oh-oh-h-h

stan'at hela dagen efter skolan. sjukt jobbigt har ont i fötterna så innåt norden. blir en skön dusch på det hehe. hittade mig ett linne på monki och sen blev det att hålla tilbaks pengarna och jag lyckades :)) imorgon är det valborg usch ser inte fram emot det. har väl sina orsaker dock. men blir som sagt grillning hos mig först och sen får vi se vart vi kommer. känns väldigt osäkert.. nu väntar jag på ett sms från milli som jag hoppas kan hjälpa mig på friday ihi. svara sötnos! nej nu ska jag duscha och sen tv-lutttta

pussen



freedom-akon


you drive me all crazy-y-y

måndag hej på dig. ska snart i väg igen och åka till kungsgårdsöppet hus med tjejerna :) och jag tackar sjukt mycket jim att vi slapp prov och fick i stället inlämningsuppgift!! på lunchen så tog vi oss en glass fy satan så gott i detta väder. men nu ska jag kamma te mig lite hehe. see you! och min valborg kommer skita sig totalt. men som vi sa "överskattat"


nyfunnet

sitter och lyssnar på en nyfunnen låt. vad den är bra :)) har städat min garerob lite lätt såg ut som ett krig så nu är det fin-fint. nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig i min säng som skriker efter mig. goodnight!

kaffe och musik

- - -

lördag var jätte trevlig ((: grill hos michis med tjejerna och robbin sky och calle. grillade lite och sen blev det kubb-spelande och sen var vi ute och hade det allmänt kul hö-hö! och nu är det söndag igen blä :( och dags för oth ihi. veckan som kommer är kort fast den har sina minus dock! har ett matte-prov som kommer gå åt helsike. får be min syster eller pappa om lite hjälp.. nu springer klockan och OTH börjar wie. PUSS!


assååå

allt blir så fel vad jag än jag gör, åt vilket håll jag än väljer.
 


auwwww



friday im loving it.och det är verkligen bokstavligt. iaf denna fredag. värme/sol + håltimma (sluta 12.00) + glass och chill på stan.. hur bra kan det bli?! gud vad härligt det var. j m o jag tog 1 bussen till city och hitta lite krafs, linnet (bild) foundation och par efterlängtade örhängen. vid 4 tiden kom en söt ebba och hänkade på oss och vid halv 7-snåret kom linus och hämtade upp oss och mm- vilken sommarkänsla jag fick där.. nervevade rutor och hög musik och återigen sol-sol-sol ! ah det gillar jag :)) vi tog oss en sväng till norsholm också för att dom skulle "mecka" lite haha och vi roade oss med att titta på och leka med sötaste hunden ihihi. nämen det har vart en jätte härlig dag. imorgon blir vi troligen ett gäng som ska grilla lite på kvällen! nämen nu tar jag mitt. pusss



hello friends

sol sol sol sol och vad jag blir gladare av den. tack du. vi hade nationella i matte och jag kan bara hälsa mitt ig välkommen ja-ja! fy fasan fick hjärnsläpp som jag alltid lyckas få till prov. men resten av skoldagen gick hyfsat bra och snabbt. det gillar jag :)) nu är jag hemma och sitter i min ensamhet med musik som dånar så jag knappt hör vad jag själv tänker he-he. imorgon är det fredag och helg-dags puh vad skönt efter en rätt jobbig vecka. nu ska jag ta mig en varm dusch och kolla lite på tv-luttilisen..

hejsvejssss



stop waiting,start living. forget about the past 'cuz its never coming back.

...

så trött på allt. så fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

andra avenyn -dags

ca en kvart kvar tills andra börjar. till det blir det kvällsmat och så hehe. skola och skit imorgon med. gillar det inte. men vem gör det? en grej till jag har null kronor på mobilen, jag känner mig helt död :| (haha) nej nu som sagt ska jag dra mig. hej'rööööööööööööööööööööööööö.

jag vet inget inget inget. jag hatar det.


i datan-salen

hello! sitter med min kamrat i datasalen och ska börja mitt arbete om new york. puh! ser inte fram emot redoivisningen dock. är inget bra på att stå och prata utan papper och försöka få det låta bra och dessutom prata på engelska! inget jag gillar inte. men nu ska jag som sagt återgå till mitt arbete. ajuste efter skolan är det som sagt dags för blodprov! usch. hejsvej-svej-svej

lars winnerbäck



så finns du kvar
här finns du kvar
kom ihåg mig då..

i'll look after you

måndag jävliga måndag. helt förstörd tog jag mig upp 7.50. det var riktigt jobbigt. jag var så trött och ville bara ligga kvar i sängen men icke sa nicke. upp kom jag och gick all day long. duktig cecilia :)) när jag kom hem så la jag mig i soffan på direkten och har sett på SATC-boxen tills nu med min syster! nu blir det lite look-i-look här och så sen vid 9 är tv:n bokad för min del ska se på en film på kanal 9 som verkade bra. have a good night sweet-pies!

19 april

gårkvällen var mys hos ebba. först lite ica och handlade lite gottit och sen blev det robinson och därefter australia som jag inte var så fullt insatt i så den får inga höga poäng från min sida.

- -

idag mår jag inget vidare, vet inte vad det är med mig usch inget roligt äre inte iaf. så på tisdag ska jag till vårdcentralen och ta blodprov. får se hur det går! så för min del så blir det soffan hela dagen framöver.. film o hela köret he-he!



we will work it out out out

duschen kallar

ja ska hoppa in i duschen nu och sen bege mig till ebbsan som bjur på chill-kväll där. men först ska vi till ica och handla lördags-gott :)) det går ju inte annars liksom.  ja som sagt trevlig lördagskväll :))

pösssssssss



trött på ditt beteende!

lördag




gårkvällen var helt okej. vi tog halv 7 bussen in och mötte freddie och robin så tog vi spånkan till eneby och tillbaks till stan (folkparken) och sen tillbaks till eneby ha-ha-ha nästan för rolig kväll ;p jovars den var trevligt. sen kom snälla jimmy och skjutade hem oss! sicken räddare för vi skulle inte hunnit med våran buss annars. ikväller vet jag inte vad som står på tur för våran del kanske blir att släppa en chill-kväll i kimstad? nejemen nu är vädret så fint så ska försöka ta mig ut.

och ja det är värdelöst att inte ha pengar på mobilen!!!!!!!!

ändrade planer för kvällen

hela tjejligan ska in till staden och så får vi se vad som väntar :)) men nu ska jag göra mig i ordning och ta sedan halv 7 bussen in. adjöken och nu är jag glad för det ärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr helgggg!

<3

jävla dig!

idag känner jag att mitt humör ligger på minus.. har ett par anledningar. tro mig! så det bästa vore nog om jag gick och la mig och hoppas på en bättre dag med humör och allt och dessutom är det ju helg imöra wie (glad cecilia) nej men nu tar jag mig!


suck!

bellas birthday :) firade vi med att lyxa till det med en fika på bageriet haha. sen åkte bella johanna och jag in till stan och fick med mig nylonstrumbysser hem och inget mer! blev en kortis på stan tog 17.21 bussen hem hähä! nu ska jag se på tv-lutten som älskar mig! på återseénde! och imorgon var planerat att vi skulle åkt in och tänt brasa i folk-parken imonkväll med ett gäng och haft det chill he-he men ändrade planer, faeeeen!

adios.


onsdag it is!



yyou spin my head right round right round

yyou spin my head right round right round






ett stort plus i kanten på att jag kom in på stil o trend (dock preliminärt)

onsdag morgon

kors i taket får jag väl säga.. det brukar aldrig bli så att jag hinner sätta mig ett tag vid datan och även hinna med en frulle hehe :) men det gjorde jag idag! ska snart brumma i väg med moppen till skolan och nu kom jag på det där också (gymnasie-valet) fan jag som hade glömt det! :S hoppas är det ända jag kan göra nu. men nu springer klockan i väg. hejsvejss.

--

:(

lost in your words.

sitter helt slut efter en skol-dag som tog på krafterna! ge mig mer lov tack. och glad är jag som inte har ett ända plugg så jag kan bara avnjuta resten av dagen i soffan :)) när jag tänker på morgondagen blir jag spyfärdig pga vi får reda på gymnasie-valet oh! (hoppas hoppas) jag vet inte vad jag gör om jag inte kommer in på mitt 1:a val.. men som sagt allt kan hända!  oj så trött jag blev nu.. soffan here i come!


my body's longing to hold you..

ihi-ihi



blev så mysigt som det bara kunde bli :)) synd att vädret svek!




thinking of you.

aa-guuud

vid 5 kommer skjuts och så är det grill-dags! :) är inget vidare sugen på det men vad gör man inte för sina vänner. snart kommer bella och henne har jag saknat.

hejdå.


glassat med e-e-e



ah det var så mysigt att sitta i parken och äta glass i solen :)) uppskattat till tusen! satt där i närmare 1 o en halv timma hur trevligt som helst och gött! sen fixade vi lite på hemvägen (hehe) och sen så kollade vi på film och sen wipeout hos mig. imorgon blir att gå upp tidigt. har lite och fixa och dona sen så blir det grill-chill med tjejer och grappar! sådär bra avslut på lovet. nu blir det nog en film för cecilia.

see you.uo.o.

..


when you don't know how and why but you've lost your way

grill och glass

fyfasan vad jag älskar vädret och mina tjejer! pappa grillar grillar mmm. och sen så ska vi åka och köpa glass ebba mill och jag :)) men vi kan inte riktigt komma överens om vart vi ska sätta oss och låta solen steka! hä-hä. känner att jag verkligen måste ut och få luft har legat i sängen all day och kollat på robinson och talang! åt till o med frullen i sängen ihih! nu ska jag fixa mig lite lätt och sen är det moppe-dagss och jag älskar det återigen! ♥



jag vet inget längre känns det som..

ensam-lördagggggg

fy vad tråkigt det känns att sitta ensam en lördag :( trodde jag inte skulle orka att hitta på något men det känner jag att jag skulle gjort. men en lite sent påkommet nu som sagt! får bli tills imorgon. och vill inte tänka på att skolan börjar på tisdag. fy fan fy. men inte långt kvar tills skolavslutning och hela det där. längtar tills min systers student! :)) nu ska jag se en film eller något.

my love

ebba och jag tog långa varvet. något vi fick ångra.. sjukt törstiga blev vi! men vi satte oss i krokhagen iaf och tittade på några boys som spelade! och så solade vi också lite. riktigt najs! sen drog vi oss upp till ebba och drack några liter vatten hehe. och pratade lite till. sen tog jag cykeln hem! nu sitter jag och lyssnar på lite ny musik som jag fick från F. riktigt bra! nu ska jag dra mig ner mot duschen och sen fixa lite o så!

och i morgon eller på måndag ska jag och ett gäng grilla! mys-pys. :)) härligt när man kan hitta på sånna saker nu liksom. we like we like.

nu som sagt måste jag dra miggg.


vilken fredags-kväll

åh ska ut på en behövlig promenad snart med ebba och skratta av mig lite sen gårdagen (haha)

- -



vid 8 tog jag moppen upp till ebba så satt vi och pratade lite allmänt. sen så kom millis och vi åkte till blacka och tankade och så vidare! sen så gick vi till pontaaaaa och satt där "ett litet tag" vid 11 ungefär träffade vi dom andra och kvällen var mycket trevlig och mycket daaanss! hehe. jo det var en rolig kväll dock slutade den inte lika roligt. millas moppe krash-bom-bam =(( var hemma framåt 2 tiden då min pappa inte var den gladaste på mig. sen somnade jag och vaknade vid halv 11 tiden uhu. så nu som sagt ska jag ta en lång-promenix med ebba och sen göra mig i ordning för kvälla!

GLAD PÅSK!


:)))

ska äta lite grillat snart och sen ska ebbis och jag ta moppen till norsholm och ta en glass med milli. sen i kväll får vi se vad som händer.. det återstår och se! nu ska jag sätta mig en stund i solen tills maten kallar.

okej

nu sitter jag med fot-ont och rygg-ont!
- -
dagen i sig var mys med ebba på stan :) tog oss några timmar förns vi kom i gång med handlandet. hehe. men jag fick med mig ett par jeans,en tröja,halsband och en mascara hem :) så lite bättre än gårdagen trots allt. slänger upp det sen maybe. nu draggar vi upp till ebban (bell o jag)

adjöka'a

baby, everyday is a missing day.


ebba och jag

drar en stan-dag :)) me like! får hoppas det går lite bättre än gårdagens försök till shopping. fick ett litet påskägg (pengar) utav farmor också. så nu har jag allt en summa att spendera wie. och idag ska jag inte glömma att köpa mascara!!

and it goes like this..

chillen med ebba

hon drog sig ner till moi. tack för det sötnos som gör mig glad. när jag behöver det som mest. vi drack lite must och jag tog saxen och klippte henne (hennes egna förslag) men blev ingen större förändring. så tog vi min gamla dagbok och läste den (haha) fy tusan vad vi skrattade. sen så nu för någon timma sedan tog hon min punkterade cykel och drog sig hemåt. hä-hä. nu är klöcka 1 och jag vet inte om jag ska lägga mig och se på film eller om jag ska snoka runt här.. sånt som lär märkas! pussen på dig-dig-dig.



titta tötisen på 11 år haha.



I guess second best
Is all I will know

songs for you, truths for me.


you can't say no to me

blev som sagt stan vid 1-tiden. mötte upp mormor som bjöd på mat på gu´ va gott! och så fick vi påskägg med godis och pengar. så blev en tröja på monki för min slant plus att jag har en hundring kvar :)) sen tog vi bussen hem vid halv 5 då jag fått nog av stan och skit-vädret.. så nu sitter jag här hemmis och väntar på att någon liten ska höra av sig maybe!?



sötis-nya-tröjan.

cuz you are my paradise.

tog mitt täcke och kudde och somnade för natten i soffan, inget att rekommendera dock! har ont i ryggen.. blir stan idag som sagt. ska träffa mormor först och fika med henne och få sig ett litet påskis-ägg :)) gillar jag! så nu ska jag ta på mig lite kläder och göra mig lite.

höres!



everybody's fooling


dont let them play you..


har lite bättre magkänsla nu iaf.. men jag har alltid kvar det där.

titta vad jag hittade i min garderob



;svart kortkavaj randig t-shirt jeans-shorts (som ska slipas) leopard sjal

nu är det för mycket

aa nu snurrar allt allt allt
har vaknat 100 gånger och drömt 100 saker som gör mig förvirrad..
lika bra att gå upp och äta en frukost tror jag? :))



gårkvällen var mys i högsta grad. åt jätte gott och milli tog fram hennes bärbara (dösnygg) och vi kollade på gamla go sommarbilder så man fick en såndärn härlig känsla i magisen ihiiiiii. vi tog oss hemåt vid 11-tiden ungefär.

och jag längtar faktiskt till imorgon för jag ska gå på stan och bränna bränna pengar (hoppas jag haha) "måste-köp" är solglasögon (tappat bort min favvisar) strumbysser och smink-a-link. inte det roligaste men vissa saker går inte att undgå att köpa det bara måste köpas liksom hehe.



and yes i do regret that

grill o chill

ska till mill där det blir grill o chill med dom bästa :))
pussi-ssiss

måndag och påsklov-lov

solen skiner himlen är blå åh vad det är skönt att leva då.. la-la-la :)) gick upp för en halv timma sen och åt frukost med tess och oskis. ska snart ut på en promis med ebbert. idag vet jag inte mer vad som händer. blir väl en softar-dag hä-hä.och jag är lite småavis på min syster som ska åka till fjällen på torsdag fast på ett vis ändå inte. för där är det kallt like hell och det är det inte här. nemen nu ska jag njuta av solen och mitt påskloooooooov wihuuuuuuuuuuu.

pussis sss

..

wipe out daggggs you know.






did you regret never holding my hand?

vart är solen?

söndag och jag har inte såndär jobbig "söndags-ångest" för att jag har påsklov nu en vecka framöver :)) vilket jag gillar starkt! har pratat lite med min mamma också och hon ska betala håret, så töt hon är. så nu i veckan ska jag nog in till stan och köpa något fint åt mig själv. eller juste kom på att jag ska in till stan på onsdagg men vi tjejer kommer nog också dra en runda.

gårkvällen var vi riktigt sugna på "musik och människor" men så blev det inte,  så vid 9 så tog vi mopederna in till stan. oherre min gud tänkte jag och vad kallt det var fy tusan. men det gick så bra så haha! sen på hemvägen vart vi hungriga och svängde in till klinga och tog oss en cheese he-he. sen åkte vi hemåt och ebba och jag blev kvar hos henne och somnade till titanic tills vi blev väckta vid halv 2 då åkte jag hem med moppen och så gick jag och la mig. tråkig lördag för att sumera det hela men vi har en hel vecka att ta det andra :)) det glädjer mig. men nu är frågan vart är solen och värmen som vi hade igår?!?! hmm.

nu ska jag kolla runt lite som vanligt. adios.s.s

vår me love.

fan vilket väder det är ute :) helt sjukt härligt. ska sätta på mig lite kläder och bege mig ut på långpromenad med ebba snart. ikväll vet jag inte vad som händer? vi få la se. har suttit och kikat runt på lite kläder och om man ändå vore miljonär eller åtminstone hade någon slags inkomst.. för den här månaden är det väldigt tajt om pengar, är skyldig ebba pengar och farmor och så ska jag lägga ut pengar på håret så det ser ut att bli tomt på annat. jag som var så sugen på att handla lite nytt till garderoben men på onsdag ska jag faktiskt ta en fika med min mormor på stan och då ska jag få "påskägg" som innehåller lite pengar så jag kanske trots allt kan köpa mig något fint :) vill köpa några skor också och så vill jag ha något riktigt blommigt och sött mihi :) är så trött på alla mörka tröjor som man sätter på sig så vill ha massa färg :D ja men vi får se hur långt jag kommer mina pengar somsagt..

puss o hej.


och grekland längtar jag till också om vi hittar någon resa vill säga wiiiiii

ajuste

kom på en sak.. eftersom jag blev så missnöjd med min klippning så har jag fått lite hjälp och ska troligen köpa löshår, kan låta lite fjortis men jag trivs verkligen inte i min längd och jag måste ha det om jag ska kunna få mig en fin bal-frisyr också så det är nog mest för den delen jag kom på den tanken! men jag kan dock inte tänka mig i löshår men jag ska nog kunna få till det med lite hjälp hehe :)) jag ska beställa ljusbrunt så jag kan slinga lite och fåre bra.

camillas 16-års dag

grattis grattis min vän!




och nu har jag lov wi-wi är hur glad som helst :) och kvällernas planer blev ändrade nu.. så ska träffa ebba sen i stället för jag tänker inte sitta i min ensamhet denna fredag! blev bjudna på musikal idag i skolan och man fick sig ett gott skratt och nu ska jag lyssna på lite musik och vänta tills 8 då ebbis kommer hem :)) PUSSS!

that was then..



(volleybollturnering, 80-tal)
vi gick i 7:an och trodde vi var tuffingarna 1,2 och 3! haha

helvete-dag

fan vad jag aldrig mer ska klippa mig! och fan vad jag hatar svinkoppor! mitt liv går åt helvete känns det som.. så därför tänker jag vara så tjock så jag ska göra mig en kladdkaka! ihih :D:D
- -
går kvällen vart dömys! tog en långpromenad med ebba vart ute i 2 timmar drygt. sjukt härligt, satte oss på en "kulle" och solade också fasen vad skönt och jackan skippade vi också. sen så åt jag as god mat hehe! och idag så åkte jag och tjejerna på moppen till mcdonalds! kunde inte bli mycket härligare :)) satt ute och åt. verkligen härligt! så jag kanske ska hoppa den där kladdkakan haha.

nu drar jag mig.



sol sol sol

så glad för det dock inte lika glad för att jag åkt på "svinkoppor" äckliga skit som kliar och har sig och så i går klippte jag mig alldelse för mycket! :(:( åhå! slitet var det så frisör-kärringen kapade halva kändes det som så töntig som jag är så kom det allt några tårar sen (hihi) men fy ser för jävligt nu enligt mig själv! ska nog ta en sväng ut till balkongen/solen nu och sen vänta på att min pappa lagar grekiskt till oss mums-a-a mihi. ska kanske få ut ebba på en promenad också (?)

puss


baby we were never meant to be it just happend
you gotta take the good with the bad!

RSS 2.0