30 april

Hello. Idag är det Valborg, överskattad dag, men den ska festas iaf hehe! Igår hade jag en super mysig dag, va hos min syster hela dagen och på kvällen så träffa jag bella och ebba så satte vi oss vid strömmen och njöt av solnedgången! snart ska jag in till stan med bellis! Hejrå.


'

vart i skolan, pluggat och gått en pw med ebba. ligger och kollar på 90210. ska nog sätta på the notebook eller satc. idag är en sån dag då jag bara har alldeles för mycket i huvvet. en film och sova är det bästa då. just so u know PUSS

'


sunday

firade bella och julia igår och sen utgång. vart en lyckad kväll! trött som vanligt dagen efter, så har bara chillat hemma. imorgon börjar vi dagen med ett zumbapass, fan så kul! ska fortsätta kolla bb nu! hejdå.

Happy girl

Äntligen var det fredag, sitter hemma och myser med familjen! Imorgon har jag en fullspäckad dag, shopping, hårfärgning och fira Bella och Julia+utgång! Förövrigt är superglad att jag fått sommarjobb!! Wuhu.


23.54


sitter och kollar massa gossipgirl-klipp och dör lite, chuck och blair....behöver inte säga nått mer.

onsdag

image description
skön dag, fått massa uppgifter gjort! just nu chillar jag bara framför tvn, väntar på pappa. vill ha lördag nu, fira jullan och bellis! och så lite vårväder på det, skulle sitta fint! PUSSHEJJ

måndag

Sängdags och ett sex and the city avsnitt på tvn får avsluta min måndag, som varit riktigt bra. Ebba jag och Bella firade hennes b-day med lite pizza och behövligt girltalk. good night fok's.


Måndag

image description

Sitter i skolan, sjukt trött. Ikväll blir det ifk med tjejerna! Good shit.

 


Sleeeep

Åh ligger i sängen, klockan börjar dra i väg..ska upp om ungefär 4 timmar. Lyssnar på musik och har för mycket tankar..need to sleep.


Påsklovet

Påsklovet är snart slut och jag har haft ett bra lov. Studentkryssningen vart väldigt lyckad, festade in på morgonen. Har vart och shoppat lite och sen utgång i onsdags och igår som också blivit lyckat! och nu ska jag bara ligga framför soffan hela dagen hihi :) puss!

 

 


studenkryssning

väskan är packad och snart så drar vi oss in till stan för att möta upp gänget för att ta en lunch på oleary's! sen är det studentkryssning!!!!!! party all night HEJRÅÅÅ

Lång fredag

image description

Haft en jätte mysig påskmiddag med familj+delar av släkt. Vädret kan ta sig. Annars så är allt bra, vill ha måndag=studenkryssning!!!!

 

 


The weekend

image descriptionimage description

Haft en super bra helg. I fredags hade jag en mysig kväll med syster och Oskar, käkade middag hos dom och så körde vi bowling. Igår blev det lite shopping och på kvällen vart det förfest hos Robbin och vidare till puls. Lyckad kväll!


RSS 2.0