give it all a chance..

måndag. första tanken "nej, jag orkar inte" men jag överlevde den här dagen med men det va nog tack vare att vi hade uppgifter att gå på stan och jämföra 2 olika butiker! höhö. och det tog max 30 min så stod vi där och hade ett bra tag och gå på stan o chilla! döskönt. efter skolan så åkte jag raka vägen hem och la mig i sängen och kolla på satc-boxeeen. åh bästa :)) och nu ska jag ta mig någon macka eller två och se på tv. så blir det att sova sen för imorgon är det ju bästaroligastefinaste-skolan vet ni. PUSSSS

det är inte lätt när det är svårt.
igenoigenoigen..


festifestifest

söndag. sunday. igår var det släktkalas för mig och pappsen. fick pengar pengar. vid 7 så mötte jag upp millsan och johanna, sen gick vi till festen men typ lika fort som vi kom dit så gick vi. folk som inte kan behärska sig bara för att man är full. oherregud. så vi åkte till stan i stället på lokalfest. där vi träffa många man kände igen, sen tog vi tjejer sista pendeln hem och så satt milla s o t och jag kvar i kimstad ett bra tag och prata och vänta på deras buss. och så fick jag gå i min ensamhet själv sen. och fan vad tråkigt det är att det börjar bli kallare nu :( buhu.

nu är helgen slut. (fuck) skola imorgon. nu längtar jag till nästa helg.
blä på skola. vill ha 10 veckor sommarlov till nu.nu.nu.

senare ska jag träffa min saknade ebbis. men nu ska jag bara
lägga mig i sängen och se på film. pussipuss.



kalas väntar!!!!!!

snart kommer släkten. hoppas på massa pengar. :DD o sen som sagt efter blir det fest. dock är jag rätt sliten efter en helvecka i skolan så får passa mig haha

nu ska jag fixa den sista locken. pussi

fridayyyyy

helluiii. vart i skolan till kvart över två. sen åkte vi ner till city, hämta väska och sen till vilbergen och va med daniel och hans kompisar! gick på marknaden osv. nu är jag helt sjukt trött. och somnar snart. ska lägga mig i sängen och se på satc-boxen tror jag :) imorgon väntar födelsedagskalas för mig och pappi som fyller 42 år förövrigt idag grattis.. och efter det ska vi på festiifest. yeäääs!!



min snygga klocka.. som danniluu också hade! ihi :)

love money

jag kommer att älska våra torsdagar i skolan om dom ska fortsätta såhär. 2 praktiska ämnen från 8-13. så jälla skönt. och speciellt om vi ska ha ansiktsbehandlig varje gång också. höll på o somna när johanna hade massa skönt, peeling osv! love it. sen gick vi på stan och käka på gu va gott. sen så gick vi på stan. runt runt. så vid 4 kom ebbsan så shoppa vi lite. så träffade vi elli som hade köpt snyggaste klockan som ebba och jag med fall in loved in (a) ni vet carl&henrik klockan. för mig blev det röd och för ebba rosa! miiih. så snyggt. så blev det även skor, armband och örhängen. känner mig lite fattig nu bara men va fan! nu ska jag fixa lite. raka ben osv! heeh.

men puss.
och du. jag förstår mig inte på dig.

FANFANFAN

har vart riktigt dålig dag. färgade håret igår på både mig och ebba. eh. röbete-huvve kom vi fram till va? ae shit jag vet inte vad jag ska göra nu.. saknar mina slingor :(:( får väl köpa nyhårfärg imorn efter fikan på stan med tjejerna.

nu ska jag typ chilla. orkar inget annat efter skolan. puss från röbetan!

1 dag kvar (a)

till cecilias födelsedag.  ihh. och en person. en speciell person har fått mig på mycket bra humör! åh sötaste :) tänkte att nae det här kommer gå åt helvete. men nae! åh. skoldagen i sig också shit, skulle slutat 16.50 MEN. lyssna. våran naturkunskap är inställd för resten av ÅRET haha! så jäkla skönt. så från att ska ha slutat mån 16.50 till 15.10 och tors 15.30 till 13.05. typ yes.  alla i klassen gick från typ deppp till pepp! hehe. party musik sattes på tom utav en viss josefine! ;p

men nu ska jag käka en bit och sen sova. tror jag. helt slut.
PUSSis


:@@@@@@@@@@

asså jag är så jävla jävla jävla arg. jävla idioter. fan också! att man kan få för sig så jävla mycket. helt jävla sjukt. jag orkar verkligen inte bry mig mer o skitsnack!!!!!!!!!!!!!!!

my lördag kväll

tjabreee. helgen har vart riktigt okk. förutom tjaffset som jag inte orkar med. igår iaf så åkte vi till smedby först till några av hampus kompisar. va där ett tag, sen lite sång på buss (haha) in till city och där vi mest gick runt runt runt. träffa typ hela östergötland kändes det som?!! haha. nemen kul kväll. och tappat rösten fick jag på köpet för en lyckad night! tack. så jag låter typ som stucken gris. inte bra. skola imorn för att inte glömma. skitkul går till 16.50 (y) bara bita ihop.

på tisdag är ddet min födelsedag och jag har inte kommit på en enda grej jag vill ha. shieet. får kolla mig fram.



...

sjukt stressig dag. vad vare jag sa? riktigt irriterad på en människa också. aa gud människa! men nu iaf ska vi ta 19.43 tåget in och hänga med folk va.. gårkvällen va riktigt ruulig. så ni vet. aop. igår var vädret bäääst och nu? spöregn och livet känns helt underbart (y) eller.inte.

nu ska jag deppa ihop. vänta på ebbert och sen prommenera till tåget.


morsning.

börjar 10 som jag kanske sa igår. skönt. till skillnad vad det kommer blir, 6.50 tåget. åh herrrre. idag ska vi va med 2:or och 3:or. ansiktsbehandligar, maniky m.m! ska bli kul..

ikväll blir det augustifestivalen som jag även ska in på dom kommande 2 kvällar, om vi inte skulle på fest i ektorp imorn. får se.

hörs ni.


vill ha ny.


vänta nu. ehhh .. 6 dagar till min b-day. och har inte äns kommit på nått o önska mig. första gången det händer typ. men iaf, klockan är grymt couul. lite old maybe but dont give a fuck. ;dd

second day.

andra skoldagen var bättre faktiskt. skön dag liksom :) imorn börjar vi 10.00 så blir en liten sovmorgon. lämna tillbaka min tröja idag och köpte kavaj på monki istället! sen blev det tåg hem och satte mig i solen nu med en kaffe och bara tog det lugnt, vilket jag ska fortsätta göra. älskar vädret nu :D ..imorn blir det även augustifestivalen. så blir en stress dag. sånt som man får ta! mm men nu ska jag fortsätta med och chilla.

åhhej. döda mig.

första dagen som kungsgårdare. jag säger bara. mm kul linje o så. men vilket jävla schema rent utsagt. börjar 8 slutar 5 måndag (fatta!!!) 2 tisdag, 4 resten av dagarna. asså ska jag gå o dö nu eller? :| känner mig hel död. nu. börjar 9 imorn så är väl lika bra o gå o lägga mig. om jag ska orka det här.

mm men puss på

skoläääääääään. buh.

upprop kl 10. sen fika efter. fan vad trött jag är. inte upplagd för skolstart. trodde jag skulle dö när klockan ringde 06.00. aa fy. men nu ska jag typ fixa det sista. och jag är inte ett dugg nervös? är det fel på mig eller. haha


jag fattar inte varför. men jag gör det. igen.

oh thats hot


OMG

fan satan hål. skolan imorn :( skaplig ångest. vart tog sommaren vägen? hallå. årets sommarväder har vart kasst iaf!! vad skulle jag gjort utan grekland-resan.. typ dött. gått under. skulle behöva 10 veckor till asså. så mycket som hänt nu ju. aoo. sommar. men lite mys ska det bli med höst, det ända positiva.. heh, kläder kläder!! sagt det förut säger det igen, jag ska köpa hela monki så ni vet.

- -

imorn efter uppropet ska vi ta en fika alla tjejer!! mys.

- -


låten som får mig tänka på dig. sommaren. på allt.

this ok this alright

aop igår åkte vi till vhusby på fest. jo det var kul :) en bra sista kväll innan skolan liksom.


min bästa tjejer ♥

ebba gick och blev kär i fredda (haha)

vi släppte dans! hähä

han fick ett nytt smeknamn "cider" mm.

PUSS va?

ebba gillar läget liksom haha!

en del av ganget!

15 augustiii

tog morgonprommis med äbbsi. blev långa varvet och så satte vi oss och kollade på matchen i krokhagen. nu ska jag hoppa in i duschen och fixa sen. så blir det fest i åby! yes. PUSSS!

en bild från kreta!! höhöh

peace,

ja halo! gick på stan med mammsi idag, fick med mig lite hem. leopard-kofta, leggings, stort linne, tshirt och mascara.. snart my b-day då blire cash +barnbidrag+lön.. eh jag tror jag gillart eller :D:D haha! ibland går det för bra. då ska jag handla upp hela monki. för fan vad snyggt det kommit/kommer in. kom in igår på hemsidan och gash så fint. mmm vill ha hela affären. nu ska jag hoppa i säng och försöka sova..
 


torsdagkväll

johanna skicka sms och sa att hon skulle på innenbandy och varför inte hänka på? så blev att spendera kvällen i sporthallen med j, bella och milla :)) dock inte lika kul och åka hem i spöregn. kom hem o bytte om och nu har jag sett på a walk to remember. fy vad jag inte skulle haft mascara på mig hähäh. riktigt bra movie! nu ska jag göra nåttt annat.. peace!

och just fan. 14:e augusti. ebbilullan fyller! massa grattis. och senare när jag somnat och vaknat blir det ett inlägg tillägnat endast för dig min lilla stumpa! <3

jag kan inte låtsas mer..

torsdag. skolan närmare sig. imorgon ska jag på stan med min mamma så ska jag försöka hitta lite nytt. igår kväll iaf kom mina bästa tjejer och räddade min kväll från allt. åh gud. allt är på botten nu iaf. tack!


you cant make it feel right when you know its wrong.

dont let me stop you



fan så skönt och säga det här. efter 4 dagars slit och släng så är vi färdiga. kom hem och slängde mig i sängen det första jag gjorde och somna på dirr. haha. skulle åkt in på utebio med tjejerna och träffat ddddd och men nae vi skippa det i skitvädret. blir på fredag om vädret tillåter. och på lördag blir sista ös!! för på tisdag är det skoldags vilket känns för jävla jobbigt. och nu också kungsgård. aa vi får se hur det blir!! kommer sakna min bästa klass 9 e <3


låten som underhållit våra dagar.. ihh

back

hemma från kreta. jobb i fredags. chill helg. sola mårn. jobb igen. aafan. sista veckan av sommarlovet spenderar jag på världens roligaste jobb asssåååå fyfan. somnar nästan! kreta va bäst så ni vet det också. kanske släpper en bild där i från nån gång.



mina bästa (+bella) ♥

RSS 2.0