och om 2 dagar så drar jag ju dååå. och jag får inte träffa varken ebba eller johanna innan :( this sucks! men fan vad gött jag ska ha det i kreta. steka steka steka och hare gött. you know. aa men ska fixa lite nu sen dra till blackert. pusss

OH DU!


åh ebba i miss you around! ♥

don't bother

fika på stan med m idag. gick en runda på stan också. tog bussen hem och så kom kära mormor också och så bjöd vi på middag, grillat och massa gött. så hoppa jag oskar pappa o tess i poolen wieeee! ah det va kul. släpper lite bilder också! homieees :)




ayoooooooo
3 fucking days kvar sen drar jag till greeeeeeekert!


i dare you to move




lite bilder som my friend skicka igår. awww saga soo cute!

igår hade vi kul, aight?

igår va vi i skärkskind all night. en klant hade kollat fel buss så cityfolket kunde inte komma, så det blev ett mindre gäng men ruuligt iaf. några badade med kläderna på.. haha. jag va inte den personen. a fy. tess och oskar kom sen och hämta oss. va hemma halv 3. då kolla jag igenom inkorgen och fick mig ett skratt.. sjukt hur roligt man kan skriva när man är onykter.. haha kul. släpper lite bilder bara för att.


bara för att milla ser så inte-sliten ut. hhähäh.puss.

i will always be around

ahopp igår chilla vi hos mig på min altan. idag blev det linköping bränna pengar. fick med mig en klänning/linne jeansshorts och andra höga shorts! fan så najs. så åkte vi till milla, gick till brittas och chilla med lite gött. sen blev det lite chill hos millsan med en söt puppie saga, cutest. ah sen hem nu och käka lite och så. ska snart sova. ska kolla på sommarcup imöra!! pusss.



ah så bra. glassen käka jag med en saknad vän för ett par dagar sen men släpper den här för den ser så go ut. and also.. 6 dagar kvar till KRETA KRETA KRETA!!!!!


the city marathon

sitter med min påse naturgodis och kollar på the city. fast det klår inte the hills. inte en chans :) idag blir en chill dag tror jag, för vädret tillåter inget annat.. fanken. ebba va här nyss och gav mig en sista kram för 2 veckor.. och hämtade sina skossingar. í morgon kommer pengar och då vill jag in till stan och bränna lite. ska köpa lite smått inför grekland tror jag. nu ska jag se på t-c igen! puss

it's really good to hear your voice say my name..

dagen har vart slapp slappare slappast hos ebba som förövrigt lämnar mig och bella i kimstad i en veckas tid och så har vi lyckats pricka in asbra att jag åker till greece när hon kommer hem :( kan ju inte bli bättre! kommer sakna dig tjejan. så bella vad ska vi göra i kimstad i 1 veckas tid? ae vi bombar millson på jobbet hähä. ajuste hon är på kryssning nu och roar sig och har sig. själv sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och äter naturgodis och har ont i käken buhä :( livet kan inte bli bättre fan! nej nu ska jag gå ut till sällskapet och va lite social (kan behövas)

pussis


det blir bra, det vet du ♥


tisdag

hellu. har precis käkat pizza mums. va på stan på förmiddagen handlade ett par gråa mjuka shorts. melike. dom ska användas flitigt i greece och även här hemma med. nu ska jag in i duschen fixa lite sen kommer m hit. imorgon hoppas jag på asvarmt och assoligt.. blir galen på regn va fan. nu ska jag dra mig!

vi är bäst ♥


no one can get in the way of what im feeling


you know i could use somebody

gårkvällen var väldigt ändrade planer. ebba och jag hade tänkt bara släppa chill kväll med gottit hehe. men vi tog halv 10 bussen till blacka med heidi vidare till pontus. satt vi ute och chilla och spela lite spel som gick åt helvete för min del haha! pictonary, sämst på och rita och blir inte bättre när man är lite snurrig i bollen heller. men skratta gjorde vi iaf!! var hemma framåt halv 2 sen så gick jag upp o mötte m som stannade för natten. och idag har jag träffat en härlig söt nervös liten tjej och pratat av mig i någon timma. sen så nu ska jag bara äta lite mat och sovasova. skulle igentligen åkt in på utebio men jag mår skit och vädret är skit som det blir o stanna hemma och ha en sköööön söndags eftermiddag/kväll.

PUSSIS

it's safer to say im ready to let you leave..


gårkvällen stannade jag bara hemma. satt ute med familjen och ett par kompisar till dom, satt ute till lite efter 1 så gick jag in och la mig framåt 2. vaknade idag vid 12 utav hemsk dröm.. syster dog. och det sjukaste är att det är andra gången jag drömt att hon dog :O usch! satt ute i solen ett tag. sen åkte syster och jag och handlade lite avokado och lite smått sådär. sen gjorde mamma och jag tacos. mums! ikväll ska jag få träffa efterlängtade ebba som haft sitt i arkösund ett par dagar, tur för henne att hon är hemma nu igen :) bella kanske med ska va med, men kraken kanske åkt på magsjuka? krya!! nu ska jag ut i blåsten.

i need you, im sorry

åh vart så glad igår när jag såg min snygga brända bella!! mmm vad ja längtat efter henne. så blev en liten fika i kiosken på dagen, sen blev det bussen till michis pappa så kom danielx2 också. satt vi där och drack vatten med is (haha) till ungefär halv 10 så traska vi till utebion. så tog vi sista bussen hem. och så slagga vi hos bellsan. och henns mor var söt och gjorde mackor till oss, mm baguetter. så somnade vi. och fy vad jag aldrig mer ska sova i en soffa! sjukt hur ont jag har i ryggen nu. så åkte bellsan och jag till mårn och stekteeeeeeeee till 6-tiden. har lyckats bränt mig så jag flagar som jag vet inte vad. fuck of!

ikväll igentligen skulle vi åkt till glan och grillat m.m men det blev ändrat så det blir snart. och nu ska jag äta middag med mamma och pappa och fira dom lite (fått semester) sen ska jag nog till blackka!!

PUSSSS



...

för att allt går så mycket åt det hållet jag inte ville
"det är inte lätt när det är svårt"

im thinking over the things you said..




jättemysigt på poseidon :) god mat med bra sällskap. så mysigt så. synd dock att vädret inte blev vad vi tänkt oss. sen så satte vi oss ute ett tag också och sedan kom martin och johan och hämta upp oss. så nu är jag hemma och är trötter ska nog sätta på oc och lite sånt kraffs vetni! hoppas på sol imorn med så jag kan få ta upp solningen igen.. och imorn kväll blir utebio :)) pusssssssssssssssssssis

sunny day

hej där.  har vart riktigt bra väder nu på förmiddagen/middagen så åkte till mårn med ebba och milla och solade. känns som länge sen liksom. nu ikväll ska vi ut och äta. mm grekiskt mat. vi tjejer. så kanske dags att sätta på sig pjuksen så kommer bilen snart :))

adioooo

we were always meant to say goodbye


homeeeeeee

nu är jag hemma från landet, har vart riktigt mysigt :) när vi kom dit igår kom solen också med oss, så satt vi på bryggan och pratade och hade trevligt, sen blev det lite grillat och film. mysigt litet stället. michis jag och milla sov kvar där och milla åkte tidigt redan vid halv 9, då var michis och jag rätt döda! haha så vakna vi sen vid 1 och låg kvar ett tag så blev det frulle och the hills. så fixa vi till lite så åkte vi hemåt vid 3 tiden och nu är jag hemma och vart helt slut ;p

ikväll blir det ute bio med michis milla dj och dd.
så nu ska jag duscha och fixa mig en aning hehe.
pussssssss

nu drar jag

gårkvällen va OK! först gick vi till skarphagen till dj, satt där ett tag sen så gick vi till stan och vidare till utebion. blev inte mycket och kolla på filmen men jag hade trevligt!! :) lite gräskrig på det var ju också mysigt hahahaha.

- -

nej nu ska vi tjejer åka till michis pappas land och grilla och även sova där så det blir nog najsiiigt ehe! kommer imorn igen. take care homiiies


18 dagar kvar bahhhhhh



jag blir bara så trött på det..



och i kväll blir det utebio med lite blandat folk. men först ska vi till skarphagen tror jag michis
släppte ett sms till mig. jaja vi får la se.. take care!

ihi



såja.sötisar

yeah yeahhhh



bara för att jag hade grymt kul igår!! slå deeeeeeeeeeet


släpper fika

milla jag och ebba släpper fika-myyys på stan
vad som händer ikväll återstår o se... ♥

20 dagar sen kreta kreta kreta fuckers!



mmmmm

sitter och lyssnar på dyngbra-iga kings of leon! önska jag va på hultan.

har sett på 2 riktigt bra filmer nu step up 2 och made of honor! yes. och nu strax är det oc 4:e säsongen som gäller, det blir o kolla på hela natten lång!! yes baby nu äre klart. hareeeeeeeeeeeeeee peace!

öjöjöj

vädret sviker och det gör allt annat med. humöret är kasst. så därför tänker jag bara sitta hemma och kolla på några filmer jag tankat ner! imorgon när jag vaknar vill jag att det ska vara 30 grader och sol så man kan lägga sig i mårn och steka sönder..

you make me wanna

jävla piss väder. och irriterad är jag också på en viss människa. ingen bra onsdag alltså. regnet öser. fuck of!! tur har jag att jag att jag har världens bästa rogga som jag ska upp o besöka (haha) 



vi lyckas ju alltid på bilder asså aight?! hähähähää


- -

igår fick jag balkortet och då slog det mig "vad jag saknar er, 9e" allihop!
och fick även ett sms imorse av min saknade bellson! gulligt sms. miss you hunnieee ♥



jobbigt att sakna så mycket och så många!

miss my chicks!

sitter med mina finaste tjejer nu camilla och ebba. och ser på film :) tycker om dom så mycket.. men saknar dom andra brudarna med!! längtar tills vi alla är samlade igen.. ♥

godermorgon

precis vaknat. ska klä på mig lite, ut och gå med hundarna och sedan bege mig till tandläkaren. jag hatar tandläkaren.. idag vet jag inte vad jag ska göra utav dagen.. inte något sola iaf :( riktigt trist när man inte kan göra det. men hörrni nu rusar klockan! hej.


shöppa shöppa!!!!!!!!!!!!!




home!

nu kommer helgens bilder




så bra helg som vanligt :)


i stockholm.. dag 2

mhm. äntligen hemma får jag säga efter en dag på fjäderholmen och grönan.. är helt slut och dagen som gått har vart riktigt rolig :) åkte nya, "insane" och jag skrattade så jag tjöt hahahh! det var bara pappa och jag som lyckades ta oss upp för resten var sånna fegisar!! så käkade vi på tyrol och så tog vi djurgårdsfärjan hem :)) så nu sitter vi och kollar på någon film.. imorgon blir det tillbaks till city och handla det sista (a) sen hem..

bilder kommer! hadet.

i stockholm..

fan vilken najs dag jag haft. shopping och tapas! har gjort av med massa cash som jag fick av min snälla pappa och på söndag ska det spenderas mera :)) har hittat massa snyggt hehehe.. armbandx2,tröja,linne klänning och cykelshorts!! yesss lyckad-shopping vill jag kalla det.. nu ska vi ner till stranden och ta ett dopp och sen blire grillat på nybyggda altan. imorgon väntar båttur/fjäderholmarna och sedan grönan på kvällen! jag kan inte säga annat än att jag älskar det..

pussss

ajuste

jag kom in på kungsgård!!! stil o trend nästa för cecilia ,18 augusti..




packar packar

har legat och stekt i mårn idag igen :) blev att åka dit lite tidigare och det var skönt och vara uppe vid 10 tiden faktiskt. nu håller jag på och packar ner det sista och vi ska åka om ca en timma. så nu ska jag dra mig och så ska jag njuta av min weekend i stockholm!!

onsdag!

yesbaby oimorgon så åker hon till stockholm. så himla underbart :) pengar har jag också och ska handla sönder :D:D och grönan och allt det där som tillhör när man är i stockholm. riktigt mysigt ska det bli! hoppas vädret håller i sig också.. ska inte hoppas för mycket. men ja. nu ska jag fortsätta packa :)

hade!
29 dagar kvar till kreta också. kan inte längta mycket mer!!!!

RSS 2.0