trött.

trött på allt. asså allt är så fucked up. :(( problemos hitos o ditos. mhm. helgen som skulle blivit bättre bäst. crasch boum bam. ah. ända bra i mitt liv right here, STUDIEDAG imorgon.

och en söt tosse som jag alltid asgarvar åt i skolan är jousssiiii. hhöhöhöh flumidumigumi. ah ni skulle sett, garva sönder, skulle sätta sig på bänken, oupsii hon missan, down on the floor. appppppapapapa-garv! pussimuff.


she take it down, she take it low.


pontiak-loo

ah. schkuulan. inte länge man kan säga att jag slut vid 11.20 najs! hade utvecklingssamtal, sen åkte pappi o jag och åt lunchis på olearys sen uttnyttja pappas plånbok 'smacksmack, ny jacka. sen mötte upp johanna aka pontiak. tog 113, stana runt mä'na. köpte skjorta o sen ear-rings. skulle köpt kjoleeen men orka inte. kanske imorn. kommer va slut. ae då har jag sparat dom pengarna! sen hem, bikeeee-ade med systra mi och ocki.

ah va jag längtar till nu är.. tacos och idol- puss



lite lika bah. glasses , they do like.

sungilutt

"don't you see
i'm not the only one for you
but you're the only one for me"



hm.. hard.

milla fick den låten på min hjärna btw!
puss på henne.

ahja.

skola gick ju super.. dötrött hela dagen. men gick bra.

nu ser jag på grymaste på tv:n svenska hollywood-fruar ohmahgad så patetiskt hahaha.

- -

imorn ska jag på stan och köpa mig jackan ja la undan idag och även skjortan! awwih. kanske ramlar ner nått mer i påsen. hihihihi

pussissssss

alltid-aldrig.


godiimorning

måndag jajajajjaja. lit sovmorgon så helt ok asså. nu ska jag ta mig neråt till pendeln.

pussis.

jag saknar det den dig.


lyckad like alwayssssss

hahah jag älskar det. lyckad fest ah me like. vi dansa gärnet och hade grimtttt. lite problem med skjutsen men det ordna ju sig så vi åkte med pontaaa hem vid 3, helt sjukt trött så sov till 12 och ikväll ska jag på biooooo wuhuuu.
 


pusse på kvällen baaaaaaaaah

nu måste vi dra..

ah tja. lördag. vakna 10. kolla på vingen-norsholm. sug vvingen haha 9-0 va? tss..

nu har jag fixat mig. vi ska på "stor.fest" i haha nämner inte vart. ni kommer dö.
malin ska skjutsa oss o sen kommer sötaste tess o hämtar moi/oss!
awh. pussis.



bästa keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

lördags puss

ah åkte till heidi och firade henne lite med ett gäng. hehe 12 tjejer i ett rum, pöhhh varmt. ah sen gick vi till sågvägen mötte pontiak och alex sen tog vi bussen en hållplats pga klant ebbaaaaaaaa haha. sen nästa buss till kimstad och va typ döcooola och hängde.. hahha fyfan. what a night.

nu har jag poppisar läsk och hannah montana filmen o se fram emot..
wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeehuuuuu.

imorn taggar vi party. ah hoppas på en lite
lyckaddd kväll. hähäh

lördags pussis.


tjiaaaaaaao

amen tjah. snyggaste.


going mad

åhkej. fredag yeäs. men nae. no party no nothing.
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugg

och jag sitter och funderar och kollar
faen vad jag saknar min hårfärg..
min ljusa härligaaa färg.
fuck till rödhuvud. tänker
slingat. punkt slut.
kommer bli morot men va gör däää?
hahaha fan.


vill till grekland också för den delen.
blir sommar 2010. kreta o allt. (y)
måste dit.

men nu ska jag tjata på millso.
att hon ska tjata på mr..... hih.

mjukis som jag ähhhhhhhhhhh



åh. fuck.

takin' a roadtrip...

ahop. torsdag. jag va liksom jätteglad för att imorn är det fredag och det stod födelsedags/lokal-fest på schemat. men den blev typ inställd så jag är rätt typ down :( boooooring. och vi valde mellan haga/kunskap eller lokalfesten och så tänkte vi "ehm jo roligare på l-festen liks så vi skiter i o fixar biljetter" men nu står vi här, torsdag kväll och har nada-plans. it sucks. mhm. så nu är jag pissed of! men tagga tills nästa helg då blire össssssssssssssssssssss hahahaha. fifan.

mmhmmhmhmhmh
firade fjortisen idag, annaaaaaaaa hihihhhhh
så systra mi o jag kom hem tyyyp nyss.
ska sova nu snart. apa-trött.

en dag sen helg. ajuste. tråkig helg.
peace.

onsdag suuuug.

freeee fallliiiiiiiin
ahhh, blir glad av den. och det kan jag säga, det behövs. men pappa gjorde mig lite glad nu med (yy) han i bland asså.

joo idag har skolan vart jobbig, pissig, lång och allmänt kass. eller frukosten va rätt bra heheh.. cafeterian mmmjaouuu säger jag! och willy, fuck you.. sämsta dataläraren. blir gälen. tråkig uppgifter och lång överdrivet lång lektion.

nu sitter jag iaf och kollar på kändisdjungeln och mysigaste pippi som åt mysigaste koktaste äckligaste råttan.. puss på hennne haha. grimaste.

gilllarttt

holá.
riktigt schöön dag yao. gick upp lite efter 8 ahh. ceciliu likes. så tåg buss ahnivet. till vp och började dagen vid 10. dagen kändes riktigt onödig, men mysig va den juuuu. och jag har fått använda en systemkamera för första gången awwh. gillart asså. jossan's vare! hehehe. sån ska jag ha. tror josssan sa att jag skulle få den. tror hon sa så? hmm. ;d

nu är jag rikkkkktigt tröttig.
så ska nog borsta gaddarna
sen sängen. määääh likee.


måndag like always.

hej. tja. nivet. måndag. helt ok dag i skolan, kändes som den gick rätt fort och jag har vart rätt duktig idag va va va (a) mmhm. goodworkii. imorn börjar jag vid 10 och ska bara ha slapp dag på VP, som jag sa filmmys, taco m.m hoppas det blir bra. bahhhh

ni vill nog inte veta vad jag gjorde efter skolan hähä. busemoi.
time to go.

pssst du. du är så bra på att prata med mig.(..du vet vem du är)

home again

tjiaoo. kom precis hem nu. nu ska hon snart sova, för liksom skola är det ju imorn som man inte kan missa liksom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! shiääät va jag älskar't. mm sweet dreams amigos


sötaste bästaste. på pendeln hem nu ikväll.


saturdaynight!

ashit. like always, vi har alltid kul på våra fester vi åker på ;d igår var vi i blacka som vi inte vart på asaasalänge, det var riktigt najsiiii och missa sista bussen lyckades ebba och jag mä göra (a) haha. ah kul som sagt.



finnefest är bäst eller vad säger vi? HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


hahahahaha.......


uhuhuhuhuh

tjiiiiiiiiiiiao. lördag mäh love. lite lojj dag, skulle på match i blackert men nae. så sitter hemma nu, planerar for the night. ska in till stan och sen vidare. tror och hoppas jag :)  bästa millan fixar liksom.

och nu kom jag o tänka på att jag måsteeeee köpa ny jacka, fryser ihjäl på mornarna till pendeln. så måste in nu i veckan och köpa nån, hade spanat in en men som vanligt så tar den slut. fuck. men nån finns det nog.

let me take yo down.


just 'cuz we like the cam

hahaha fifan. grim kväll med mina russin. vi chilla, vi släppte lös, vi chilla again. kul hade vi med w-camen hähäh. mm och nu så sitter jag själv,, kollar på titanic och ska snart sova.. skönt ja. imorgon väntar stressa-dag ohno. you know what we hope for!


asssåå ni ser ju bara hur bäst we are! hahaha löv tu as.

så jälla skit fifan så bra.



har sett den typ 1000000 ggr och lika grimt varje gång.

friiiday loving

ah yes, im yelling, helg. fett med helg! :D:D shit så skönt. trodde jag skulle dö imorse och klockan ringde.. trodde det va helg men naerå uppp o hoppa. men skoldagen gick så bra så. och värsta bästa yeäss, i december ska vi stil o trendarNa få sätta i fästen, asså hår om ni fattar? så jälla najs! är så trött på mitt sletna skit. men får hålla ut några månader. det är väl inte varje klass som får det liksm. men vi får betala, men inte dyrt om man tänker.

på tisdag blir en mysdag med klassen, chilli-dill all day. tacos, film osv!


aanu ikväll då, blir chilla galetttt, med homies numb. 1, men imorn äre partipartiii. aw love it!

just get back up when it knock you down.


inget bra nej nej nej.

bad day. micket bad torsdag. blir ju bara mer o mer förvirrad inte roligt. hoppas min kareste vän ebbilush kommer hem snart och går ut och går med mig. ouhh mama! solen skiner också.. lite gladare. kanske. tänker lite på en viss persooon också. just no fun. :( neeee ge mig helg nu fifan och fest i smedby. tack.


tja man.

haha börjar med att skratta av mig lite, bara för att det är onsdag (sjuk)
ah iaf.. lite förvirrande snurrig vrickande dag bara. no coments!

vad som väntar då?!??
eh fajitas, idol och slagg.
ctjiiiaoooo

tisdag afternoon

sitter på systers data, döskönt! ligger i hennes säng med för den delen, det är ju så att hon inte är hemma yeäs! (no efence) .. och idag kom jag hem och fick höra rykten om att hon kanske ska flytta? då vare inte lika kul. neee vill inte att hon ska flytta hemifrån, mig ju :( skulle kännas så tomt utan kära hon.. nej therese!

nu ska jag lyssna lite på kära g.degraw och göra engelska läxan (haha..) sen blir det idol och därefter andraaveny.



♥ tessipessi

...



typ. allt jag behöver nu. (....)

heheheheh måndag!

måndag alltid lika sega, trötta, lojja -måndag. efter skolan blev det fika på sandys! och så köpte jag med mig en svart typ-halsduk. sen blev det tåget hem vid 7. nu har jag duschat, och så ska jag käka lite ala lasagníetttooo hehe. mumsi.

sen blir det tv och sängen ba.
min måndaggggggggg



hehehe pussss


,,


faeään så svårt och veta vad man ska sägga i sånt härnt läge
trodde det skulle va lättareeeeeeee men nä.
baby hands down.


sunday

underbara söndag. vaknade av mig själv vid 12 typ första gången på aslänge.. kan bero på att mamma och pappa inte va hemma ihihi. nu är dom hemma och vi ska beställa pizza mums!

nu är det ju också så att alla mina pengar är slut. fuck! men så fort jag får pengar ska jag köpa solkort, klarar inte av att bli blek number 1. och när får jag pengar då????? eh, antingen om lönen kommer innan den 25:e eller så äre barnbidraget. så jag får hålla ut tills pengarna rullar in.

åhjuste förra året åkte vi tjejer till stockholmio på hösten, det var dömysigt, nästan så vi måste göra om i år igen? :D tycker jag iaf.

nu kommer pizzzzäääääää

we can do it all night

nu kommer fredagens bilder från lokalfesten.





åhh va chillidill-kväll vi fick..

min lördags kväll blev mysigast, köpte godis och kolla på filmie hos mig. hiphiphora first sen män som hatar kvinnor. jo skön kväll ville vi ha och det fick vi må jag lova! nu är jag riktigt trött och ska typ se en film att somna till i min ensamhet. :(


lördag, slappa slappa!

fest igår, sjukt kul. riktigt mycket folk och riktigt roligt. fasan vad vi dansa och jag säger aj nu i mina fötter. haha nya klackar på fest är inget att rekomendera. sen att va tvungen att gå hem också från haga till hageby va inte heller något att rekommendera, vid tio i 3 va vi i lägenheten och slängde oss direkt och jag somna nog lika fort jag la mig haha.

bilder kommer kommer.

ikväll blir en riktigt lugn chillidill kväll. så skönt. riktigt efterlängtat efter 5 veckors festande varje helg. nej nu ska det bli riktigt mys med en lugn och skön lördag. är nog inte bara jag som tycker?? haha.

bilder kommer som sagt.
pusssssipussss


when you go down when you go down down
åh vad vi körde till den här dåååååååååå heheheh

fredag, TAGGA TAGGA

helloooo. sitter på bibban med millsooo. sista lektion, handel och service. riktigt jobbig dag har det känns som och jobbgare kommer den bli. nu ska jag hem, packa väskan, till mormors lägenhet och fixa, handla lite kraffs, sen så ska vi på fest (tagga-tagga)

finns inte mer tid nu till bloggggg om hon inte ska döda mig, min söte lilla vän.

rätt okej bra dag

kort underbar skoldag. sen stan efter, brände brände pengar. skor, glasses and en dress. är lite småpank nu men kul så länge det vara haha.

har pprecis sett idol och älskade blackert va med på tv höhö. inte varje dag. så mitt upp i allt ringer mobilen.. i luren " ahhhhhhhhhhhhh vet du vad som har hänt? jag har fått tillbaka min mobil och kamera" hahaha shiet vilken glad tjej i luren asså :) aa så tur för bästa ebba. det betyder en sak, man kan äntligen igen ringa/sms:a henne.

..

imorgon blir en rätt tajt dag. skola till 14.15, hem, packa, hageby, lokalfest, hageby (sleeepa) 
får se om jag överlever dagen. yeyeye.


in tha schooooooooooul

sitter i skolan med millsan, har precis käkat lunch. nu har vi en lektion sen så slutar vi, ska på stan och hitta något som jag kanske nämnde? men men. nu ska jag kika vidareeeeeeeeeeeeee


the way you feel inside

idol om 50 min typ. (yyyyyyyyyyyyyyyy)

min dag har vart seg segare segast. trodde jag skulle somna sista lektion, datakunskap. hem på direkten och kollade på top model 4 ihi, sen damsög jag like hell. shit så bra av mig. nu har jag ätit tacos med mamma och pappa och snart äre idol-taggg.

imorgon är det kort dag, skön dag. sen ska jag strosa på stan, hitta nått till på fredag, partyparty. men är lite små skeptisk till det hela, men men. inga negativa miner (än)

haha jag hade sett fram emot den här helgen som vi hade klart bestämt "chilli-dilli-helg" men så gick det med den helgen. men på lördag ska jag bara slapppa sönder, ni vet film godis mysipys. jag längtar. like hell.

nu ska jag kilaaaaa. pössiluu

where is the love



crazylazy-bästa-bästaaaaaaaaaaa

tisdag

igår var vi på ifk match. trodde jag skulle dö när det blev 2-2 omg! då vare bara att åka hem typ. så va hemma framåt halv 11 och då va jag heltrött. o somna på dirr. hehe.

skola idag. ansiktsbehandling stod på schemat såå skönt.rengöring+peeling+massage+ansiktsmask, shiet så underbart. bästa camillan.

slutade vid 2 och åkte hem på direkten och nu har jag käkat lite korvstrogga m ris och även suttit i telen med bästis-ebbis. ♥

nu ska jag fixa mina naglar (uäk så fula dom är nu) sen sitta och avnjuta första avsnittet för den här säsongen av andra avenyn wie. ikväll äre idol också. fan så skön dag jag har framför mig.



i torsdags dock.. så här bra har det vi på våra lektioner (a)

...


no matter what happens, i can't let you go
you got it wrong, i didn't wanna hurt you
i wanna be all the world to you
.



ger er fingret

fest i går som sagt.. asså människor som inte kan hålla sina jävla fingrar i styr och ska sno 2 mobiler, kamera. så jävla onödigt. det var kul först och så. sen blev det för mycket. så sov hos bella och hon är så bäst sötaste. ihi.

nu ska jag ner till krokhagen och se på match ifk-kimstad. hejjjjjja!
skola imorn fuck of

blablabla

igår bio med tjejerna dd+emil. beck, ingen höjdare dock. sen tog vi 12 pendeln/buss till blackert. blev inte så långvarigt men va kvar till sista bussen och åkte hem o la mig.

..

stan idag.. skulle bli en "snabbis" men nae pga idioter så fick vi ta 6 tåget hem. nu stressa sönder och så ska vi tjejer till skärskind på fest. får se om det blir hiss eller diss va? höhö!

aapuss.


(snoddpic!) from yesterday


badluck

dagens shopping.. lyckat!!!!!! :D wiii. plånboken....tom.. nej! sen till the bad. min data kraschad i think :(( alla mina bilder adios. så får sitta på mammsis data. imorn blir det skola match (om vädret tillåter) sen bio.


homehomiehome

skolan gick på matten sen åkte jag hem. nu sitter jag med mensvärk like helloch ska se på filmie snart. längtar till imorn. slutar tidigt så ska bränna lite pengar med bella! har lite grejer jag vill ha som måste med mig hem.liksom.

och till det här då.. sommaren är tillbaks? eh nu i september. typ en-två månader försent bara men man får väl tacka o ta emot.

nu ringer klockan (sockerkakan mumms!)
 

RSS 2.0