mmm-helg!

fredag: skola så blev det staden med bella (byxdress inhandlades wie) sen till blacki och kollade på match sen blev det att åka till city vid 10-tiden vidare till finspång! aa'rö what a night.
lördag: sol sola sola cecilia mår bra! 60-kalas i kömnevik. kom hem vid halv 2 tiden så gick vi en sväng ut i kimstad och en glad och glad bella och camilla kom! stod och prata lite skit ett tag.
söndag: 12 slaget o gå upp för ebba o mig stod på schemat! frulle och aa hela köret, sen moppis till mårn och steka sönder ah-me-like. hemkommen och super trööööö-öö-tt bara sådär.


jorå najs weekend. 2 veckor kvar nu i skolan sen äre adjöss med mosstorp! :( :(

smack smack



arrrrååååå ibland gåre bra yeäääääs!


27 (onsdag) maj

jävla piss dag! inget har funkat något vidare.. och jag tänker bara på för mycket. betygen sätts på fredag oups får jag bara ta och säga.. sv,teknik,fysik blablabla. jag bara orkar inte bry mig :( finns inga krafter kvar! skulle behöva vara ledig imorgon och fredag och sen bara svish in med allt och få MVG i allt allt.. skulle sitta fett fint. men det kommer förbli cecilias dröm! nae fy nu snurrar allt i hövvet. vill in till city imorgon och göra stan men nae.. plugga stenhårt! vilket liv jag lever känner jag. :D:D:D:D:D:D imorgon är det dessutom fri-idrottsdag och regn väntas! fan så roligt yesssssss. nae nu ska jag gå och stoppa huvudet under kudden. hare bra! det kommer inte jag ha la-la-la. så uppåt!

PIRRIPIRRRPIRRPIRRR


äntligen hemma kan jag säga.

stanat hela dagen. och även klippt mig! har vart äckligt kvavt ute också så man vet inte vart man ska ta vägen.. skulle kollat match men kom förhinder så det blev icke så. så nu ska jag ta mig en lång dusch och sedan ta lite kvälls-mat. och som vanligt när jag går på stan och har planer på mina köp så ska det inte bli så.. klock.jäveln var slut och glasögon var jag inte sugen på att köpa då! :( men fick med mig lite annat krafs. tröja, armband och mascara. och klockan kanske skulle komma in imorgon så får hålla tummarna. kom igen!


sötaste tjejen va va va ..

PUSSSSS





nu ska jag in till stan och klippa mig och sedan spendera
pengar på bl.a klocka, solglasögon (äntligen) och smink!
have a najs day!

25 maj. jag gillar.



pengar rullar in som det ska.det går bra nu.det går bra nu.kompis det går bra nu.u.u!!!

smörgåstårta och filmtime! ja.

nu ska jag ta en bit smörgåstårta som blev över sen gårdagens stå-hej och så blir det en film till det :) veckan jag har framför mig kommer köra sönder mig för på fredag setts betygen NEJ! ! ! ! fy det är inte alls långt kvar nu :((( MIN KLASS! kommer såväl i håg när vi skulle börja 7:an och gud vad allt förändrats sen dess vill jag säga, kan inte ens rabbla upp allt. hähähhä.

nu väntar s-t på mig ;p


söndag.nej!

har haft rätt mycket dom senaste dagarna.

--

torsdag: åkte till vilbergen och spenderade kvällen där med bästa :)
fredag: stan med e j o m, sökte desperat efter en klänning men kom hem tomhänt.. på kvällen slingade jag ebbas barr och det var tänkt att jag också skulle gjort det på mig men klockan tickade ivägså vi kollade på tv och fikade haha!
lördag: kollade på vingen-blacka vid 11. åkte hem och fixade så var det kalas som stod på listan. smörgås-tårta och paj jummi! på kvällen åkte vi till blacka först och vidare till mcdonalds hehe. kom hem vid halv 1 och satt uppe och pratade med min syster, oskis, pappa och farbror!

väldigt mysig helg :)



hahahahahahahahhahahahahhhahahahah

torsdag.äre sant?

känns som lördag för tusan men nae och det tackar jag för. ska käka lite grillat nu och sen fixa mig lite och ta 6 bussen in till stan/vilbergen. och tråkigt nog är jag fett-pank så vet inte vart jag ska få pengar i från för att kunna nöjja mig denna kväll? vill gärna ha måndag.. så jag kan färga barret ocksåå.

nu drarr jag. förstår ni.



finaste låten!

:)

aj mitt huvud gör ont. ska lägga mig i soffan och kika sönder SATC mmmmm. bästa jag vet :)) har druckit en kopp kaffe så nu blir det många programm haha.

blir inget stan imorgon, vi tar det på fredag istället. kände att det blev lite halv segt att det är som söndag liksom..och på fredag så är det dags att börja leta klänning igen eftersom den inte fanns kvar i S :( BUHU!

nu tickar klockan. SATC here i come!
peace.







wi-i-i-i-e

åh så glad att det är näst sista lektionen för denna vecka, igår var en jäklig dag och vara jobbig. skola, så åkte jag hem pga huvvevärk la mig o sov en snabbis, så åt jag lite wook mmm. sen åkte jag och födelsedagsbarnet-therese in till stan köpte min fina klänning som satt helt perfekt.. trodde jag, f-n. när jag kom hem och provade den så var den föör stor. attans! nu är jag tveksam om det finns någon storlek kvar :( på kvällen firade vi therese med god-god förrätt och mat därefter. det vart en riktig myskväll med la familiaaá. idag är jag dock lite seg så när jag kommer hem ska jag ta det luggggnt men sen ska jag med mig stavarna och ebba på en alvestadrunda! och imorgon ska jag in till city och fönstershoppa hähääää. nejmen nu ska jag dra miiig! ADJÖSENNN


p.s GRATTIS SEBBE he-he-he

puss.s.s.s.s.s.s.s..s.s..s.s.s.s.s.s..s.s.s.s.s


word spins madly on..

möndag möndag. upp tidigt, åkte till pappis jobb för någon timma sen blev det tandläkar-besök och sedan stan-tripp köpte paket åt tessi-pessi-pung som fyller 19 imorgon. (grattis om jag skulle glömma hehe) och sedan en fika med mormor och christoffer! sedan buss med lisa tillskolan, fick reda på mitt nationella i matte 21/7 = betyder 21 g -och-7vg. rätt nöjd för o heta cecilia lantz. tror min lärare också blev rätt nöjd över det som han sa: rätt bra för en som pratar bort lektionerna! :D:D:D haha. men det är väl inget betyg att skryta med men är nöjd med att bli godkänd. nu ska jag bara ta det lugnt kanske slänga en blick åt so:n om jag orkar vill säga. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

p.s. mobilen är tillbaks wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie



just give me some



25:e kommer pengar då ska jag köpa jeansshorts och jumpsuiten och
en bikini men då kommer jag till frågan vad för bikin? hö-ö-m

söndag eftermiddag

nu är helga slut och jag lider inte så förskräckligt eftersom jag skippar ett par lektioner imorgon eftersom det är tandläkarbesök för min del och så går vi bara till onsdag så jag tar denna vecka rätt ok!

igår blev det 2 skor inköpta, tack finaste mormor! och så fika vi också på kuriosa, stans mysigaste café med godaste bullarna hehe. min syster kom och hämtade mig vid 3-tiden och igår kväll så var vi samlade hos ebba och kollade på eurovison songcontest. vilket skit. haha. vi lyckades somna i soffan och vaknade upp vid halv 2, då åkte jag hem och hoppa bums i säng.

idag har bara blivit lugnt och kommer fortsätta så eller ska ut på en stav-gång med ebban senare. skön-skönt! bara att vi har lite svårt att få till att gå snabbt och samtidigt prata hahaha men det kommer väl vartefter..



city-dags

nu ska jag ta mig uppåt bussen till city. sko-dags som sagt :D:D wi. hörs ikväll maybe

inte-en-bra-fredag

skolan- missförstånd och vi hade lektion fast vi inte trodde det och där satt vi i norsholm, missade bussen tillbaka så det blev inget sy på klänningen. stan- hittade hundra saker, hade noll kronor att spendera, provade skor som jag ska få imorgon av sötaste mormor, sen kollade vi match som sket sig. sen hem och få reda på inte rolig sak som gjorde mig halv nere och sen satte jag mig här och blev inte heller så mycket gladare.. sådant man får ta. ajuste tandvärk har jag som inni-helvete också! vilken dag blä-hä.

hoppas jag vaknar upp på rätt sida imorgon med sol o hela köret och lyckad dag på stan. sen på kvällen blir hel-lugn med tjejerna, helgen får bli lugn och enkel med lite godis på det som extra krydda på en mysig och slappig helg. nu ska jag nog dra på ett avsnitt av SATC! bästa jag vet. det får mig på bra tankar!




pussis på dig.

sometimes you can't make it on your own

Tough, you think you've got the stuff
You're telling me and anyone
You're hard enough

You don't have to put up a fight
You don't have to always be right
Let me take some of the punches
For you tonight

Listen to me now
I need to let you know
You don't have to go it alone

And it's you when I look in the mirror
And it's you when I don't pick up the phone
Sometimes you can't make it on your own

We fight all the time
You and I... that's alright
We're the same soul
I don't need... I don't need to hear you say
That if we weren't so alike
You'd like me a whole lot more

Listen to me now
I need to let you know
You don't have to go it alone

And it's you when I look in the mirror
And it's you when I don't pick up the phone
Sometimes you can't make it on your own

I know that we don't talk
I'm sick of it all
Can you hear me when I Sing,
you're the reason I sing
You're the reason why the opera is in me

Where are we now?
I've got to let you know
A house still doesn't make a home
Don't leave me here alone

And it's you when I look in the mirror
And it's you that makes it hard to let go
Sometimes you can't make it on your own
Sometimes you can't make it
The best you can do is to fake it
Sometimes you can't make it on your own

i always catch my breath..

kom nyss hem från min söta gammel-mormor. mamma kom och hämtade mig efter skolan och så hämtade vi även upp mormor i hageby och raka vägen till viken :) blev fika för hela slantar haha! tog buss sedan till stan och drog en runda och hann prova ett par skosingar som cecilia ska få av sin mormor ♥ men vet inte om jag hellre vill ha en klänning som jag kikade på. ja får se helt enkelt. nu ska jag ta mig något att äta och sen bara lägga mig framför teven. och får ågren när jag tänker på att jag har bostads-kunskap att göra tills på fredag (oupps) blir o ta tag i möra, min gamla vanliga ramsa.


när allt säger stopp.



..allt är bara för mycket nu så
imorgon efter skolan så ska
jag och mammi åka till
min gammel-mormor med
min mormor på middag och
hela köret, saknar gamla tanten. ♥

hår-fix

nu ska håret fixas. och sen har jag en rejäl fundering på min hårfärg, hum.. mörk eller ljus? kan inte bestämma mig dock.

you are my angel and you light up

det var minneskonserten igår som sagt och den var riktigt bra. roligt att man kunde några låtar också faktiskt :D synd att vädret inte kunde vart 10 grader varmare och lite soligare men den var bra iaf. vi kom dit vid halv 2 tiden tror jag och gick runt ett tag och sen så slog vi oss ner på filten och så kom tessis och oskis också! sen kom kalle baah och då blev det drag på det hela haha! aa riktigt roligt hade jag. på kvällen sen blev vi ett gäng som både var ute och inne (hehe) och lite efter ett var jag hemma och var heelt totalt slut. idag mår man som man förtjänar och nu ska bella ebba och jag köpa glass i våran efterlängtade kiosk som vart stängd i ett par år. mys pys. ikväll ska jag fixa håret som åsa ska hjälpa mig med och sen blir det även att sätta igång med hemkunskapen. adios!


 
och gud så trist och inte ha en ända bild från gårdagen pga pajj-kamera och pajj-mobil :(
så blev och sno en från lilla johan. puss.


patetiskt

ja det är precis vad det är. hahahahhahahahhahahahhahahahah vilket folk.

busskort

ja vilken morgon. glömde busskortet så lika fort vi kom till busshållplatsen blev det att gå hem. haha! kanske bra det med tanke på att jag hade prov i franska idag. och i eftermiddag har jag ett härligt so prov också, riktig höjdar dag.. efter skolan ska jag till city med ebba och milla. men nu måste jag snart gå till bussen ska bara lyssna färdigt en låt rawrr!

puss.
någon gång måste man göra det..

...

torsdag och jag sitter på data-lektion vilket totalt suger. kallt är det i rummet också det fick vi på köpet haha. idag efter skolan blir en sista plugga dag och jag känner hur jag kommer svika det med och somna när jag kommer hem. är så himla trött så känns som jag kan somna vilken minut som helst men har 2 lektioner kvar inklusive en härlig löpningsrunda på idrotten också som kommer göra susen.. eller inte. nej nu ska jag kolla runt lite för att fördriva tiden och hittade även ett par shorts jag blev sugna på hehe men det får vi ser hur det blir med den saken. ett par gladiator-pukes ligger högt på listan också men vet inte vart jag hittar sådan jag tänkt mig..

adios


we just need time.



tatueringen var inte ful den inte :)

tisdag

ae vad sur jag blir på mig själv nu, vi skulle åkt hem till milla och PLUGGAT vad vare det vi absolut INTE gjorde? jo pluggade. vi gjorde allt annat än det. men hade det så trevligt. skratt, matlagning, vissa lärde sig vals (haha) och hade det bara jättemysigt :)) sen åkte vi och kollade på a-lagets match och fy farao vad kallt det var men det var en jäkla match asså wi blacka dom vann. nu är jag super trött och har ont i hela kroppen (säg inte ett ord bella hahaha) nej nu äre slepp time för cecilia.

snart..

så äre lägg-i-lägg dags för mig. ska upp tidigt imorgon puh. så kommer nog ta ett tag med tanke på att jag gick upp vid 10 imorse. nu sitter jag och strosar runt lite i blöggvärlden och hitta även en sida med ett par snygga prylar. men ska borsta gaddarna nu och gå och lägga mig tror jag. adjöka!



möndag

ligger och kollar på tyra banks show och väntar även på mat. dagen började vid 10 utav klockan som ringde. det blev oth och frukost i min ensamhet mm så skönt. sen blev det promenad för zebbis o mig. tills nu har jag hunnit kolla lite på so:n och även fixat lite annat som behövdes. efter tyra ska jag städa lite i mitt rum och sen ut och gå en till promenad. känner att jag behöver ut och rensa tankarna. vill ha minneskonsert nu och sol  och värme. ah bara en sådan bra dag som förra året. åh.

do me this favour and come right on back


satc-boxen

mmm sitter och kikar galet på sex and the city :)) ska snart ta mig till sängen för ska upp före 10 ut på promenad sen se repris på oth som jag missade pga skitmatchen idag i krokhagen, satan också! ambulans och hela köret. nu ska jag dra blicken åt tv:n.. imorgon blir även en pluggdag också usch :( sånt som måstes!


la-la-la

ska iväg vid 5 tiden och kolla på match. gårkvällen var lugn, blev bio med milla bella o ebba. "män som hatar kvinnor" fyfasan vilken bra film. rekommenderas! jäklar vad den var värd varenda krona. fick skjuts hem. blev väckt utav min syster som skulle upp o jobba vid 5-tiden för jag lyckas alltid somna i soffan. vaknade upp sedan vid halv 12 då det blev robinson och frulle-drulle. ja och nu som sagt ska jag sätta på mig lite kläder och ta cykeln till krokhagen. adioooos


ny månad

dom senaste dagarna har jag haft fullt upp med att inte skriva blogg. valborg var helt okej. lite besviken på vissa men ja den dög! igår så blev det sol/kolla bellas träning och sen på kvällen mös vi till det med 100 filtar och ljus på bellas altan och hade jätte trevligt :) idag så blev det att åka till maxi med pappa och sen kom jag hem och låg i solen ett tag med olivolja (hähä) och nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det 7-bussen till stan :)) puss



RSS 2.0