the beautiful things never last ..

oh äntligen jag trodde aldrig att det skulle bli fredag och att jag skulle överleva men det gjorde jag. jag gjorde mitt jäkla ISLAM-prov som jag knappt pluggade något på men jag gjorde det trots allt. jag skulle behöva ett vg nu för att på det som slutbetyg men jag tvivlar starkt. kvällens planer var iaf att åka med ebba,bella o johanna till jimmy (där även micke höll hus) dom spelade lite guitare hero (jag avstod pga jag är sämst) sen åkte vi och hyrde en urkass film the grudge 2 men kan bero på att jag inte sett 1:an !? sämst var den i alla fall. sen var jimmy snäll och skjutsade hem oss. och idag var min pappa sådär söt och lagade min nästan favoriträtt TAPAS! och så var jag inte äns hemma. men det blir om ett tag (a) fredagen avslutar jag antagligen helt slocknad framför tv:n. veckan har vart hemsk och väldigt jobbig. nu väntas 2 veckors prao. imorn ska jag på kungsgårds öppet hus .. jag ville hemskt gärna ha sovmorgon men vad gör man inte? och på söndag ska jag och min syster ta bilen in till stan och julhandla! mys på dig.

/ jag trodde dina ord



you called me sugar ..

okej inget funkar för mig inget går in i min hjärna jag vill ha jullov jag är trött. usch vilken hemsk vecka, jag visste redan att den skulle bli såhär men jag hatar den inte mindre för det och ont i kroppen har jag också och en snäll syster som jag ahr så ska hon ge mig en massage. aw bästa. ska kila hejsvej på dej.

VECKAN SOM VERKLIGEN HATAR MIG.

/alla utom jag.

måndag och jag är förkyld

usch börjar bli sjuk, usch. och snö har det också kommit! puh. det är ett jäkligt bra tecken på att det snart är jul och det är exakt en månad kvar till julafton underbart. wi wi. och jag vet faktiskt inte vad jag önskar mig inte en aning faktiskt! :O  och över till en annan grej .. det är sjukt kallt här för vi har nämligen haft lite besök som har bitit sönder våra "värmeslingor" hum. så jag går runt och fryser nu hela jäkla tiden och jag kanske borde suttit och pluggat nu men jag tog mig tid och gå ner och tog en varm dusch och satte mig här. aa just det idag hade vi volleybollturnering och vi avr gamlingar! roligaste jag sett om inte det fulaste också! :D:D haha. nu ska jag dra mig till soffan ciao!
bilder kommer



..
det funkar inte bra det här.

i ask nothing of you

ett minus med hösten är att det blir mörkt så fort klockan är ju bara 4 men det känns som 9 och det är dock inte lika lockande att gå ut och gå som nämligen fröken eb och jag ska göra. blir väl pannlampan, nej skämt å sido. men nu ska jag bege mig. /jag har sagt det förut och kommer säga det om och om igen. JAG VILL HA SOMMAR!  

återigen

jag hatar lördagar! vi hade lite planer men icke. men trots det så vart det ändå en ganska bra lördagskväll! vi satt på ica först lite för länge kanske haha. sen så ringde det lite och vi gick till konsum och hamnade i en längenhet där med några pojkar. dom åkte och hyrde film och men det var väl ingen film som fick mig i smaken så det var att mest sitta och umgås och prata (och skratta) men nu är helgen över igen. det är hemskt hur fort den går. och nu ska jag ta mig an det jobbiga, läxor läxor. jag ska skriva en uppsats om vävning jätteroligt. och inte hittar jag ett skit om det heller! jättelyckat marie. jag får väl improvisera lite. tro det eller ej men jag längtar lite tills imorgon, kan bero påatt vi har volleyboll turnering och vi ska nog vara snyggast! ha. nej nu är det dags att ta tag i problemen. hejhopp!

superhuman.





you fucked up in my dream

Ja jag har inte hört en ljud från mina vänner om hur våran dag ser ut (?) blir kanske en lugn lördag. jag gick upp vid 11 iaf och städade mitt jättefina rum och efter det åt jag frukost och så flög jag hit. i går kväll blev en lugn kväll med ebba. hon kom lite senare till mig så det blev nästan lagom till idol. och vi hade mycket att ta igen, vi ahr inte setts på evigheter (utanför skolan) så det var trevligt och vi lyssnade också på musik och drömde oss bort. :') jag tände hur mycket ljus som helst också, vilket var dömys och ebba drog sig väl hemmåt vid 12. idag som sagt vet jag inte vad som händer. sådant som märks. inte mer att tillägga!



p.s jag saknar sommaren och det här'


this can die ..

va snäll och följde med min kära syster till ica förut. men nu ska jag glo lite på tevelutten och sen blir det sängen.


jag fryser
jag fryser

it's my fault i stand here.

torsdag (kan ingen missat) och imorn är det helgdags! :) :) och nästa vecka längtar jag absolut INTE till.har så sjukt mycket grejer att göra. jag kommer vara väldigt osocial vecka 48 alltså. idag har vart en ganska lugn dag. och vid 5 åkte camilla jag och bella in till stan för att gå på ebers öppet hus. men där fanns inget för mig. jag får lite panik. men jag "längtar" till de geer's öppet hus och kunggårds. men jag är mest inne på de geer. jag vet inte vad jag ska ta mig till om jag inte gillar linjerna! .. usch nu är jag sådär trött och hungrig. och idag ska jag gå och lägga mig tidigt. måste få sova ut är helt slut. ska avsluta med ett hejdå. hejdå.

i stand right here


alla minnen kom tillbaka när snön föll.

ja det snöar ute! brrr. inget vidare att väder att åka moppe i men camilla och jag klarade det lätt ha. nu ska vi snart åka iväg och sola och simma vilket ska bli riktigt skönt. nej nu fick jag ett sms måste springa (till bilen) jag återkommer.


see you friend.

brown chicks

okej jag sitter med brunt hår nu och jag är väl rätt nöjd. lite missnöjd. men min syster ska köpa ny färg imorgon. och hoppas att mina föredetta slingor går bort (ännu mer) jag är helt slut efter en dag på stan och en liten konsert med abba"tema" måste jag väl få säga. det var några som sjöng och några som dansa, visst det var väl bättre än att sitta i skolan men kändes lite ja det behöver jag inte gå in på. gud jag är så trött så jag nästan inte kan hålla ögonen öppna .. det är ett tecken på att det vart en jobbig dag och att jag måste gå och lägga mig, kommer somna på direkten. ska sätta på lite musik också och bara chilla! tills jag somnar vilket inte kommer ta lång tid. imorn är det tillbaks till skolan igen! :( buh. jag blir bara trött när jag tänker på det. men imorn blir det moppe! för vi har nämligen 2,5 timmas håltimma. underbart! så det blir att åka hem till nån av oss och umgås och jag ska nog sova! kanske inte är att umgås men det kommer behövas. nej nu somnar jag känner jag ... sleep tight.

jag försöker hålla i.


the abba day

ja nu är klockan 9.30 och jag har precis slängt i mig 2 knäckebröd! ddet var underbart att inte behöva vakna utav någon väckarklocka utan att vakna av sig själv! halv 9 tog jag mig upp vilket var nästan för skönt. det blev lite ändrade planer och vi ska åka in med bellas mamma istället! sjukt skönt. och det blir nog en liten fika innan konserten. det ska bli kul och se vad den där abbakonserten innebär, är det den riktiga gruppen tror ni? man kan alltid hoppas! hahaha.och idag ska jag göra något jag inte gjort på snart ett år det är sjukt, jag har nästan fått en förbi för dom .. jag ska klippa mig hos en frisör idag! inte hos min kära syster. (ganska befriande) så jag känner mig lite nervös faktiskt. och hårfärg ska inhandlas också! pirr i pirr. det ska bli kul med lite förändring. jag hoppas att jag kan få lite hjälp med färgen. men jag tror jag har en aning på vilken färg det blir men alltid kul och höra andras åsikter också. dagen kommer bli lång känner jag. vi ska luncha på stan också för jag kommer inte hem förns 3 snåret och vi får ingen mat i skolan beroende på att vi inte är i skolan. (ganska logiskt) men som sagt ha en bra tisdag. jag ska ha det ialla fall. nu ska jag packa väskan och göra det sista innan jag beger mig in till stan.

sweet chariot.

close your eyes and trust it, just trust it.

gud va klockan har tickat på sitter och lyssnar på musik och snackar galet med min galnaste vän! (ebbert) och så kom jag på att jag ville ha sommar i detta jäkla väder! :( just nu vill jag ha en sån därn underbar dag som ebba och jag hade i somras när vi var i varamon. underbart allt. väder,värmen och sällskapet. usch. blir lite sentimental när jag tänker tillbaka på allt som hände i somras! usch vilken underbar sommar. nej nu ska jag vara social och gå ut till mina päron och syster.


simma lugnt.


you don't see me like i wish you would.

måndag och nu är jag 10 kg tungare pga av vi fick en helhög med läxor tills nästa vecka. men det är sånna smällar man får ta och vad gör jag utav saken då? ja ingenting men sån är jag. och idag fick jag reda på min prao-plats! ae jag blir deppig! :( ska spendera 2 veckor med den äldre generationen om jag säger så (haha) imorn blir en helsoft dag! abba-konsert med klassen så vi börjar vid 11 trevligt. men tråkigt nog blir det ingen sovmorgon för lilla mig! varför? jo för att bussarna går i katastrofala tider! så det blir 8.42 bussen in! men jag tror vi skulle fika mys! utom camilla tholf som svek oss "landsmän" och tog sitt pick o pack in till city och bosatte sig över natten. fy dig. nej nu ska jag försöka förnya min blogg lite! ni kanske ser att jag redan börjat lite? eller så har ni inte det och det är ingen världslig sak det heller.
tisdag imorgon och jag vill vakna upp glad och ensam.

/they'll never now


och bara så att du vet .. sanningen kommer alltid fram.

stenhårt

.. har vi tränat idag! ebba och jag. svinkallt att åka på moppe! nu är jag sådär hungrig som jag brukar bli efter jag tränat och jag tänker fixa mig lite tacos och mumsa i mig. det kommer nog sitta fint ihi. sumering av helgen vart väl: disaster!men sånna smällar får man ta. livet är inte alltid roligt men det känns som jag haft tråkigt lite för länge nu?! det är väl bara jag som är kräsen. måste tänka positivt. måste måste! påtal om positivt så längtar jag till tisdag .. varför dådå? JO! min klass ska in till stan och kolla på abba-konsert (?) och pga av det så börjar vi 11 och slutar vid 12 och så har vi håltimma dagen efter på musiken för att abbakonserten räknas som en musiklektion! äre det inte lite för bra? :D:D så sen blir det nog en runda på stan och då ska ska ska jag köpa hårfärg. nu finns det ingen återvändo! nej nu har jag bestämt mig. brunett ska jag bli! känns lite konstigt att bli det för det jag är nu kan jag inte kalla brunett .. det finns nog inget namn för min (förjäkligt fula) hårfärg. lite kul med förnyning. nej nu ska jag drömma mig bort lite! hejsvej. / the biggest dreamer


Sötast: är du!
Älsklingsmat: mycket skräpmat :D:D

Rädd för: mina känslor och mitt humör
Egenskaper: är en jäkel på att prata för mycket ih
Framtidplaner: flytta till USA!
Favorit färg: svart lättast.
Älskar att: ha pengar och spendera dom!
Hatar att: va luspank!
Saknar: sommar sommar
Gillar att: känna att livet är lyckat!
Det första på morgonen: tänka nej nej nej
Det sista på dagen: lyssna på musik och tänka på mycket
Daglig rutin: äta (haha)

Favorit drink: nått met riktigt frukt i är en stor hit!
Husdjur: 2 jäkligt krävande svarta hundar
Vill helst slippa: att se mina vänner må dåligt :(
Mest nöjd med: är oftast onöjd
Finaste: alltid mina tjejer
Behöver just nu: ett gott skratt
Tacksam för: att musik finns
Dansar till: dansvänlig musik!


more than anyone



No, it's not selfish to ask for more
One more night, one more day
One more smile on you face
But they can't take yesterday.


jag hatar lördagar



och jag hatar att bli besviken. igår som sagt var det lördag och på schemat stod det 10.30 öppet hus på JB! med milla och bella. men nästan vid dörren så kände vi : nej tack! så vi var där i en ynka halvtimma och sen tog vi oss upp til stan och letade och provade klänningar till nyår. vi hann även med att sätta oss på coffehouse by george och ta en macka! sen kom millas föräldrar och hämtade oss och så förvandlades mitt badrum till en hårsalong! (haha) en nervös bella som skulle förnya sig och en lika nervös "färgare" vid namn cecilia lantz. milla blev åskådare. färgning + slingor! yepp. och nervösa var vi alla men jag visste att det skulle bli fint (och hade jag inte rätt då?) efter 2 timmars hard work och en förnyad isabella så tog vi mopparna till norsholm och blev bjudna på tacos! hemskt mycket uppskattat. 1000 sms senare var vi på väg mot blacka till fredrik! det blev lite singstar,skrattande och guitar hero! vid 12 sa vi adjö och åkte hem. så satte jag mig och försökte kolla på film .. jag lyckades till halv 2 sen slocknade jag. / peace.

före:


efter:


mycket lyckat och så snygg! ( nu är det bara jag som ska förnya mig..)

gratis sms

http://www.gratissms.se/6fa2wal8yc
BLI MEDLEM OCH SKICKA GRATIS SMS.

/inte dåligt.

fredagskväll.mys.pys

ja idag blir en myspys fredag. med familjen. vi ska äta tacos och se på idol. och idag vet jag inte vem jag vill ska åka ut? :(( har kollat på massa nyårsklänningar oh blir så sugen på att handla en klänning nunu! jag hittade en mängd fina. jag hittade en till ett lagom pris och så fanns inte den i min storlek då blir man jäkligt lack. buhä. så det är bara atta fortsätta leta jag hittade några men dom kanske var snäppet för dyra (a) vi får se jag ska ta en sväng på stan också och se om man kan hitta någon där som faller mig i smaken. det blir nog en runda efter öppethus på JB! jag förstår inte varför jag går på alla öppethus (typ) för det finns ingen linje där som intresserar mig .. men det kanske kan göra efter imorgon? vi får se. tacotime snart! mums.


drive drive all day

when the song is done and there's no more sound.

FREDAG! och det regnar i sverige :(  jag sitter i min ensamhet och lyssnar på musik och glor runt. kollar på asgamla bilder också asroligt. idag vet jag inte vart dagen bär är jäkligt sugen på att vara lite social. men det blir väl till kvällen i sånt fall. och ikväll är det IDOL wi. nu kom jag på att jag är hungrig trots jag åt nyss men sånna svängar har jag (HAHA!)
tråkiga och korta inlägg yey that's me.

i wish i never said goodbye.

rythm of the night



Like a fading voice
Like a closing door
Like a dozen lies and a dozen more.

vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig.

vaknade med världens mensvärk. jätte uppskattat när man är ledig, tog en värktablett och somnade om igen tills klockan slog halv 1. mycket skönt. käkade frulle och satte mig även här och roade mig .. dagens planer :det ända jag vet är att jag ska ta en promenad med hunden. sen vet jag inte ett mer skit men fick ett sms av millan (ante har smittat mig haha) och hon hundrade hur min dag såg ut men hon har visst inte förstått efter ett par 100-tals sms utan svar tillbaks att jag INTE har pengar ;p mamma ska laga god mat till mig idag iallafall ett stort plus och jag vill ha jul jul jul. och lussebullar. hihi.
adjöss med er, era sjömansmöss (bra rim)


tro och tvivel

what comes around goes around, you'll see.

onsdag och jag är lite gladare än igår. skolan gick snabbt och så. hade vägledningssamtal med peo idag och det blir nog mode-design eller stil och trend. men vi får se. men sen finns det andra också och idag ska vi tjejer åka till haga och jag ska nog kolla upp dekor och inredning som jag fått hört av många ska va en sån bra linje (?)  vi får se vi får se. hade håltimma sista timmen så det var bara att dragga hemåt vid 13.40 ubernajs! så som sagt nu har jag fixat mig lite och vid 5 kommer kicki. ska dra mig. hejsvej. / it's all over me.



jag saknar solen

jag tänker på dig vännen.

nu ska jag se på Desperate Housewife's och sen vidare till sängen och lyssna på musik.

i öronen .. (bl.a)

how did'nt i see it until now? ..

har ni någon gång sagt något ni i efterhand ångrar? det har jag.



tisdag kanske har haft bättre och oregnigare dagar också men den har dagen har varit ganska soft. en hel del grejer har fått klarhet. och jag har fått insikt om hur viktigt det är att fråga hur någon mår. det satte många pusselbitar på plats. skolan gick vääääldigt långsamt men sen efter skolan efter en ruskigt blöt färd hem så åkte vi 3 bella milla och jag i väg och myste. sen åkte vi till camilla tholf. där bella och jag la beslag på millas jätte "lilla" säng. och milla blir lika crazy varje gång. (hahaha) det är bara EN dag kvar i helvetet sen har vi låång helg. fuck vad skönt. ska sova bort båda dagarna ihihi. eller kanske göra något riktigt vettigt? kanske åka in till stan och bara strosa runt.. kanske det låter som en strålande idé? japp. det tror jag. men nu ska jag bege mig till ett slut. så end of this mess.





chilla galet vaa?

jasså nu kommer det fram. fan va roligt. jag orkar inte ha en jävla massa tjafs hela tiden. jag spyr på tjejtjafs. jag önskar jag vore kille. slippa allt skitsnack hela jäkla tiden. åhhhhhhhhhhhhhhhhh. för det är det ända en tjej ska göra. snack hit o snack dit. nej jag går och ser på tevis nu med min PAPPA!


klagomål

monday bloody monday.
"jag vill bara hem, jag vill bara hem." var det ända som snurrade i huvudet på mig när jag kom till skolan! jag hatar måndagar. jag hatar i stort sett allt nu. jag skulle behöva vinna en miljard handla massa kläder och åka till grekland typ och bosätta mig där för några månader sådär. det skulle vara ren lycka! som camilla sa: jag behöver lite sol och få energi. få äta god mat varje dag som t.ex idag när jag kom hem vad stod påmatlistan då om inte - KÅLDOLMAR! rena rama självmordet så det blev en sjuhelsike god macka eller två .. men ändå! jag förväntade mig en god middag men mamma lyckas aldrig imponera mig. fan också. för att bli lite svettig på saken ska ebba och jag åka och träna jag får inte tag i camilla och då antar väl jag att hon avstår att träna? rätta mig om jag har fel gumman. det var en bara massa klagomål från min sida idag men sånt är läget. ADIOS AMIGOS!




där ser ni mig. adiosadios senaps-sås

would you stay awake for me?

söndagkväll, om 50 minuter sådär börjar ensam mamma söker. sommarkänsla hej på dej. musiken är så sommrig! ge mig sommar jag deppar i hop! hehe. nu på eftermiddagen blev det pizza med ebba och milla och så skulle vi åkt och tränat men icke sa nicke! vi slöade i hop hos ebbsan i stället och satt och kollade på hey baberiba klipp! små roligt. nej nu ska jag dra miiiiiiiig. och jag håller mina tummar.




i gave you my heart on a string.


funhouse



hennes röst, hennes nya skiva, hennes känsla när hon sjunger me love.

how did we get so mean?

det är som det brukar vara såhär dags! söndag och sliten. kvällen spenderades i skärblacka. men först så var det kalas här hemma för farmor! det innebar mycket, mycket mat! observera MYCKET! haha. jag höll på att spricka. vid 6 tiden blev jag skjutsad till ebba (slö som jag är) så gjorde jag i ordning mig det sista och som vanligt så är vi ute i sista minuten med allting! men vi hann med bussen. och så träffade vi killarna. sen svek dom oss och åkte in till stan och då blev vi kvar i kimstad och sen gick vi hem till ebba i någon halvtimma bara för nöjets skull. sen blev det natt för mig och jag slocknade nästan på direkten. men kvällen var faktiskt trevlig och rolig. som jag inte trodde till en början. har väl inte så mycket mer att få ut i det här inlägget. / allting blir så mycket lättare när man är korkad dum och glad.








forever won't be.

inte så låångt kvar

till jul myspys! sitter och lyssnar på lite julmusik. haha. idag ska vi fira min farmor som fyller 75, hon ska komma hit och så kommer några släktingar! så ska vi äta världens godaste mat. och jag har fått uppgiften att göra 2 kladdkakor! så dagen kommer bestå av bara att äta äta äta. nej nu kommer snart min pappa hem med ägg så är det dags att börja baka. have good saturday. / :)


it's just feel like the end of this road..

sitter här nu och är vaken med lite ont i huvudet! hörde någon tappa något därnere precis måste gå ner och kolla om jag vågar vill säga haha. nej vet inte om det bli en film nu eller om jag bara ska tänka smart och gå och lägga mig!? .. det blir film tror jag.


jag hade hoppats på lite mer

FREDAG FREDAG FREDAG!

tjo och jag har inte vart här inne på evigheter (känns det som) men nu är jag tillbaka. har haft "sjukt mycket" under den här veckan. men som sagt BACK IN ACTION!  veckan som gott har vart mest deprimerande! hum .. skola/plugg och fått en massa skit kastat på mig från olika håll (inte det roligaste) men stark människa som jag är så är jag på topp hela tiden .. där ljög jag men jag skulle önska att jag var stark!  nu låter jag väl töntig men fine då får väl ni/du tycka det jag orkar inte bry mig mer. snacka skit gör det! usch. jag spyr på skitsnack. över till lite mer roligare grejer IDOL fan vad bäst alla var ikväll! they rock! gud. och alice är och förblir min favorit! hon är en sån därn tjej man bara vill gå fram och krama! påtal om IDOL .. det börjar om 5 minuter. måste springa till teven. ha en trevlig helg. utan planer utan några som helst förhoppningar så önskar jag alla en trevlig helg. hejdå.


"dåliga-nyheters-tisdagen"

badday! utvecklingssamtalet som jag fasade över och jag hade rätt. allt gick sämst men det är bara att ta nya tag som jonas sa! men nu känner jag mig inte direkt pushad till att göra bra i från mig. när man får så mycket skit på sig. nej nu tänker jag inte tänka på det. men jag borde plugga men det tar jag tag i imorn! och en grej jag längtar efter är min syster student .. kanske låter lite tidigt och så fick jag reda på (som att jag inte redan hade en dåligdag) att jag kanske inte är hemma då när hon tar studenten, min syster! :( jag kanske själv har skolavslutning och jag slutar ju 9:an och allt. och så ska jag åka till liseberg och allt! fytusan vilken jäkla dag. jag vill bara gå och lägga mig och sova så jag kan få vakna upp och ha en underbar onsdag! (haha wish me some luck)

'cuz you're everywhere to me.

hello do you hear me?

tisdag morgon och det är sjukt jobbigt! jag vaknade vid 7 .. usch. jag brukar ligga till halv 8 fast då brukar jag bli liiite stressad så det är väl ändå rätt så positivt att jag är vaken såhär dags! oj kollar på klockan och ser att jag snart måste dra mig! MOPPEDAGS och vi får se om jag överlever kylan. hejsvej

du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in..

tillbaks till skolan! behöver inte tillägga mycket mer om det (?)
hem försöka plugga! lyckades jag? ... hmm
kalas hos lisafisa grattis 17 år :D:D
hem och nu ska jag gå och sova.

något jag inte ser fram emot är mitt utvecklingssamtal imorn .. :(
buhää.

/ ta den tid som behöver.


runaway girl

söndagskväll jag är helt slut i huvudet! men jag ska inte gå och lägga mig .. blir nog någon film som får mig på lite bättre humör känner mig väldigt deppp nu! :(:( skolan och massa plugga! buh. nej som sagt ska få annat på hjärnan! .. (alltid värt ett försök)

/ Little outta touch, little insane
Just easier than dealin with the pain

wish you were..

sitter och kollar på OTH nu hemma hos ebba! sen ska jag gå hem och äta något jäkla gott bara för att skolan börjar imorn! jag saknar inte min klass eller skolan. bluäääää. vill ha en vecka lov till tack! nej nu ska jag fortsätta se på tevis. pusssipuss / unknown

uhuuuuu



du får inte vara min dröm om jag inte får vara din verklighet.

afraid

"jätte underbar söndagsmorgon" eller tvärtom. imorn är det skoldags och jag går in i en djup depprision igen jätte underbart! :(:( nej det får bli att ta nya tag helt enkelt. haaha ebba och jag sitter och pratar om gårkvällen och jag skrattar ihjäl mig .. det var en rätt så rolig kväll men ändå konstig. men det var en bra sista lördag innan skoldags! (: nej nu ska jag fortsätta min konversation med ebba. go gone going

lördagskväll sjukt

kvällen var väldigt oväntad! en väldigt sjuk kväll. vi åkte till blacka och gick till ica! köpte lite nödvändigt. ringde runt lite. så blev vi upp hämtade och så blev det att åka runt halva östergötland kändes det som..  sen åkte vi tillbaka till blacka så blev det att vara där tills sista jäkla bussen hem klockan ............ 11 :D:D för roligt en lördag! jag skrattar på mig. så jäkla sämst att bussarna går som på en söndag .. men vad fanns det att göra?!  så nu sitter jag här i min ensammaste ensamhet. ska dra mig. vi ses imorgon mina vänner.

yoooooooooooooooooooooooooooooooo

en tanke






tänker på dig J. ♥

stockholms-shopping




1. stentvättade jeans (i rätt storlek) - VILA, köpte ett par i somras men jag tog för stor storlek så det kändes riktigt bra när jag köpte dom här i rätt storlek och jag struntar i om det ska vara mörka jeans till hösten men det har jag ändå och jag är så förtjust i stentvättade grejer så det var ett bra köp och dom var urbilliga med 300 kr.
2. cardigan med stora fickor - topshop, 270 kr.
3. spetströja - gina tricot (ny modell) ville ha den från monki men eftersom den är slut överallt så blev det den här och den ser likadan ut i modellen som monki's. 200 kr.
4. jeansväst - ginatricot 250 kr. har kollat efter den i norrköping men den finns bara i 40/42 liiite för stort och så såg jag den och blev så glad. wi.

Allt var så efterlängat. igår var en bra dag för mig. jag köpte grejer jag läääänge suktat efter och det kallar jag bra shopping ihh.

seeeeg lördag

ja som sagt igår var den efterlängtade stockholmsdagen! och den vart lyckad minus vädret. jag var nära till döden men jag klarade mig. det var rätt så kämpigt att gå upp vid 10 över 5 och göra i ordning sig. men jag klarade det! så kom skjutsen vid halv 7och så mötte vi 3 upp milla och johanna. sen inte långt efter kom bussen och det var så skönt, vi satt och åt mackor och pratade så tiden gick faktiskt fort. så var vi väl framme i stockholm och det var så underbart :) vi började att gå lite och kolla och sen så blev det shopping för hela slanten. våran lunch blev på kungshallen (kanske inte säger er något?) men det är INGET stället jag REKOMMENDERAR. usch. + att vi såg 2 "kändisar" KISSIE och CHRISTOFFER från idol 2007. dom som bor i stockholm tillhör väl det vardagslivet att träffa på en och annan kändis till skillnad från oss "lantmän" (haha) men tiden den gick. vi tog en myspys fika på Teaterhuset tror jag det hette .. det var så mycket uppskattat. vid halv 7 tog våran stockholm-dag slut! :( men det var så roligt och trevligt. puss på mina tjejer <3





aw bästa bästa bästa

RSS 2.0