det fanns så mycket kvar och ge


mmm jag älskar det.



åkte till mårn idag igen för ovanlighetens skull liksom hehe. stekte o stekte och stekte. fy vad jag älskar det :)) bad blev det också ofcourse!!  åkte hem till michis vid 5 tiden typ och jag slingade hennes barr och sen blev det hopp i poolen, fasan vad najjs det var. imorn ska vi åka till mårnis igen och steka sönder med olja! me love. me love.

PÖSSYS

grill/lokalfest

ja igår var en mycket härlig kväll/natt :) tog halv 6 bussen in till stan, mötte upp michis och gick och fixade lite. sen gick vi hem till hennes pappas lägenhet (sjukt härlig) satte oss på balkongen och började grilla m.m. kunde inte bli härligare, varmt var det, solen sken och musik och lite våghals spelades. gud vad vi skrattade haha! sen vid 9 tiden tog vi 2:an till norrtull och mötte upp sky och robbin och begav oss sedan till lokalfesten. fy vad roligt jag hade! självklart är det något som ska gå snett och det gjorde det.. men det gick "bra" sedan. vid 2 var mina fötter slutkörda och ville åka hem så det fick bli så. jag kom hem framåt halv 3 och då slängde jag mig i sängen.




så bra kväll ♥

bästa tjejannnn



alltid lika jävla roligt med dig! igår som sagt blev det picknick för hela slanten :))
så mysigt som ni kanske seeeeeeeeeeeeeeeer. och just det ..du är bäst! ♥



ajuste ägnar en tanke åt coolasteee m.jackson! rip.

stek o picknick med ebba

gick upp senare än vanligt, gick raka vägen ut o solade och sedan tog jag cykeln upp till ebba, solade ett bra tag till och brände mig lite till (härligttt) sen fick ebba i tanken "vi fixar picknick" så det blev handling på ica, och sen hem o fixa baguetter och massa gott sen åkte vi till världens mysigaste ställe, så satt där från 8 till 12.. åh jises! klockan bara sprang i väg vill jag tillägga.. vad vi pratade o pratade :D:D bästa duuuuuu. imorn ska vi antingen till mårn eller roxen eller kanske vore kul med ett nytt ställe?? hum.. men vart... märks imorn vart vi hamnar. nu ska jag se på coyote ugly! bästa film jajajajajjajajajja.

pösssssssssssssssissss

torsdaaaaaaaag

ligger ute i nya solstolen och steker! det börjar ta sig nu :)) ne nu ska jag ut igen.pössissssss

kreta ♥



jag tror jag längtar rätt mycket..faktiskt.. ihihih


MM-rååååååå

gårkvällen var roligare än förväntat!! sånt är kul.. mmm jo nu känns livet riktigt ok asså! men det där kanske är onödigt att säga?? ja-ja nu äre sagt och jag menar det väääääääääääärkligen! hihi. har solat sönder dom senaste dagarna också.. mårn-mårn-roxen! idag när ebba och jag låg och pressa i roxen så kändes det som jag låg utomlands och då kom jag på.. aavisst ja jag åker ju till grekert snart YESSSS. 30 juli så jäkla efterlängtat.

grilla ska vi göra nu också. mmm gott. jag bara älskar dig sommar!

 ♥


möööööööndaggggg



mårn stek med ebbsan. tidig morgon för mig igen (blev väckt vid 11 av 3 puckonpuss) upp o hoppa, packa frulle och sedan moppa bort till mårn. så stekte vi sönder all day och sen hem vid 4 tiden. fixa sig. sedan blev det söööörpa :)) käk och glass och 1000000000 trappsteg uppp hähä. jo men mysig kväll. skulle blivit lite roligare om vi åkt till blackilull också men vi skippade det. tröttis och allt (a)

- -

på lördag händer det äntligen något..lokalfest! yessssssss.

- -
seeee you homies!



SÖRPA BILDER!!!mina bästafinastevänner.

sööööööööööööööööööööööndag

gick upp tidigt idag. åkte till ikano/ikea med mammsi och syster. handlade lite småttt, bikini och jeansshorts :)) så fikade vi också. så mysigt så. sen kom jag hem och käkade lite grillat och sen tiden åkte milla jag och ebba till mårnis och tog med oss lite filtar och jordgubbar och loka och mös till det i solen! mycket mysigt blev det. töppen väder hehe.



mmm PÖSSPÅERMINAFINASÖTAVÄNNER!

...



tack för inget


midsommar

har precis gjort i ordning mig. och nu ska vi äta midsommar-lunch som pappi har gjort och sen ska vi bort till krokhagen och ikväll får vi se hur det blir..



jfjkajlkfjdlofnasfsd,hhosdfjkdfisfd,lsgndfjlfkdsfkso
:(

18 juni

jahoppp. torsdag. jag är ap-trött. har vart en jäkla dag i dag hehe. hör nog. spöregn+moppe till linköping (y) så lyckat :D ah jag bara älskar våra påhitt. johanna jag bella och ebba tog alltså moppisarna i ösregnet till linköping för att  gå där o strosa och käka! och vi lyckades komma både dit och hem utan några skador.. jag fick med mig hem ett nagellack och kajal vääääääldigt mycket. nej men var inte så sugen och har faktiskt shoppat lite i tisdags (linne,jeansshorta och tunika) så det får räcka för stunden. jomen dagen var mysig och hemvägen var härlig, sol och skönt. nu kom jag hem för någon timma sen sådär och satte mig ner med familjen och prata ett tag. och nu håller jag på och fixar och donar i rummet.

imorgon är det midsommar som inte kommer bli rolig, inte varm, inte skrattig, in party, inte något.. 
så jag ser inte fram emot midsommar/imorgon. nej! :( men midsommar är bara överskattat...
som allt annat här i världen är.

brr..

var fasiken är sommar vädret? kallt som jag vet inte vad. var och kollade på bellas match förut med milla michis och johanna. sen åkte milla o jag hem till mig för ett tag och bestämde oss sedan för att ta med bella till blacka till michan! :) blev inte så långvarit i blacka så åkte vi till norsholm och käkade körv mums! så åkte vi hem så vi var hemma framåt halv 12 sådär. så nu är mina lår helt iskalla så jag dör och jag sitter nu med datan så det ska bli varmt och kollar även på OC. me love. det är bra det får mig att inte tänka på allt som hänt som jag förövrigt har världens ångest över :( jag vill bara ha ett bra sommarlov med värme och massa roligt.. men det känns väldigt långt ifrån just nu. speciellt det sista. åh. nae ingen idé att jag sitter här och deppar ner mig ännu mer.  så nu drar jag blicken mot ryan,seth och gänget!

....

kan man vrida tillbaka tiden? tack


3 senaste

har inte tittat in här på ett bra tag nu. har haft fullt upp. dom här dagarna har vart så jävla bra så det är helt galet :)

onsdags: sminkning på make up store, bal sedan och det var en riktigt höjdarkväll!
torsdag: min syster tog studenten, det firades!
fredag: skolavslutning därfefter flakåkning och sedan liseberg!

vilka bra dagar jag haft :)

onsdagens bilder:

 
   
 
 

torsdagens bilder:
  
   
 

fredagens bilder:

  
   
  
  

så nu ska jag ta mig något att äta och sen fixa mig och så ikväll blire och
träffa klassen m.fl och fira in sommarlovet i "värmen" haha!
hare bra pöss.


bästa 9 e ♥



3 år med världens bästa klass

smash into you

gårdsfest idag. inte bästa vädret men blev en bra dag iaf :) skulle inte suttit fel med 25 + och sol men vad kan man göra åt saken? veckans väder framöver ser ju också rätt piss but i dont care.. det ska inte få förstöra mina sista dagar på mossis och avslutningen med liseberg.

ska fixa lite med naglar nu tills imorn då balen är.. pirrit pirrit hehe. ska sminka mig på make up även och hoppas som fasan att jag blir nöjd annars vet jag inte vad jag gör



9E:s tårta gjord av killarna.. ja vad skulle man förvänta
sig liksom när dom har fria händer? ;D haha!

ni vet vad jag vill


ägg

äggmackorna och oc väntar på mig liksom så måste gååå. kul va :) hejdå sweetpies!

me like-e-e-e-e-e



snygga och dom ska så bli mina.. 129:- bara sådär åh.

söndag..

satt uppe till efter 4 något.. trött var jag inte och ljust vare utanför. så lite svårt och sova faktiskt men det gick. vaknade av 2 studenter som sprang runt i huset med högsta volym på radion.. inte roligt inte. dom skulle på brännboll och var huuur snygga som helst, therese var fotbollspelare och oskar var tjej, riktigt snygga (y) hahahaha. nu ska jag fixa lite, städa rummet bl.a och sen fixa lite annat också som bör göras! ha en bra söndag..jag ska ha det.. du med.


såhär trött är jag



...

jag kan inte sova
this sucks

inte bra inte bra

denna kväll har var mysig i sitt sätt med mina älskade vänner som alltid är så fina hela "5:an"  vi satt vid roxen ett bra tag och pratade och sjöng och hade det bäst med solnedgång och allt. perfekt fredag <3 är dock besviken på ett par som jag trodde så mycket bättre om men vad fel man har i bland. synd det. men ja i största allmänhet.. en perfekt fredag

ajuste ebba och jag drog på stan vid 3, köpte trosisar och hårnålar. och sen gick vi till värmekyrkan (?) och kollade på min fina syster m.fl. tötiiiiiiiiiis tessipessi <3



dom finaste! mm puss ♥

i posten..


klockan efterlängtade klockan! wiiiiiiiiie

1 vecka kvar

ja det är vad som består av tiden på mosstorp sen är det ett minneblott. sorgligt känns det faktiskt! har hänt så mycket på dom här 3 åren som jag mer än gärna skulle vilja göra om o om igen o igen även fast det var skit ibland också men åh. 9 e är en sådan bra klass! and i will miss you-u-u-u-u-u..



så bra människor.

soff-potatis

sicken soff-potatis jag blivit.

slutade vid 2 idag och skönt var det, fick inte så mycket gjort i skolan för den delen heller eftersom det inte finns något att göra men nu som sagt äre inte långt kvar på mosstorp som jag är rätt trött på men kommer ändå sakna en del utav det dock.

imorgon ska jag på stan efter skolan köpa lite nödigt till balen bl.a och sen så ska jag kolla på min systers bal, ska bli mycket roliggt och se allihop, men inget vidare och stå ute och kolla i detta väder men vad gör man åt saken?!

nu ska jag äta lite lövbiff och pomme mmm!
hejsvej

torsdagg.kallt.

nu ska jag till skolan och forsätta kämpa med min klänning.. håll tummarna.


pUssSsss


gladgubbehubbe



lite ny-inhandlat som sagt och skönt vare och inte behöva öppna plånkan hehe

jävla väder säger jag

mmm klagar man på att det är varmt så blir det såhär, kallt och regnigt =( usccch! har vart en skön dag för sig, var på syslöjden all day fixat med klänningen och nej jag blev inte klar men vi får extra tid, nu i slutet liksom. vi slutade lite tidigare så vi slapp gå på franskan så va hemma tidigt mmm! blev en varm dusch för min del nu, var så frusen. nu ska jag fixa mig och sen åka till linköping med mammi. <3



snart är den min..jag längtar

hur underbart som helst




tack bella och millis till en mycket-t mysig måndags-avslut :) först åkte vi till mårn och låg där i en o halv timme typ sen så skjutsa vi hem bella och milla och jag begav oss till roxen och satte oss med filt och hela kittet och vi bara pratade o pratade och vips så va klockan 10 hähä! så mysigt och myggit. känns som sommarlov i värmen men nae.. håll ut håll ut!! nu är jag klippt slut efter en riktigt het-dag.. så ska fixa lite och sen bums i säng.. tusan också att vädret inte inte inte ska hålla i sig, nu till student-och skol avslutning och bal och hela fadderluttan buhu. så länge varade det härliga liksom :(( men jag säger som therese "jag tror inte på det förns jag ser det" gillar min syster ibland alltså! ;p

nu ska jag som sagt sova lite för imorgon ska jag vara på topp för jag ska ta mej fan bli färdig med min klänning imorgon.. känns som en evighet! /seeee yo

vad gör jag hemma?

mm försov mig lite lätt, drömde att jag gjorde i ordning mig och så vaknade jag av ett sms då jag inte förstod ett smack.. men aa som sagt har vart en skön morgon iaf hehe. åt frulle ute i solen till o med, då är det verkligen en skön morgon :D men ska till svenskan nu som börjar 10.00 tror jag. så nu ska jag brumma i väg! pussis



yah-man.
yah-man.

RSS 2.0