stress stress

ebba och jag drog en runda på stan. hittade lite smått :) men blir så sur när man ställt in sig på att handla massa så hittar man knappt något. nu har pappa bjutt på mat, grillad kyckling och vi är proppmätta! i kväll får vi se vad vi gör men vi hoppas på en rolig kväll :)

pusss


holá

brr. sitter här och fryser, ser på the hills också! men blir så irreterad att dom spelar samma program som dom gjorde igår? .. hum!  skoldagen har vart helt okej. hade matteprov som jag inte äns vill tänka på hur det gick. och sen hade vi klädsim på idrotten, jag hatar't för vatten är svinkallt. sen så hade jag glömt lite ombyte så fick gå med blöta trosor haha, det ska ju vara jag som är så smart :) och sen blev jag as-sur för vi höll på att missa bussen och då lyckades jag på något sett trampa i lera så min underbara vita converse blev helt brun buhu :( :( men ska se om jag kan få bort det med något he he. solen kom ju fram nu lite på eftermiddagen och man blir lite gladare varje gång den gör det. nu hoppas jag  på vår vår vår men det är väl lite tidigt att hoppas på i februari månad men på söndag blir det mars. längtar till april och maj. något jag längtar till är minneskonserten som är i maj, förra året var så lyckat, det var varmt, underbara människor och skön musik och bara så mm :) nej nu häktar sig data skiten.

hejsvej


brody är ju lite sådär snygg ;)

breakfast-club

.. är en jätte bra film enligt mig själv :) sitter just nu och kollar på den på tv4-film! vid 17.20 börjar the hills och därefter life of ryan. haha vilken tv nörd jag blivit, men har inget att plugga så det blir att vara en soff-potatis idag :D nej nu ska jag dra ögonen åt filmen


adios

hemkunskap

ska börja med konsumentkunskap vilket verkar vara helt omöjligt. förstår inte ett skit! efter skolan så ska jag sola :) dö-skönt och sen ska jag hem och plugga matte som jag har imorn. hoppas på ett G.. morgonen började inget vidare, försov mig och sprang runt som en galning och hittade inte min plånbok, blev galen! men fick skjuts till skolan så det var skönt det hehe. nu efter matrasten ska jag göra ett geografi prov! har inte orkat tagit tag i det men nu så jäklar. ska försöka förstå mig lite på konsumentkunskapen nu.

pusssssssss


shake your body up!

gårdagens slut var inte det roligaste men jag är på gång igen och är glad! he he. milla och jag drog till stan efter skolan, hon tränade medans jag ringde mormor som kom ner och bjöd på fika. så satt vi och pratade i en timme sådär sen kom millan och vi fortsatte våran lilla fikastund! trevligt faktiskt. sen så tog milla och jag en runda på stan och drömde oss bort totalt! gud vad fint jag hittade! tur att pengarna kommer imorn hi hi. jag tänker framåt nu. tänker inte köpa massa tjocka tröjor usch nej är jätte trött på det så ska köpa lite mer sommarkläder, känner att det är lika bra att börja nu :)

  

snygga prylar :)

nu börjar andra avenyn strax!
pusss


skor skor

två skor jag hemskt gärna vill ha


en puss

på att jag klarat av första skoldagen efter lov galant :) ska ta en titt på geografin också och jag känner att jag är framåt idag och det tyckte jag också jag fick ett intryck utav att mina medmänniskor också var idag. trevligt med glada människor! som sagt ska äta lite nu och sen pluggilisera :D

hejdå.


snyggast åh.

o här sitter jag ..

kom änglar - lars winnerbäck!
<3<3



om en halvtimma sådär börjar beck. riktigt bra. jag gillar beck'arna :) kommer inte kunna somna ikväll heller dels för att jag gick och la mig framåt 4 och sen att jag gick upp framåt 12. ingen smart tjej här inte. men det brukar vara så på söndagarna annars med he he. ska lyssna färdigt på lasse sen ger jag mig av!

ADIÖS!

patetiskt.

hello

är riktigt stolt över mig själv och hur duktig jag var på förmiddagen och verkligen tog tag i matten. och det gjorde jag med noll problem. så nu har jag det överstökat bara få se hur matteprovet går dock. och idag är sista dagen innan skol-helsiket börjar igen. mycket tråkigt. och varför snö? nu ska ju allt bort och jag vill ha smygande vår.. men nae. det blir vinterjacka och så kom jag på att nu i blasket är det värdelöst att använda conversen för dom blir dyngblöta! och jag har inga andra :O ajdå. nu ska jag invänta söndags-tvprogrammen.


adjöken.
i dont deserve it

herrejös

jag sover inte och klockan är över 3.. hum. kvällen vart mys. rätt skönt ändå :) vi handlade gott på ica och satt och pratade och roade oss. okej nu känner jag att jag visst var rätt trött. så kryper ner i sängen nu. PUSS
 

time to go

nu draggar vi till milli <3
pussis

PUHHH!

åh gud det är lördag och jag vill inte tänka på att snart börjar skolan igen. och imorn har jag paxat min systers matte-kunskap. fy farao vad tråkigt med matte. men som sagt idag blir det nog att dra sig till millan ikväll igen får hoppas dock på en roligare kväll där :) jag klagar inte på gårdagen för den var mys med eva och adam men som sagt idag är det lördag. ska kika också vad jag ska ha på mig ikväll om det blir något.



this boy - j.morrison

hallå!!

nyss hemkommen från norsha! blev chill hos millan. och fick se millas ur-snygga dojor! ae man blev ju bara lite avundsjuk. tråkigt att man inte är lika bortskämd som denna tösan. huh. men nästa vecka kommer pengar pengar då ska jag bara handla åt mig själv plus en skuld på 100 kr dock! :( det är så typsikt. vill lägga pengar på en mini-kavaj jag spanat in på hm och sen ett par pukes! dom jag slängde upp på bloggen för någon vecka sen eller två. ja och sen ett par dö-läckra örhängen.. och sen och sen. trött blir jag på allt snyggt!! ja fasan vad jag ska handla nästa vecka (i mina drömmar) :D:D

PUSSS
PUSSS

friday freaky friday

jätte mys dag igår. först tog jag bussen till city och det blec grekisk restaurang och lite kik på stan. sen kom jag hem, ebba kom och vi slängde ihop till en tigerkaka (mums) sen kom skjuts och vi åkte till m. där blev det massa snick snack och pizza för vissa och johanna var gullig och bjussade lite till mig och ebba :) sen så slaggade milla jag och ebba hos bella och tiden bara sprang i väg. vid halv 4 slocknade vi och vaknade vid 12.. låg och drog oss lite sen blev det frukost! och sen tillbaks och slappa.. vi hade lite planer för party men icke sa nicke! så det blir mysmys kväll hos millan idag. ska slänga i mig lite tacos innan. imorn hoppas vi på en bättre kväll dock! :D får ångest när skolan drar igång på måndag och pluggandet kommer ta all min kraft och fritid! inte det minsta roligt, nej. och som vanligt har jag stor tendens till att skjuta upp allt plugg till sista minut. att jag aldrig lär mig!!

ska dra moi.
och nya skor vill jag ha nu tack!



it's not selfish to ask for one more day,
one more smile on your face.


torsdag

om 2 timmar går bussen som jag ska ta in till stan. där ska jag möta upp mormor och sen therese och ocke. så det är nog dags att jag tar mig upp från sängen och gör mig lite frukost och börjar göra i ordning mig. men jag vet inte vad jag ska ha på mig.. hehe. nej som sagt måste rusa! pussilipusspuss.

its the last chance to feel again

.
plutteputte-zebb

du bara måste va?

åh sitter här smått irreterad.


solningen gick urbra.. men jag tycker aldrig jag får någon färg. var hemma framåt 4 då jag tog matrester, fajitas smakade utsökt. sen kollade jag på the hill. så brabra. ska snart sätta mig vid teven igen wi. imorgon ska min mormor bjuda mig min syster och oskar på restaurang. we like :) sen på kvällen är vi tjejer bjudna till M. blir nog hel-mys och massor prat (hoppas jag) och måste bara tillägga att jag tycker om personer som är sådär extra omtänksamma när det verkligen behövs. var bara tvungen och säga det.

over and out.

time to go

ja nu ska jag snart åka och sola med b och j :) :) skönt. och snäll mamma har jag som betalar! aww.

godigodimorgon!

åh ligger i min systers säng :) har sovit hur bra som helst i den tillskillnad från min pyttesäng! när jag fyller år ska jag banne mig ha en ny säng. sitter och lyssnar på tessis ipod som är inkopplad i stereon.. kan inte bli så mycket bättre start på onsdages morgon. ska sätta på mig lite kläder snart och gå ut med zebb. sen ska jag göra mig en frukost och ringa bella =)

pusss . cecilia.



:)

kände mig lite pratsugen så ebba kom och sen ringde bella och det tog inte lång tid förns hon var här :) vi pratade om gårkvällen och skrattade! (vår humor) vi kollade i skolkataloger och läste tidningar och kollade på mästarnasmästare och därefter andra avenyn som förövrigt blivit riktigt tråkigt. och nu känner jag mig riktigt trött. ska nog ta något att knapra på och sätta på en filmi. i morgon ska jag sola och sen vet jag inget mer, borde ta en ordentlig titt på matten som jag ännu inte börjat med och vi har prov nästa vecka. herrejisses :O jag vill inte äns tänka på hur det kommer gå..

adjössssen

du är söt



vilken söt mormor vi har dock några dagar försenad men lika mycket
gulligt för det <3

you drive me crazy when i see your body wine

gårkvällen jag hade inget planerat men sen blev vi medbjudna på lokalfest som var helt okej :) så det blev stress stress och sen först till macke och var där i någon halvtimma sen gick vi till lokalen, först var det rätt dött om jag säger så sen så blev det rätt trevligt. väldigt synd bara att folk inte kan behärska sig och inte kan se skillnad på sitt och någon annans! (ebbas mobil blev stulen) nejmen kvällen var faktiskt bra bortsett från det! :)




dunder-låt :)


wiii


första dagen på lovet än så länge fika hos farmor och sen tandläkar-besök! gick hur bra som helst och snart drar allt i gång med tandställningen och allt! ;S puh. men "ska man bli fin får man lida pin" men kommer inte sätta dit rälsen förns längre fram mot vår/sommar-kanten tror jag(?) sånt som märks! nu vet jag inte vad som blir av dagen det är också sånt som märks haha! =)

blir nog en dusch nu.
adjössss

tired,tired

nyss hemkommen, slängt i mig 2 mackor och kollar nu på film med syster och ocki :) känner att jag börjar bli trött så jag blir nog inte så långvarig här inte. i morgon vid 11.40 har jag tid hos tandläkaren (buh) och sen efter det ska jag och min syster hälsa på farmor på hallegården :) blir nog en fika skulle jag tro. efter det vet jag inte vad jag ska göra första dagen på lovet. något som inte är ett plus är att jag äger endast en ynka 50-lapp! inte det roligaste om man ska hitta på något :O

nu återgår jag till filmen och sen ska jag nog sova

14 februari

alla ♥-dag!

kom hem för ett tag sen. tog mitt pick och pack igår och slagga hos bella , detsamma gjorde ebba. vi var hur sugna som helst på godis så vi tog våra cyklar, ja ni läste rätt, våra cyklar och cyklade som aldrig förr till ica! haha :) men det gick. och det var inte så farligt kallt heller för den delen. det tog sin tid men vi var hemma hos bella efter ett tag och satte oss och pratade och skrattade åt en massa! bella och jag kom in på gamla greby-tider och fy tusan vad jag skrattade! vi avslutade fredagen med HIPHIP HORA! och jag vaknade vid 8 tiden i morse av kylan eftersom isabella hade glömt att vrida på värmen så jag låg där och höll på och frysa ihjäl men jag klarade mig :) vi åt lite frukost för ett tag sen och sen skulle töserna bort till olika ställen så då begav jag mig hemmåt och ska nog kolla på någon liten film snart!

och nej, jag tycker inte om alla hjärtans dag! :( :(


sötaste johanna som gav mig ett hjärta!
åh gulle <3


i swore i'd never fall again.


you really had me going

fredag och cecilia har lov :D :D och resterande sverige med i think.
idag är jag inte speciellt glad för övrigt. usch det är så tråkigt det här :(:(
för mig blir kvällen hel-slapp, har huvudvärk till 100 så det låter bra med
en sådan kväll! :) blir någon bra film och godis tror jag att jag ska unna mig.


very entertaining. but it's over now!
buhhh.




och min goding har tydligen misshandlat rihanna! inte han också! :(:(

just stand up!

åh jag är så glad att det är lov imorgon :) mucho happiee!

torsdag 12 februari
jag har vart irreterad och besviken all day! :(
åh vad jag inte tycker om det här.. hade prov sista, känns rätt okej!
och imorgon tar jag lov! :DD fy vad skönt och vi bestämde idag att
vi tjejer ska åka och shoppi i linköping då för omväxlingens skull liksom :)
kan nog bli mys, synd att jag äger en hundring men jag får ta en snack
med mammsen. nu kurrar magen!

/and i keep climbing and hope things would change!

11 februari ..

sitter i min systers säng med henne och pratar and i love it! hon är bästis fästis. <3 försökt att plugga idag och imorn är provet ;S känns lite sådär va.. har så mycket annat i skallen nu. men jag håller tummarna för bra betyg nu hih. efter skolan blev det solning. så skönt :) var hemma framåt 5 och satte i gång med pluggandet, lite mat på det och sen "plugg" igen. nu har jag kollat på semestersvenskarna, mucho bra! ska ta mig till the kitch nu och gör en mackis! om 2 dagar har cecilia lov och det gillas stark! har få planer men 2 styckna finns det allt inte dom roligaste, tandläkarbesök och farmor-besök med syster! vi är rätt dåliga på att hälsa på lilli farmor men ja.. det är väl alla.


slänger upp 2 bilder från matrasten när vi hade kul som små barn! haha.


'cuz i did no you and i did no me.

hur mycket pluggade vi på en skala? ja högst en halvtimma. ja gud. men det fanns mycket viktigare saker som att prata tyckte vi båda :) så imorn blir det sola sola efter skolan och sen vrål-plugg!! känner att jag måste få lite färg. jag hatar vintertider och att vara blek, men vem gör inte det liksom? hehh. om 10 minuts börjar mästarnas mästare, riktigt bra faktiskt och efter det älskade andra avenyn! wiu



Every rule I had you breaking
it's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out!

sten hård plugg

bella är på väg och vi ska plugga ihjäl oss!!

har valt gymnasie idag och det blev
Hantverksprogram/Stil och trend- kungsgård
Specialutformat program Mode/Design- de geer
Hantverksprogrammet/Frisör - kungsgård

jag hoppas innerligt nu att det blir stil och trend :)

nu ska jag ta fram pluggiplugg!
adiös

wont give it up up up

måndag och jag mår blä-illa. måste plugga plugga idrott prov på torsdag!
huvudvärk till tusen och känner mig allmänt bläk. kan bero på att det
just är måndag men tröstar mig med att om en vecka har jag lovis! wi :)

bad you

ge mig dom




vilka puddingar säger jag bara. GIVE ME!

söndagsöndag

gårkvällen: ebba och bella gjorde mig sällskap. vi kollade på lite melodifestivalen och sen wallander och en till filmis sen. jag vart lite trött så jag råkade somna till (a) hah. vid halv 1 ungefär sa vi adjöss och jag satte på en till film och somnade visst till den. var as-seg igår kändes det som. men mys kväll fick vi ialla fall :) nu är det slut på helg (igen) en vecka kvar sen tar jag sport-lov ap-skönt! jag skulle vilja ta mig upp till stockholm men jag sparar det till påsk-lovet när det är lite vår och man inte behöver gå med tjocka fula jackor på sig och frysa. om man åker i april kanske man till och med kan slå till med en fika ute :) åh jag kommer i håg när vi var där i höstas och fikade på teaterhuset det var mysigt vill jag lova. nu ska jag virra runt och blogg-läsa. ADJÖKK!


stockholm i somras! (åhh)

since theres no more you and me..

:(
:(


sämsta lördagen.
sämsta lördagen.


break it off

lördag, jag äter godaste chokladen och väntar på att kvällens planer ska ösa över mig.. men det gör dom inte. kvällen ser ut att bli rätt trist och grå som dom 3 senaste lördagarna vart. det blir väl en kväll med tjejerna. ajust det nu kom jag på att ikväll börjar ju melodifestivalen wiee. fast tycker det är rätt värdelöst igentligen.

åh nu ska jag lyssna på jordens skönaste låt

film-fredag

riktig soft fredag faktiskt. åkte till bläcka och hyrde film och köpte lite gott tillbehör som behövs liksom! det blev brudens bästa man och efter det tusenbröder - återkomsten. dunderbra filmer :) satt kvar hos ebba tills halv 2 nu och pratade och klockan sprang iväg, sen var det bara att ta på sig jackan och ge sig ut i slasket. och nu sitter jag hemma och satt på en till film som får avsluta dagen.

2 steps back again..

äntligen fredag och äntligen hemma

en riktig skit fredag, mitt öga har runnit hela dagen, jag har vart irreterad, jag har blivit utskälld (kärring!!) bussen var försenad så kom hem sent, mina converse är helblöta och smutsiga.. ja,jag kan fortsätta och rabbla upp varför de just är en riktig skit-fredag. i kväll slår vi till med en filmkväll här hemma, ebba bella kommer :) :) så ska nog åka och hyra något bra och köpa lite smask! behövs en såndärn "tjej-prat kväll" känner jag.



over'n out.

dags för säng

är inte ett dugg trött, allt bara snurrar, orkar inte skola imorn! skulle behöva följa med lisa och anna till thailand imorn. hemskt avundsjuk på er.. istället ska jag ta mig till underbara jävla skol jävel, exakt så känner jag nu för den och för allt annat runt omkring med för att vara riktigt rak på sak! / same mistake.

better in time..


äntligen hemma

ohh! trodde aldrig att dagen skulle komma till sitt slut. nationella var inte så jobbigt som jag trodde, gäller bara att bli godkänd på det! huh. mamma står och göra pankakor till mig nu och sen ska tess och jag sola. skönt :) känner mig vidrigt blek, men det hör väl till årstiden!

got to go!


made in sweden

åh älskar programmet men tyvär så är det sista avsnittet så det är väl bättre om jag drar ögonen ditåt. nationella prov- imöra! wish me luck!

ÅHHHH


isssste



fick det hemma hos milla för ett tag sen och nu njuter jag av en till iste. =)

sitter hemma =(

ja hör och häpna, jag blev sjuk. men det är nog inget långvarit, vaknade i morse och kände att min hals tagit ledigt och kroppen också. så det blev att ringa och sjukanmäla sig. jag somnade om till halv 11 och nu sitter jag här med en stor tröja vid tv:n. men imorgon måste jag gå, nationella prov och det vill/kan jag inte missa. kommer nog inte vara lika koncentrerad men det finns inget att göra, jag kan inte missa ett 2 h och 40 min långt prov. usch. ska göra mig frukost nu och lägga mig och låta sex and the city (boxen) underhålla mig. får se hur långt den lyckas tills jag är tillbaka här ;)

pusssss

..


It's like I'm stuck in one place
I just keep going around
I can't keep wondering around so i just..
Took my heart up off the plate
Cause I continue to cry
I don't know why I keep trying.. to fit a picture in this frame
You just break it everyday
My mind is telling me to leave
In my heart I just don't know what to do.

dåligt

utav mig att inte ta mig tiden att kika in hit. men i går var en konstig dag, skola,hem,promenad med T och sen somnade jag och kände mig riktigt krasslig :S jag vill inte bli sjuk nu men det är väl inte konstigt eftersom var och varannan människa är sjuk och går runt och hostar och febrar! blä. om en timma börjar AA, wii! ska göra mig en god kvällsmat, istea som pappsen köpt och lite god macka och så :) idag föresten så var jag och bella på stan, fick med mig världens skönaste braxer hem och en tröja :) inte mycket pengar kvar nu men vad gör man när man älskar kläder hehe.



jag störtgillar byxorna, döcoola. det gjorde bella också så hon tog med sig
dom hem också.

tv:n kallar! pusssss


filmmys snart

min syster och oskar är hemkommna :) wii. så vi tog oss till ica och köpte lite filmgott, chips och dipp. för ikväll börjar 4an med beck som kommer vara varje söndag i 8 veckor framöver. och idag är det skarp läge, rekommenderas!!

det vankas promenix

ja jag bjöd med min vän ebba på en promenad denna söndag eftermiddag. det blir en lång-promenad! skönt. mitt huvud skriker (aj) så lika bäst att gå ut och få lite frisk luft.



as-söta och as-gamal bild! haha

jag älskar vindruvor

sitter och äter lite vindruvor :) gick upp vid halv 12 idag, skönt. vid 2 kommer bella och lämnar min matte och då ska jag ta tag i det. och det är ett måste! har vart jätteslö i skolan och inte rört pennan på matten, men vi håller på med rymdgeometri(?) och det räcker väl bara att höra det så förstår man noll, men min pappa ska försöka hjälpa mig. men ska se mig lite omkring nu bland bloggarna. adjösss



jag fryser ihjäl..

nyss hemkommen. känns som jag kommer frysa ihjäl. stått ute mesta dels av kvällen och ränt runt :) haha vi hann med en mys fika också på coffehouse :) satt med filt för jag blev så frusen, det blev ingen bowling, det var fullbokat överallt. men kvällen var ändå trevlig. bowling får bli en annan gång. nu är jag jätte-trött trots klockan men det blir väl en film för att avsluta kvällen! i morgon blir det matte hela dagen, pappa ska hjälpa mig! ja blä. nu är den här helgen slut. den var ju trevlig.


"kvällens jättebra bild"

RSS 2.0