jag börjar lessna på det här..


11.46

vaknade för en timma sådär.. har vart en jobbig morgon, vaknade vid 6 och vid kvart i 8 och sen gav jag upp när klockan var 10.38 (för att vara exakt) blev en god frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra, ska ringa några samtal om någon timma sådär för att kolla av läget :) och idag får jag min älsklings-mat TACOS! mumss. skönt med helg för att vara exakt!

im in action..

sitter med musik och virrar runt :) kom hem från jimpan för någon timma sen. blev hel-lugn kväll, film, guitare hero och sen lite annat ,som jag gärna kunnat skippat :(( men det var en skön fredag och imorgon blir det nog bowling wiiii. hoppas!! det är snart sovdax för moi. döskönt.. idag invigde jag mina converse och jag bara älskar dom <3 och till något helt annat så hatar jag verkligen nylon-strumbyxor, dom går sönder hela tiden! så irreterande. nej nu känner jag trötter, dags att sleepa. PUSSSSSSSSSSSSSS.

/ jag finns för dig.  



saknar sommaren och våra roliga påhitt! (hah)

håltimma..

och jag är inte speciellt glad över det! i 2 och en halv timma och jag/vi har inte något att göra, vi sitter och kikar runt här. fy vilken dag. sen efter skolan så har jag ställt upp som "stöd" för ebba som ska söka prao-plats. ja vi får väl se om vi lyckas! i kväll blir det väl bara allmänt mys med ebba och milla. i morgon vet jag inte hur dagens planer ser ut.. är assugen på att spela bowling har  inte gjort det på evigheter och det är rätt kul faktiskt! :) men frågan är vart ska man bowla?? hum. ja som sagt. ska kika runt här i blogg-världen ihi.

tack o hej.

jag bara drömmer



hihi alltid tillåtet att drömma ih.. (a)
men jag bara ångrar så mycket att jag inte sparade i hop lite pengar så
jag kunde fått stått där och bara gungat med till chrissy <3 puh.

this is killing me.

sitter och rå-diggar chris brown. jag menar man bara måste ju älska honom! <3 och till det har jag vääärldens huvudvärk :( dock inte lika roligt. dagen har känns hur lååång som helst, hade 2 långa lektioner först sen två håltimmar från 10.30 - 13.45 oh gud! jag höll på att dö av rastlöshet. men jag tog mig igenom det med ett samtal av bella, hembesök med johanna (m.fl) till hampus. och sen data-dax på no:n och lite idrott sista! kändes som dagen aldriiig skulle komma till sitt slut. men det gjorde den och nu sitter jag här med spräng-huvudvärk! och något jag verkligen fasar över är nationella-proven som drar igång på tisdag.. puh. och det börjas med svenska. ja men det är ett tag tills den dagen. fast dagarna bara springer iväg! inga planer till helgen men det kommer väl.. fredag i morgon och jag blir lite glad :) wiiiii. ADIOS!ADIOS!


You said that you'd always care
I just turned around and there's
nobody there..

duktig

sitter och känner mig duktig, min syster tog med mig ut nu vid 7 och sprang och orkade förvånansvärt mer än väntat (haha) det var inte så jobbigt bara man tar tag i saken och sätter på sig skorna och tar sig ut! så nu ska jag göra mig en god kvällsmat också och till det blir det lite "semestersvenskarna" och därefter "made in sweden" wiii.

got to go!

/ i wanna run away but i can't let go.

onsdag och lite tuur

tur hade jag idag, håltimma sista! så var hemma framåt 2 :) jättebehövligt. är helt slut i huvudet så ska ta mig en liten snap i soffan sen när mamma åker och jag blir all alone. vilket jag bara älskar. och fryser gör jag också. det blir filt, en alvedon och soffa för min del nu.

adioss
jag har slutat att bli förvånad..

sängen kallar

ja ligger nu i min systers säng och kollar på lite tv och sitter här och ögonen börjar fladdra, dax att tvätta bort smink och det sen är det sängdax :) ny dag imorn, nya tag! jag grämer mig att jag inte tog tag i pluggandet i kväll så jag kunde bli av med lite prov, som jag hade planerat att göra imorn. men jag ska alltid ha dålig fram-planering så det blir plugg resten av veckan istället. puhh.


godnatt

tisdaggg

skolan sen city med ebba :) hade höga förväntningar och trodde att jag skulle komma hem med händerna fulla men inte, 1 par skor och en mascara bara. :( puh vad tråkigt. men jag blev överglad när dom hade fått in vita-converse :D:D wi. så nu har jag dom, helt för mig själv. nu blir det lite köttfärs-sås och sen tv-dags! andra avenyn ahhh



<3

tv-tittande med syster! <3

sitter och kollar på söta paret magnus och emma :) så fint bröllop.

..

jag längtar till i morgon wi, det blir shopping för hela slanten. ska leta efter ett par skor också.


adjöki

måååååååndag

26 januari. och jag säger bara blä :(:( utav 100 olika anledningar. men tur har jag att ha världens bästa kompisar. <3 i morgon blir det en runda på stan med ebba. ska nog lämna tillbaks tröjan jag köpte i fredags. men nu ska jag ta mig till köket (hehe) se you later.

you just dont deserve it

riktigt sur

blev jag när min syster sa att beck är nästa söndag! skit också. men gulligt nog så åker hon/dom och hyr filmis, så lite god frukt på det också. aw mysis. nu ska jag ta bort fula nagelacket och sen smörja in mig. adiossss

gottegris

är jag. fy. sitter och har gjort mig en polka-milkshake! ruggigt gott. :) har vart på promenad med bella och ebba som äntligen blivit frisk. så vi hade mycket att prata om. kallt var det ute också tyckte jag, tur att jag satte på mig mitt hårband. men jag fryser nu.burremurre. ikväll är det en bra film på 4:an BECK! så det blir en myskväll. ska duscha nu tror jag.


jag ägnar en tanke åt dig. min älskade vän.

söndag och körslaget

sitter och kollar på reprisen utav körslaget. jag tycker att team erik ska vinna. åh. dom sjöng bästa låten också. natten tills idag har inte vart rolig dock. kunde inte sova,låg och vände på mig hundra gånger. jag kunde verkligen inte somna. men till slut så gjorde jag det, närmare 3. så idag sov jag till närmade halv 12 och nu så åt jag lite frukost och så. det ända jag har planerat idag är att gå ut och gå med bella, prata av mig lite. imorgon är det dags för skola, igen. :( usch vad veckorna bara springer i väg. men det är väl bra, för då kommer vi närmare våren. nu drar jag blicken åt körslaget. wi

hejdå. 

5 minuter

och så är det film-dags! wallander-mörkret på tv4+. riktigt bra film. jag älskar wallander filmerna :) så nu ska jag ta lite utav dagens mat och sen sätta mig framför teven och glo. adjökkkkkken



:|

45 frågor

45 frågor

Nämn någon som gjorde dig glad igår:
min mamms 

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
satt här.. tyvär

Det sista du sa högt?
- det ligger i jackan


Vad gjorde du kl 8 i morse?
sov som en stock


Vad har du druckit idag?
oboy, kaffe och läsk.


Vad var det senaste du åt?
passionfrukt.


Vad var det senaste du köpte?
passionfrukt..


Vad är det för färg på din ytterdörr?
mörkt-trä


Vad är det för väder hos dig just nu?
januari-väder, grått,kallt och deppigt!


Godaste glass-smaken?
polka eller lakrits


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
njae


Sover du tungt?
oja.


Drömmer du mycket?
ja fy vad mycket


Mardrömmar?
jovars kan hända.


Det första du tänker på en "dålig" morgon?
jag skiter i skol-jäkeln idag!


Det första du tänker på en "bra" morgon?
underbart! jag är ledig.


Vilket ämne är roligast i skolan?
musik..


Trivs du med ditt jobb?
har inget jobb :(


Favoritklädsel?
converse och skinnjacka


Favoritlåt just nu?
timglas- winnerbäck 


Vad ser du om du tittar åt höger?
en hylla med skivor

Vad gör dig glad just nu?
inte ett skit. ;S


Vad ska du göra härnäst?
äta godis och kolla på tv.


Höger- eller vänsterhänt:
högeeer


Humör just nu?
blähä-humöret


Favoritgodis:
surrrt alltid.


Kläder just nu:
stor monki-tröjoa och glansleggings


Musik just nu:
gotta be somebody


Hur många kuddar sover du med:
4 jäklar :)


Spelar du nåt instrument:
nej önska jag spelade lite gitarr


Morgon- eller nattmänniska:
nattt-människa.


Bio eller promenad:
bio är myspys till 100.


Är du kittlig:
jaa usch.


Snarkar du:
neje


Stjärntecken:
jungfru


Äckligaste insekten:
myror blä.


Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
läsa folks tankar :D:D


Vad vill du jobba som?
något inom trend.


Stökigt eller välstädat?
alltid stök i mitt rum.


Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
nae gud :O


Gillar du att sjunga?
love it.


Anser du att du är stark?
haha är inte och kommer aldrig bli


Vad gör du om du får hicka?
inte mycket, skrattar lite.


Vad längtar du mest efter just nu?
en rolig kväll  


gratis mode

http://www.gratismode.se/?c=40275
alltid värt ett försök. bli medlem!

ruggigt snygg!


200 :- myyycket snygg.

lördag och proppmätt

nu har jag ätit världens godaste pasta-sallad! krämig pasta-sallad hette den, något att rekommendera! har hunnit med att åka till min kära farmor idag, det är lika jobbigt varje gång man ser henne :( vi köpte med oss wiennerbröd som hon tycker om, eller ska jag kanske säga tyckte. ja usch det är inte så roligt att se sin farmor så dålig. vi åkte till ica också och då fick jag med mg 3 passionfrukter som jag ska mumsa i mig! kvällens planer är : inga. är sugen på lite bio-time men en fördel är om man har några pengar vilket jag dock inte har. eller jo en 5:a. men det kommer jag inte långt på. det blir väl en hemma-kväll. ja vi får se klockan är bara 3 ännu.. nu blir det lite passion frukt på det! hehe.



bild lånad från: roligarecept.blogg.se

be mine

åhå. vilken jätte seg fredag kväll! har suttit här och lirkat, kollat på massa bilder och ätit passionfrukt. buhä. morgon dagen vet jag inte hur den ser ut, det får se :) ..

nu vill jag ha sommar och sol!
och använda färgiga-tröjor!
 

ny-handlat

ja jag hann inte äns komma innan för dörren förns vi skulle åka till stan. mamma bjöd på mat och så hittade jag skinnjackan på hm och en tröja på monki! wi, blev as-glad när jag såg att jackan fanns kvar :):) det hade kommit in ganska mycket på monki också, kul! hittade ett jätte fint linne där, i spets men fanns bara i large! jag gjorde även en bra investering också, fyllde på mitt kort med 195:- plus att jag får 3000 fria sms till alla och ringer gratis till alla också, plus att jag har 195 kronor att använda sen också! så det kommer räcka ett tag framöver nu. när jag kom hem gjorde jag mig en mycket god kaffe-drink! ikväll blir slappt, som jag sa förut. mat och let's dance. får se om jag ringer hit någon som jag kan prata av mig lite med.



kaffe-drinken, mucho gott!

fredag 23 januari

yey it's friday :) har no just nu, försöker hitta fakta om växthuseffekten och klimatförändringen i norrköping. det är sjukt tråkigt och jag orkar inte ta tag i det! slutar om ca 45 minuter, asskönt. det blir en sväng in till stan med mor, ska hitta lite tröjor har jag tänkt och ett par jeans med. ikväll blir det lugnt, men vet inte om jag är så sugen på att vara hemma för min syster har åkt på maginfluensa, usch! ska nog se på let's dance ikväll iaf. go blondinbella! hehe. nu återgår jag till annat.

ciao!
p.s är asavis på alla som ska på chris brown ikväll, fy! :(

..

jobbigtt
:(



sitter hemma och lirkar.

yes bara en halv-dag kvar i skolan sen är det det som jag älskar meeeest, heeelg. det här ska bli en rackarnsbra-helg :) imorgon som sagt slutar jag 12 och då ska jag och mamma åka in till stan. barn-bidraget har ju äntligen kommit och hoppas att jag kanske hittar ett par skor, för mina låga converse har snart sagt sitt sista ord! :( kanske lite klantigt utav mig att använda dom nu i slasket men jag gillar dom! nu längtar jag till sådär april när man kan sätta på sig en tunnare jacka och skor! eller allra mest längtar jag till sommaren :)

- -

vad ska jag göra i dag, i grå-slasket?
hm. film+filt blir asmycket. och om
min syster kommer hem snart så
ska jag be henne åka och köpa lite
god frukt till mig. hel-tokig i det. ♥

adios amigos!

in school

gud vad långsamt skolan har gått! nu är det bara en jäkla lektion till som jag inte ska vara med på, idrott! sen blir det att åka hem och ta tag i pluggandet som jag inte gjorde ett skit på igår heller! fick annat på huvuvdet. men idag ska jag plugga. men måste återgå till no:n nu! adios

:(((((((((



känner mig som den mest idiotiska människan på jord-klotet!

one tree hill.

ja det är precis vad jag sitter och kollar på :) har vart en ok-dag. idag startade vi med hemkunskapen och det ser inte ljust ut, sjukt mycket att göra. sista lektion hade vi bild, fyfasan vad irreterad jag blir! det märks verkligen att hon favvoriserar dom som är duktiga inom ämnet. kärring!! jag får inte äns en chans men det är ingen idé att lägga ner massa kraft på det känner jag men arg blir jag. oh om några dagar kommer det pengar wihu, mååste köpa kläder!!! stor nöd utav lite nytt och hårfärg och nytt smink är ett stooort måste! gud ser inte klok ut i skallen och smink ska vi inte tala om. :p idag pratade vi tjejer om i skolan hur jäkla mycket snyggare man är när man är brun.  och tur som jag har ska jag troligen åka till grekland i sommar, uuunderbart! :)) fast lite bränna skulle inte sitta fel nu men ja jag får ta mig till solariumet några gånger men jag tycker inte att det hjälper något vidare men alltid värt ett försök. lite små roligt att johanna och bella också ska till grekland! haha. men jag tror tyvär inte det blir vid samma tillfälle eller ställe heller :( nu ska jag återgå till teven.



åh grekland!! <3


andra avenyn och passionfrukt

har ätit lite passion-frukt älskart!! det är camilla som smittat mig. och nu kollar jag lite på andra avenyn :)) älskar det med. det roligaste är ju att greger är bög haaha.



<3<3


nu drar jag blicken tillbaks!
ajdöss

dags att dra sig mot buss

nu ska jag ta på mig min jacka och sen möta bella och upp mot bussen ska vi. 18-20.00!!
adjössss

ge migggggggggg


20 januariii

mycket skön tisdag, fast det kändes som evigheter men det berodde nog mest på min mage som skrek. ge mig fräshare mat i skolan så kan jag äta men jag kan inte det just nu eftersom det ända som bjuds är alla vidriga grytor som står mig upp i halsen. jag ska dra mina ögon lite åt so:n som jag lyckades få med mig hem och sen  blir det att dra sig tillbaka till mosstorp! men jag får ha med mig i bakhuvudet att jag blir ledig på fredag efter lunch (jaja!) nej nu vill jag att min mamma kan komma hem så att jag kan få mig lite mat för jag är döööööö-hungrig.

/ day by day

trött på problem

dom försvinner och dom uppstår, nya som gamla! jag hatar dom. jag lyckas alltid få dom, alltid. :(

- -

jag sitter och halv-glor på sportgalan, inget som dock intresserar mig så därför ska jag gå och lägga mig och lyssna på lite lars winnerbäck, som jag fått upp öronen för. adjöken.adjök.

release me



sjukt bra!

jag hatar måndagar..

trött och sliten är jag. skolan har gått i snigel-fart. det här har vart en dag som jag lika gärna kunnat hoppa över! känner mig inte på något toppen-humör idag men det finns väl en anledning till det. jag borde inte sitta här, jag borde plugga so men orken finns inte där, jag har blivit så sjukt slö på skolan! jag sa att jag skulle börja kämpa nu, men vart ska jag hämta krafter eller orken? imorgon som tur är slutar vi tidigt (12.50) då ka jag hem och plugga (ett måste!!) och sen blev bella och jag förfrågade om vi ville hjälpa till på kvällen vid öppet hus och vi tackade ja till det och för att vi gör det så slutar vi efter lunch på fredag, otroligt skönt! nu ska jag ta mig en frukt och sätta mig vid tv:n tror jag.

adjöss.



Du har så lätt att stampa sönder, när du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå.

allt faller..

:(:(:(:(:(:(:(:(

rullar fram..

usch måste verkligen ta tag i mitt liv, börja röra på mig och sluta äta all skräp! men bar för att jag tänker så så bjuder therese och oskar på pizza! oj så gott! HAHA jag kommer aldrig lyckas ser jag redan nu..

hem-kommen och huvudvärk.

10 gick jag upp, halv 12 brummade vi iväg. och vi närmare 1 så var vi framme i viken, hos gammel-mormor :) fläsk-filé grytan stod på bordet så det var bara att hugga in, till det serverades det ris och bulgur och en sallad. asgott! proppmätt blev jag och efterrätt blev det också. egengjord ostkaka m. mandel på och till det fruktsallad och en kopp kaffe! verkligen gott :) hon lyckas alltid. och mycket skratt blev det, det var inte så pjåkigt trots min mormor! som blev lite onykter och satte på vikingarna och började dansa hej vilt! haha, man kan inte göra annat än att skratta, vi kollade även på massa gamla bilder från när therese och jag va små och mitt upp i allt så hittade jag en jätte-fin teckning jag gjort (haha). vid halv 5 satte vi oss i bilen och nu är jag äntligen hemma. nu ska jag ta en lång-dusch och sen sätta mig vid tv:n.



- -

imorn är det skol-dags och nu måste jag verkligen börja kämpa.
ligger efter i matten,svenskan och so:n! inte alls bra, dags att
tänka om lite!!

hands down

:(:(:( ur-tråkig lördag. är irreterad och besviken på allt. men min pappa är en ängel och gör goda mackor till mig, skagen. mmm, till det blir det en film eller två. imorgon ska jag till viken med therese,oskar och mormor! känns inte så jätte kul att åka med min mormor (sveriges jobbigaste 58-åring) och en heldag också. men jag får allt bre på ett leende för jag ska faktiskt få träffa min söta mormors mamma. och gullig som hon är har hon gjort en riktig favorit-rätt, enligt mig själv. jag önskade faktiskt den och snäll som hon är så ställer hon sig 78-år och gör världens godaste fläskfilé-gryta. jo okej liiiite mysigt ska det bli. måste bli lite mer positiv men det är inte det lättaste när man har sin mormor med sig. nu är jag dum men jag hon är väldigt krävande och det förstår bara dom som träffat henne.

jag är trött på att vänta.

converseee



på stan är dom helt slut-sålda och jag vill verkligen ha dom vita. så funderar på att beställa dom lika gärna som att åka runt halva östergötland! :)

jag saknar dom ljusa tiderna..


the end is getting closer and closer.

ur-mys fredag. vi gick och handlade och sedan blev det matlagning för hela slanten och gott blev det också. proppmätta blev vi och gud vad vi skrattade.. vi pratade om dom gamla greby-tiderna, ja vad roligt man kan ha åt det. haha! vi kollade även på let's dance och somnade gjorde två utav oss (jag och ebba). vid 12 kom bellas pappa och hämtade oss. nu ska jag försöka få ner en film som jag kan kolla på. idag vet jag inte hur det blir.. sånt som märks, ja.

adjöss




friday, i love it.

äntligen fredag-brukar man väl säga? gud en dag som vart så efterlängtad hela veckan. och en riktig mys-fredag blir det. ska ta mitt pick o pack till norsholm vid 6-tiden medn bella och ebba! vi blir bjudna på favoritmat hos camilla. sådär mysigt som vi alltid brukar ha det!! :) just det för att inte glömma igår var jag på teater, så jag klädde upp mig med klackar och hela köret! alla 9:or blev bjudna om man ville så varför inte tänkte jag och dom andra? den var dock lång-tråkig men ändå sevärt, för det är inte varje dag man går på östgöta-teatern inte.

nu slänger jag in bilder på mina 3 senaste köp
(taget med min jättebra mobil)

"made in sweden"

sitter och kollar på made in sweden, rätt bra! det var jätte-skönt att bada, låg i lite mer än en timma. och sen kollade jag på något på 4:an som handlade om THAILAND, känns förjäkligt att jag inte ska åka dit i år! :( tänk och få ligga där på stranden dagen lång och bara bli brun och på kvällarna gå på restaurang och shoppa loss. så undeeerbart! men inte blir det någon sådan upplevelse i år inte. nu ska jag fortsätta kolla på tv:n!


hejsvej.
how do expect me, leave alone with just me.

brrr


jag fryser i hjäl så därför ska jag hoppa i badkaret och tända lite ljus och lyssna på musik! och ha lite "egen-tid"
:)

ett fråge-tecken..

kort dag i skolan, ur-skönt. sen in till staden med camilla och fick med mig 3 tröjor hem. :D vi åt även "meny-5" på istanbul, dock kyckling-kebab. dögott! idag känner jag mig allmänt depppig, finns väl en och annan anledning till det men nu ska jag dra mig utåt och göra mig ägg-mackor och sätta mig framför teven och sen gå och lägga mig.

adjökkkkkk

snart suss-time

eftermiddagen spenderade jag med mig själv och 3 filmer..prom.night, systrar i jeans 2 och capricciosa! riktiga höjdareenligt mig själv,sen var min gulliga syster och oskar gulliga och gjorde fina räk-mackor till resterande familj! imorgon är det skol-dax! det är bara en termin kvar nu och sen säger jag hejdå till mosstorp och min klassis! och har fått hem sån därn om ansökan nu till gymnasie.. har inte äns velat kolla på det. men det blir stil och trend och mode och design!som mitt 1-och 2:a val. men jag vet inte i vilken ordning! får ta och fundera ut det. jag har trots allt en månad till (tror jag) och nu kommer nationella prov också, något jag verkligen inte ser fram emot. men somsagt allt kan inte vara roligt hela tiden. nej nu är det snart suss-time. / goodbye.



jag hoppas allt det där löses! :( :(
verkligen..




super-sugen

det var så länge sen jag gick på stan och kom hem med flera påsar med kläder! det är så roligt, allt blir lite roligare när man har nya kläder och för att inte glömma, ett måste är att köpa nya underkläder. jag vill ha massa fint. :) :) nej nu ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt.

HEJDÅ.

superhuman..

sicken kväll, är allt jag har att säga om gårkvällen! ujjj. och vad är det man brukar säga sådär dagen efter? - man mår som man förtjänar! (haha) och jag är lite arg idag för ovanlighetens skull, varför går bussarna så jäkla kasst på söndagarna? åh. bara för att det är söndag betyder väl inte det att man ska ligga hemma hela dagen och låta en dag gå åt spillo! hmmm. men det är ungefär det ser ut som det kommer bli nu, "ligga hemma och tycka synd om mig själv" :(
tusan. fy.




snabbis..

ja det blir en snabbis, nu har jag duschat och ska börja göra mig i ordning så ska jag och tjejerna ta 7-bussen bort till grabbarna! får se vad kvällen har att erbjuda. / (:


it's time to surrender.

;S

lördag och jag vaknade nyss, tog mig en macka och satte mig här! jag känner mig inte upplagd för något idag men är det lördag så är det. jag sitter och är lite små-arg på mig själv för att jag inte har köpt någon biljett till chris brown men therese sa att det finns någon annanstans man kunde köpa, dock är biljetten en hundring dyrare, men ja vi får se. det skulle verkligen vara helt underbart att få stå och bara sjunga med i t.ex FOREVER! ujuj. och se snygging-jäveln själv. :) nu ska jag ta igen det jag missat i blogg-världen. ajdöken




jag kan inte sova!

02.00

mysig fredag med camilla,bella och ebba. vi handlade lite gott på ica och kikade film och bara pratade! åh vilket fredags-mys. kom hem vid halv 2 nu och jag är helt klar-vaken (nästan) men jag ska ändå försöka sova lite om jag ska orka morgondagen, inte direkt för att jag har en jobbig lördag framför mig men iaf! i går (torsd.) börjades skolan, ångesten härjade men jag klarade av skolan både då och idag också helt okej. men jag har känt mig lite halv-irreterad idag, jag hatar det! men vädret som var på topp fick mig på lite bättre humör, när jag var ute i solen så kom jag ock tänka på vad jag saknar sommaren :( ge mig det nu tack eller en thai-resa. men nu börjar ögonen fladdra vilket är ett bra tecken på att det är dags att krypa ner i sängen. / i can feel it coming in the end of night, hold on.

love and peace.


åh så söta, men vilket?? silver/svart eller guld/svart.

väldigt irreterad..

dålig start på onsdagen.. (vet inte varför) imorgon börjar skit-skolan! usch, jag fasar för i morgon. vi börjar självfallet med den jobbigaste dagen också.. jag har god lust att stanna hemma och ta "ledigt" tors-fredag och sen börja på måndag.

nej nu lockar sex and the cityyyyyy



"spelar ingen roll"

åhå.

ebba jag och bella hade en riktig film-kväll (jag älskar dom)
först ondskan och sen crossroads. vilka dunder-filmer! :)
vi drog oss hemmåt vid halv 11. och nu sitter jag och (skriver) kollar
på sex and the city, än så länge är jag på 2:a säsongen. och jag älskar
det. det ska visst komma ut en liknande serie på 3:an ? hmm. fast
det handlar om 3 tjejer.. jaja håller tummarna  på det.

nu ska jag dra ögonen åt satc. pussssss

tiiiiisdag 6 januari

god-möra! gick upp precis. ska göra mig lite frukost och sen ut och gå med ebba. jag kan inte komma i håg sist jag var ute och gick. men nu kurrar magen, adjössssen

dum,dummare dummast

usch nu ska jag lägga mig och deppa till en film!!!
förkyld idag med men i möra ska jag vara frisk.
ville träffa min gölle-flickor imorgon men icke! :(

2 dagar kvar sen är vi tillbaks till verkligheten igen
och snälla jag vill inte tillbaka!?!

NYÅRS-BILDER

bättre sent än aldrig..



det var inte mycket till bilder, men det var dom som togs under kvällen/natten.


måndag 5 januari

ligga-i-soffan dag! usch, har legat i min ensamhet hela dagen och låtit tv:n underhålla mig, den har dock inte lyckats, inte det minsta! jag somnade till för en halv-timma sådär och väcktes och då fick jag för mig att jag hade fått feber, när jag sedan går och tar tempen så piper det till och så står det 37,2 (haha) puh tänkte jag och vad man kan lura sig själv. resterande av måndagen blir att ligga i soffan som jag gjort tidigare./ JAG VILL BLI FRISK NU!

riktig filmkväll

nu är det färdig kikat på dirty dancing och jag somnade inte (haha) så nu blev det en till och det blev ingen mindre än världens absolut bästa film, TITANIC. åh så bra. adjöss


förkyld och jäklig

kom hem precis. har vart hos ebba med bella och satte på en gammal goding, eva och adam. åh sötast. jag mår förjäkligt, nu dom sista dagarna utav lovet när man ska njuta som mest råkar jag på en förkylning. :( nu ska jag sätta på en "sova-film" som pappa säger. och idag blir det lite dirty dancing, den kan man aldrig se för många gånger! PUSSSSSSSS

mitt nyår

den kunde vart bättre den kunde vart sämre. om man tar bort allt det där dåliga så skulle man kunna säga att det var en lyckad nyår. men det fanns somsagt en del saker som man helst vill glömma. kvällen avslutade hemma hos bella helt slocknad runt 4-tiden. och jag frös som en galning och jag visste inte vad jag skulle ta mig till, stod ute i längre än en timma och stod och pratade. mina fötter var som is i mina höga skor! men sånt får man ta om man ska vara fin. (haha)dagen efter (idag) var dock inte lika rolig. vi tog oss upp vid närmare halv 3 och våran första frukost blev pizza. sen så gick vi hem och kollade på titanic! och det här med nyår, äääääär överskattat.



det kommer mer bilder

RSS 2.0